• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar iki arada bi derede kaldım, yardım lütfen.

Acaba aylık iğne yöntemiyle 1-2 ay kendimi garantiye alsammı diyorum. Gerçi bunu söylediğim anda yine atrtışma çıkarda...

1 yılı geçtim burda tazminat umrumda değil gideceğim yeri göz önünde bulundurduğumda...

ay neden bu kadar çok takıyorsun korun canım ilaç al nerden haberı olacak işte çekmecene koyarsın dener dener olursa olur olmazsa stresten olmuyor demekkı dersın bazen pembe yalanlar guzeldır :1:

Bilmiyorum. Emin değilim.:50:

Hmm siz bence bu akşam eşinizi tekrar karşınıza alın konuşun derim ben..
Bence tartışmanın üstünden biraz zaman geçtiya,
sakince anlattığınız zaman, belki bu sefer sizi anlayacaktır diye düşünüyorum canım..

Hmm siz bence bu akşam eşinizi tekrar karşınıza alın konuşun derim ben..
Bence tartışmanın üstünden biraz zaman geçtiya,
sakince anlattığınız zaman, belki bu sefer sizi anlayacaktır diye düşünüyorum canım..

Valla sabah yüzüme bile bakmadı, arabadan inerken öpmeme bile izin vermedi. :9: Şimdilik bişey demicem sakinleştiğinde bu fikre alışmış olacak bikere daha konuşmayı denicem.

Lola iş konusunu bir kenara bırak da eşin mantık yürütemiyor mu bebek konusunda?
Yeni bir başlangıç yapıyorsun, insanlar hem seni yetiştirmek üzere alıyor. 7 ay sonra bir şeyler öğrenmeye başlamışken seni beklemek isterler mi bilmiyorum. Bir de yeni doğum yasası kabul oldu mu acaba? Hani 2 yıl yarım gün çalışmalı olan.

Valla sabah yüzüme bile bakmadı, arabadan inerken öpmeme bile izin vermedi. :9: Şimdilik bişey demicem sakinleştiğinde bu fikre alışmış olacak bikere daha konuşmayı denicem.

O derece yaniii, tribe bak senn dünyanın sonu sankiii :1:
Siz daha iyi tanıorsunuz eşinizi, nabza göre şerbet werinn ozamann :23:

Lola iş konusunu bir kenara bırak da eşin mantık yürütemiyor mu bebek konusunda?
Yeni bir başlangıç yapıyorsun, insanlar hem seni yetiştirmek üzere alıyor. 7 ay sonra bir şeyler öğrenmeye başlamışken seni beklemek isterler mi bilmiyorum. Bir de yeni doğum yasası kabul oldu mu acaba? Hani 2 yıl yarım gün çalışmalı olan.

O yasa kabul olursaa süperr olurrr bencee süperr..

O derece yaniii, tribe bak senn dünyanın sonu sankiii :1:
Siz daha iyi tanıorsunuz eşinizi, nabza göre şerbet werinn ozamann :23:

İyi de ne zamana kadar eşinin nabzına basacak şerbeti?:1:
Aklın yolu bir değil mi? Bir de yaşları da çok genç zaten. Duyan da geç kaldılar zanneder.

Hayır İpek eşim hiç bi konuda mantığını kullanamıyor ki zaten.
Yani benim iş durumum olmasa bile bizim çocuk yapmamız çok saçma zaten. Daha onun kendi işide oturmadı, neye güveniyor anlamıyorum.
Sırf onun baskılarını reddedemediğim için pes etmiştim bende, bide annelik arzusuyla.. Ama mantık olarak hiç zamanı değil.
Ki böyle bi şans geçmişken elime kaçırmak istemiyorum. Hatta umarım hamile kalmamışımdır şu günlerde :18:

İyi de ne zamana kadar eşinin nabzına basacak şerbeti?:1:
Bende eşine bu yüzden şaşıyorum, gençler daha 1 sene daha beklese ne olucakk sankii dünyanın sonu değil ki..
Mantıklı bir kadın war karşısında geleceklerini düşünen, ama karşısındaki düz mantık gidiyorr..
Kafaya koymuşya şimdi illa yapıcak..
O çocukk doğacakk arkadaşşşş :27:

Aklın yolu bir değil mi? Bir de yaşları da çok genç zaten. Duyan da geç kaldılar zanneder.

