Hanımlar mrb.
Uzun bi aradan sonra sizinleyim.
Yeni işim okadar yoğun ki, değil kk başımı kaşımaya vakit bulamıyorum desem yeridir.
İşe başlamadan önce kuşkularımla alakalı böyle bi konu açmıştım size.
Gelişmelerdende bahsetmek istedim.
Tahmin ettiğim gibi muhasebe deprtmanına başladım.
bu, fabrikanın bünyesinde yine kendine ait başka bir şirket. O yüzden fabrikada 2 farklı muhasebe departmanı var.
Bizimkinde biri mali müşavir olmak üzere 2 bayan çalışıyor, mali müşavir olan bana işi öğrettikten sonra diğer muhasebe departmanına gececek.
3. haftam bitti bu hafta. Günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum. İşi de öğreniyorum aslında yavaş yavaş çünkü hem genel muhasebe hem fatura vs. buradan yürüyor iş oldukça kapsamlı 1-2 haftada öğrenmenin mümkün olmadığını zamana gerek olduğunu kendileride söylediler.
Kız da Allah yukarda çok güzel iş öğretiyor, ama okadar evhamlı okadar evhamlıki zaten stresli olan ben arrtık geceleri kabuslar görüyorum.
Patronumun eşi, ''muhasebeyi bilen biri bile olsa burada müşterileri öğrenmek tanımak, bu programı öğrenmek, e faturayı öğrenmek yine zaman alacaktı. Kim gelse bu süreç yaşanacaktı zaten diyor. ''
Fatura vs kesiyorum ilk haftadan beri zaten, ama okadar çok iş varki bunun dışında gözüm korkuyor ne zaman öğrenicem diye panik oluyorum.
Müşterileri öğrenmek, onlarla dialoğa geçmek, programı tam anlamıyla öğrenmek yani işe tam anlamıyla adapte olabilmek nerden baksan 6 ay 1 sene diyorlar. Bende bunun farkındayım, ki müdürde herşeye sıfırdan başladığımı biliyor. Ama buna rağmen hergünüm çok stresli geçiyor.
Öğrenemediğimi düşünmelerinden çok korkuyorum.
Mantıklı düşündüğümde sürecin normal olduğunu biliyorum ama bu stresten kendimi alıkoyamıyorum