- 25 Ekim 2013
- 7.961
- 18.943
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.461
Iyıyımmm bebegımmmmm saol cok sukur ıstahım duzeldı bulantım falan olmuyo eskisi kadar sık degil.... Yanı doktorun dediğine göre ben süper bi hamilelik yasıyomusumm cok sukur ne kusmam ne agrı ne kanama hıcbıseyım yok şimdilik.... Ayın 5ınde randevum var onu beklıyorum işte.... Sen nasılsınnn hersey yolunda mı???
aminn inşş ALLAH razı olsun bacım duan icinSağol canım inşallah, Allahım sizlere de tez zamanda nasip etsin, kimseleri çok bekletmesin inşallah. dualarım sizlerle...
günaydın kızlar nerdesiniz yine kimsecikler yok:26::26::26::26::26:
canım bu kez tuttuuuu, hamileyiiiiim :)Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Bu topiğin uğur getireceğini biliyordumm Allahım isteyen bekleyen herrrrrkesin önce göbeğini sonra kucağını doldursun inşallah :)
aminn inşş ALLAH razı olsun bacım duan icin
yettim balım kıııınasılsın balımm
yaa ağlatıyorsunuz ama beninapıcaz bu duygusallıkla hep kendimi hatırlıyorum hamilelikle kafayı bozcaktım bir ara neyse iyiyim şimdi.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım sıkıntısız, kuşkusuz
azap_ciceği profilindeki yatak olayı ayy çok güldürdü beni ilk kez görüyorum harikaa
Basınız saolsun canım..
balım bna aşılama dediler 1.5 milayr para istediler sıkıntılıyım biraz balım
balım nasıl takmayım bi elimde olsa takmıcamda nasip bakalım hyrlısı ohh şükür kanamanda bitmiş inş yeni döngün bebişini getirir saglıklıca bu defa inşş yüzümüz güler bizimde başınsagolsun balımmekanı cennet olsun
başın sağolsun cnm Rabbim sabırlar versin :26::26::26::26::26:
ama şimdi ağlamak dedin ve hemen gözlerim doldu beniiiiminşallah sadece böyle şeyler için akar gözyaşlarımız. çok sağol canım güzel dileklerin için. sen epey yol almışsın hep böyle güzel devam eder inşallah. benim için daha çok aşama var, henüz sadece testleri geçtim :) daha kesemizi görücez, pıtpıtlarımızı duycaz.... yarın gitmeyi planlıyorum doktora. inşallah bir aşama daha kaydedebiliriz, inşallah yolunda gider her şey. ne güzel söylemişsin:"kuşkusuz". inşallah atabilirim kafamdan bi dolu kuşkuyu. çooook teşekkür ediyorum canım :)
herkez çok beyeniyo yaw
bende aynı duyguları yaşadığım için çok iyi bilirim hep bir kuşku acaba insan bir garip oluyor ama Allahın izniyle eminimki sende benim haftalarıma geleceksin ve herşey yolunda olacak ve zaman çabul geçecek emin ol ben sanki dün gibi ne zaman kalp atışını duyacağım diyordum bugün 4 aylık olduk aşkımla bende yarın doktora gidicem bakalım inşallah cinsiyetini öğrenebilirim bu sefer... Sevgiyle kal, bebeğinle sağlıklı mutluuuu
canım bu kez tuttuuuu, hamileyiiiiim :)Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Bu topiğin uğur getireceğini biliyordumm Allahım isteyen bekleyen herrrrrkesin önce göbeğini sonra kucağını doldursun inşallah :)
Rabbim hepinize en tez zamanda nasip etsin insallahh canıımmmmhadi hyrlısı RABBİM korusun melegini balım
ALLAH iyilik versin bacım hepinizin kuzusunu RABBİM korusun kucaklarınıza almayı nasip eder inş RABBİM
hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin bacım darısı bizim başımıza inş
Hayırlı olsun canımmmAllah bereket versinn... Ne guzel yaa cok heveslendımmmçok sevindim canım hamileliğinin iyi geçmesine inş. sonuna kadar rahat geçirirsin ben iyyim cnm dükkan tadilat işlerim var onlarla uğraşıyorum tuhafiye açmayı düşünüyorumda kısmet olursa inş.
sağolun kızlar ....tazyemiz devam ediyo..istanbuldan teyzem gelmişti 10 kadar kalacak hepimizde annannemin evinde toplanmış durumdayız..bende teyze çok 5 tane teyzem bitane dayım var..annemi de sayarsak 6 kız bi erkek
çok üzdü bizi büyükannem..
bende dün eve gelip aile hekimliğinde kan testi yaptırdım tekrar hcg sıfırlanmış diye bakacaktık ki...10 gün önce 105.5 olan hcg bugün sonucunu aldım 127.6 olmuş..kanamam biteli bi hafta oluyo..aile hekimi dedi mol gebelik olabilir..kafam çok bozuldu..pazartesi dr gitecem yine..
inşallah kürtaj olmadan düşer..
ama dr alttan ultrasonla baktıhiçbişe yok dedi..884 den 105 düştü iki günde..napacam şaşırdım..
hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin ...
sağol canım inşallah, dilerim allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin en kısa zamanda :)
ben dayanamadım yarına kadar gittim doktora bugün. erken oldu biraz ama sabredemedim:) ve kesemizi gördüüüükminnacık 7 mm. :) Allahıma çoook şükür inşallah sen de yarın güzel haberlerle dönersin canım :)
Eee bi daha ne zaman gitcenn hastaneyeee??? Katlanmistir insallahh yaa merak etmeee canimmmm... Herkesin koca bi turluuu benim kocam da hamileligi ogrenir ogrenmez hemen benimle pazarliga oturdu 6. Aya kadar kimseye soyleme karari aldikk... Artik turkiyeye yazin tatile gelince gorcek insallah millet soylemeye gerek kalmicak.. Annem yazik kiyamam sok gecircek kesin kadincagiz
Bebegimmm nerlerdesinnnnnn??? Sen en kisa zamanda olcannn hamissd bak icime doguyo demedi deme.... Ne oldu doktorluk isin halloldu mu?..
Merhaba canım benimde eklermisin bat 4 aralık