Bendee ewlenincee yaparımm hemenn valla:1:

hayırlı olsun
öncelikle 27 yaş bence çok erken eşin neden paniğe kapılıyor anlamıyorum
onun dışında yeni işinde maaşını konuştunmu aynı paraya daha fazla calısmayacaksndır umarım ?

Bilgi konusunda ise seni eğitceklerini düşünüyorum

Bendee ewlenincee yaparımm hemenn valla:1:

Ama hiçbir özel sektör kabul etmez bence. Patronlar etse çalışanlar hasedinden çatlar, huzur bırakmazlar adamda.
Ben süt izni kullanıyordum doğumdan sonra 1,5 saat sabah yarım saat geç akşam 5 te çıkıyordum. Bir ton şey çıkarırlardı tam ben çıkacakken. İşte bitirsek olmaz mı zart zurt. Millet derdi: ne güzel erken çıkıyorsun. Bunu da bana diyenler daha önce doğurup da süt izni kullananlar. Allahtan kadınlar ortamdan temizlendi de dedikodu azaldı.
:51:

Ama hiçbir özel sektör kabul etmez bence. Patronlar etse çalışanlar hasedinden çatlar, huzur bırakmazlar adamda.
Ben süt izni kullanıyordum doğumdan sonra 1,5 saat sabah yarım saat geç akşam 5 te çıkıyordum. Bir ton şey çıkarırlardı tam ben çıkacakken. İşte bitirsek olmaz mı zart zurt. Millet derdi: ne güzel erken çıkıyorsun. Bunu da bana diyenler daha önce doğurup da süt izni kullananlar. Allahtan kadınlar ortamdan temizlendi de dedikodu azaldı.

Bizim burda war muhasebe departmanında..
Hergün öğlen 2'de çıktı..
Bayağıdırda öyle yaptı..
Ve doğum izninde gelmediği günlerinde
sigortadan gidip topluca hepsini çektii :53:
Fesat insan çok be Benİpek uyuz oluyorumm öyle insanlara..
Kendi başlarına gelse bile hala fesatlım düşünüyorlarya daha da gıcık oluyorum

Bizim burda war muhasebe departmanında..
Hergün öğlen 2'de çıktı..
Bayağıdırda öyle yaptı..
Ve doğum izninde gelmediği günlerinde
sigortadan gidip topluca hepsini çektii :53:
Fesat insan çok be Benİpek uyuz oluyorumm öyle insanlara..
Kendi başlarına gelse bile hala fesatlım düşünüyorlarya daha da gıcık oluyorum

Bazı kurumlar öyleymiş. Benim de kardeşimin eşi hamile. O da iyi bir kurumda ve hamileliğini kaçıncı ayında bildirirsen bildir istersen 2. Ayında ben hamileyim de her gün 1,5 saat önce çıkıyorsun doğumdan önce. Ne güzel valla özelde olmak kölelik resmen kölelik. Bir de özelde çok dedikodu oluyor.

Bazı kurumlar öyleymiş. Benim de kardeşimin eşi hamile. O da iyi bir kurumda ve hamileliğini kaçıncı ayında bildirirsen bildir istersen 2. Ayında ben hamileyim de her gün 1,5 saat önce çıkıyorsun doğumdan önce. Ne güzel valla özelde olmak kölelik resmen kölelik. Bir de özelde çok dedikodu oluyor.

Bak oda çok iyiymişş..
Ewett özel sektörde çok dedikodu oluyor..
Ama birde kendi aralarında anlaşmak iyi bişi..
işte bizim iş yerinde ki kız öyle yaptı, diğer arkadaşları onu idare ettiler hep..
Bi sorun çıksa söylerlerdi..
İlaç firması burası.. ve bir binanın içinde 4 tane ayrı ilaç firması war :31:

Back