Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

son durumun ne canım.ne çıktı test yaptın mı?

ayyy geçmiş olsun.son durum ne canım?

CANIM geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı buymuş hakkında.üzülme öpüyorum

ikiside güzel arya da çok güzel isim ama biri uzun olduğu için diğeri kısa mı olsa yani selinay nil mi olsa

inşallah gerçekte de görürsün canım ne yaptın?

başın sağolsun şeker

Canim ben adet oldum yeni bat 18mayis olarak degistirirmisin.Bu arada sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik uzunzaman oldu konusamadik seninle insallah iyisindir seninde bebisinde sagligi iyidir.

hayırlısı olsun canım.eşin nasıl oldu?
benim zor geçiyor işte ama bebeğin saağlığı iyi çok şükür

anoooo hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bilgisayarım bozuk anam babam burada.gece uyuyamıyorum midem feci gelemiyorum kiiiiiiiiiiiiii

başın sağolsun şeker

CANIM geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı buymuş hakkında.üzülme öpüyorum

ayyy geçmiş olsun.son durum ne canım?

sağol kızzzz.sen nasılsın miğden niye kötü geçmedimi bulantıların..
ben düşük yaptım ama cuma günü kanda hcg düşmemiş..105 den 127 çıkmış..kanamam yok..kanamam başladığında 900 olan hcg.iki gün sonra 105 oldu..on gün geçti sıfırlanmışmı diye bakalım dedi dr...
127 olmuş...haftaya bidaha bakacak..

çok sağol canım, inşallah... linaya gittim ben, günnur hanıma

sağol canııım

Bende 7 ay once dusuk yaptigimda gunnur hanimda kurtaj oldum, iyi bir dr keske dogumhaneleri olsa oraya gitmeyi isterdim, insallah bir daha hamile kalirsam kontrolude dogumuda ayni dr un ayni hastanede yaptirmasini isterim, gecen ay ara kanamam oldu adet disi bilgi hastanesi ahmet beye gittim cok ilgili iyi bir hastane simdi aklimda orasi var, ben yenimahallede oturuyorum hastaneninde evime yakin olmasini gece gittigimde dr bulmayi istiyorum bir tane kotu tecrubem oldugu icin hastane arastiriyorum simdiden,

çok geçmiş olsun canım aynı şeyler beni de düşündürüyor. kontroller için bir iki gittim ama ben de nerede devam etsem diye düşünüyorum. ama şimdilik şu kritik dönem geçene kadar en azından değiştirmem gibi geliyor. bakalım...

inşallah gerçekte de görürsün canım ne yaptın?

Canım ben bu ay çatlama iğnesi vuruldum klomenle birlikte bugün 11.günüm..inanılmaz bir gaz var midem çok ekşidi dün gece tam bir kabusta ara ara kasıklarda batmalar ve bel ağrısı geçmeyen bir ağrı bakalım nolcak sonumuz:)

hayırlı olsun canım şimdi sana onu karnında iyi beslemek kalıyor gerisi allahın izniyle olur içimizi ferah tutalım benim utangaç oğlum pipiyi gösterdi sonunda ctesi kesin erkek dedi doktor :):):)

hayırlı olsun canım şimdi sana onu karnında iyi beslemek kalıyor gerisi allahın izniyle olur içimizi ferah tutalım benim utangaç oğlum pipiyi gösterdi sonunda ctesi kesin erkek dedi doktor :):):)

aaa harika :) inşallah hayırlısıyla o günlere geliriz biz de. sana ve oğluşuna Allahtan sağlık diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…