Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

çok sevindim canım hamileliğinin iyi geçmesine inş. sonuna kadar rahat geçirirsin ben iyyim cnm dükkan tadilat işlerim var onlarla uğraşıyorum tuhafiye açmayı düşünüyorumda kısmet olursa inş.

yaa ağlatıyorsunuz ama beni napıcaz bu duygusallıkla hep kendimi hatırlıyorum hamilelikle kafayı bozcaktım bir ara neyse iyiyim şimdi.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım sıkıntısız, kuşkusuz

ama şimdi ağlamak dedin ve hemen gözlerim doldu beniiiim inşallah sadece böyle şeyler için akar gözyaşlarımız. çok sağol canım güzel dileklerin için. sen epey yol almışsın hep böyle güzel devam eder inşallah. benim için daha çok aşama var, henüz sadece testleri geçtim :) daha kesemizi görücez, pıtpıtlarımızı duycaz.... yarın gitmeyi planlıyorum doktora. inşallah bir aşama daha kaydedebiliriz, inşallah yolunda gider her şey. ne güzel söylemişsin:"kuşkusuz". inşallah atabilirim kafamdan bi dolu kuşkuyu. çooook teşekkür ediyorum canım :)

Basınız saolsun canım..

başın sağolsun cnm Rabbim sabırlar versin :26::26::26::26::26:

sağolun kızlar ....tazyemiz devam ediyo..istanbuldan teyzem gelmişti 10 kadar kalacak hepimizde annannemin evinde toplanmış durumdayız..bende teyze çok 5 tane teyzem bitane dayım var..annemi de sayarsak 6 kız bi erkek
çok üzdü bizi büyükannem..
bende dün eve gelip aile hekimliğinde kan testi yaptırdım tekrar hcg sıfırlanmış diye bakacaktık ki...10 gün önce 105.5 olan hcg bugün sonucunu aldım 127.6 olmuş..kanamam biteli bi hafta oluyo..aile hekimi dedi mol gebelik olabilir..kafam çok bozuldu..pazartesi dr gitecem yine..
inşallah kürtaj olmadan düşer..
ama dr alttan ultrasonla baktıhiçbişe yok dedi..884 den 105 düştü iki günde..napacam şaşırdım..

bende aynı duyguları yaşadığım için çok iyi bilirim hep bir kuşku acaba insan bir garip oluyor ama Allahın izniyle eminimki sende benim haftalarıma geleceksin ve herşey yolunda olacak ve zaman çabul geçecek emin ol ben sanki dün gibi ne zaman kalp atışını duyacağım diyordum bugün 4 aylık olduk aşkımla bende yarın doktora gidicem bakalım inşallah cinsiyetini öğrenebilirim bu sefer... Sevgiyle kal, bebeğinle sağlıklı mutluuuu

ben dayanamadım yarına kadar gittim doktora bugün. erken oldu biraz ama sabredemedim:) ve kesemizi gördüüüük minnacık 7 mm. :) Allahıma çoook şükür inşallah sen de yarın güzel haberlerle dönersin canım :)

Ben aranıza yeni katıldım bende istiyorum hayırlı sağlıklı bebeğim isteyen herkese VERSİN güzel allahım....

hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin ...

Rabbim hepinize en tez zamanda nasip etsin insallahh canıımmmm

Hayırlı olsun canımmmAllah bereket versinn... Ne guzel yaa cok heveslendımmm

İnsaşşal hersey yolundadır canım uzme kendını ... KÜRtajsız düşürmenin yolu yok mumyaa ilaçla falannn.... İNŞALLAHHH GEREK KALMAZZ????

ben bikere kimyasal gebelik geçirdim ikinciye yine hamile kaldım ama beta hch bir ilerleyip bir düşüyodu ve doktar takibinde hergün beta hcg yaptırdım ama 4000 olması gereken 250 lerdeydi oyüzden bunu düşürmemiz gerek dedi eğer böyle devam ederse normal kurtaj olabilirsin dedi iğne yaptırdım düşürdüler iğneden sonra değerlerim yavaş yavaş düştü sana çok geçmiş olsun allah gönlüne göre versin ...

Son düzenleme:

Masallah Allah kucagina almayi nasip etsin canim, Ankaradamisin hangi hastane hangi dr a gidiyorsun,

canım sen söyle annene öyle şey mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…