- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.441
kendi adıma söyleyim ben çokk kötüyüm bacımsen nasılsınn
sende son durumlar ne en son kanaman vardı düzendin mi bacım
canımm kıyamamm nedesek boş ateş düştügü yeri yakıyo işte RABBİM çokkkk büyük inşş bidaki ay saglıklı bi hayrlı evladın olur inşş bu nu bütün kalbimle istiyorum yeminlee cok üzüldüm inan balımm
papatyamm balımm sen iyi okumamışsın evt cekildim aynı hsg gibi agrı acısı vee sonuççç igneli aşılama dedr drlar konseyde benm cocugum oldugu için ilaçlar 1,1,5 buluyomuş bizim maddi durumda sıkıntılı bakalım nasıl olcakkişim ALLAHA kaldı sen nasılsın can
ahhhhhhhhhhhhhhh balım ahh içi beni yakıyo işte benim umudum son safalarda artık eskisi gibi umutlanmıyorumsen nasılsın son durumlar nasıl balım amann sizler bari iyi olun bu kadrcıklada sevineyim
ahhhhhhh balım aynı dediklerin gibi herşey paraabizim imkanımız yok bebkte yok
balım hani ilk aşılamada klomen cat ignesi oluyodu ya bu tüm gün igne herhalde daha almadım adetin 3 günü gel ona göre başlıcaz dediler bu 1-1,5 sadece ilaç daha hstane ne kadr onu bilmiyom ayvayı yedik biz eşimin geliri yok okadr bilmiyom ki nasıl olcak bynim durdu vlasanki ben bunları biliyomuydum bende ilk defa karşılaşıyom balım vala dedigin gibi inşş gerk kalmadn hamile kalırım ama umudum yok bu ay hiç ek bişi kullamadık ne eşim ne ben saldım cayıra oldu bu ay umudum tükendi galiba meryem suresine başladım bu gün 19 gün okucam ALLAH izin verirse inş çokkkkkkkkkkkkk yoruldum çokk bu evladım bundan olaydı 2. si icin hiç ugraşmzdım çokk yıprandım papatym çokk kııı sen nasılsın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
azap üzme kendini olur ama kafaya takıyon diye olmaz..
benim kanamam bitti ....temizlendim salı günü dr gitcem betahcg 0 olmuşmu diye bakacak..
annaannemi kaybettik,cuma günü köydeydim..
yarın yine gidecem..
kendine iyi bak cnm..bozma moralini umutların olsun....
balım bna aşılama dediler 1.5 milayr para istediler sıkıntılıyım biraz balımHayırdır inşallah canım neden ne oldu???
benim kanamam bitti ....temizlendim salı günü dr gitcem betahcg 0 olmuşmu diye bakacak..
yarın yine gidecem..
balım hani ilk aşılamada klomen cat ignesi oluyodu ya bu tüm gün igne herhalde daha almadım adetin 3 günü gel ona göre başlıcaz dediler bu 1-1,5 sadece ilaç daha hstane ne kadr onu bilmiyom ayvayı yedik biz eşimin geliri yok okadr bilmiyom ki nasıl olcak bynim durdu vlasanki ben bunları biliyomuydum bende ilk defa karşılaşıyom balım vala dedigin gibi inşş gerk kalmadn hamile kalırım ama umudum yok bu ay hiç ek bişi kullamadık ne eşim ne ben saldım cayıra oldu bu ay umudum tükendi galiba meryem suresine başladım bu gün 19 gün okucam ALLAH izin verirse inş çokkkkkkkkkkkkk yoruldum çokk bu evladım bundan olaydı 2. si icin hiç ugraşmzdım çokk yıprandım papatym çokk kııı sen nasılsın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın yine gidecem..
yeni dönemin inşş bebegini getirir bacım hayrlısı olsunDun itibari ile adet oldumyeni bat 24 mayis 😒😩😢😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bacım ssk karşılıyo ama bi bölümünü işte bize düşende 1.5 ilaç aşılamda ne kadr olcak bilmiyorum bu ay inş hamile kalırımda bukadr sıkıntı yaşamayız inşcanım o iğneleri ssk karşılamıyomu ben öyle biliyorum şu paranın gözü kör olsun keşke param olsa da sana yardıcı olabilsem :26::26::26: ümidini kaybetm cnm verici Rabbim belimi olur sen bunlarla uğraşırken bi bakmışsın bebiş gelivermişben de aynı işte cnm oluruna bıraktım dükkan açma işlerim vardı sana anlattımmı bilmiyorum evimin altında dükkan var kayınpederimin onu ince işçiliğini yaptırıyorum kredi çekicem oraya tuhafiye açmayı düşünüyorum kısmet olursa
Benimde bat 11 mayıs sanırım . Tabi düzene girebilirse
yeni dönemin inşş bebegini getirir bacım hayrlısı olsun
bacım ssk karşılıyo ama bi bölümünü işte bize düşende 1.5 ilaç aşılamda ne kadr olcak bilmiyorum bu ay inş hamile kalırımda bukadr sıkıntı yaşamayız inş
balımm demişsin ki ben yardımcı olurdum demişsin saol bitanem olmuş kadr oldun yeminle ALLAH razı olsun canım
dükkandan haberim yoktu benim ohh ne güzel iyi düşünmüşsün ALLAH içini doldursun inşşhayrlı olsun
yeni döngün sana hayırlı evladını getrsin inş bacım
yeni dönemin inşş bebegini getirir bacım hayrlısı olsun
bacım ssk karşılıyo ama bi bölümünü işte bize düşende 1.5 ilaç aşılamda ne kadr olcak bilmiyorum bu ay inş hamile kalırımda bukadr sıkıntı yaşamayız inş
balımm demişsin ki ben yardımcı olurdum demişsin saol bitanem olmuş kadr oldun yeminle ALLAH razı olsun canım
dükkandan haberim yoktu benim ohh ne güzel iyi düşünmüşsün ALLAH içini doldursun inşşhayrlı olsun
yeni döngün sana hayırlı evladını getrsin inş bacım
Hayırdır inşallah canım neden ne oldu???
Canım inşallah aşılamaya felan gerek kalmasın ver bize müjdeyi canım inşallahhh
slm bacularrrr
kız şifremi otomatik kaydetmiştim..pc format atınca silindi..bende hatırlamadım..bir haftadır uğraş uğraş zor açtım..
nasılsınız...
DÜN DR GİTTİM...10 GÜNDÜR ADET OLMAMIŞTIM...KAN TESTİ YAPTIRDIM.BU GÜN GİTTİM ALDIM HAMİLEMİŞİMMM
AMA 371 çıktı sonuç dr dedi çok düşük..pazartesi bidaha test yapacam...
valla sevinmeye başladım..
hepiniz sevinin lannn..2 senedir bu günü bekliyom...
sevinmeyeni fururum
ALLAH razı olsun bacımm aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn inşşsen nasılsın bebişin nasıl balım
balım bna aşılama dediler 1.5 milayr para istediler sıkıntılıyım biraz balım
Canım hayırlısı olsun Rabbım bı kapı kapatır bı kapı acar.... Hiç bunlara gerek kalmaz umarımmm hıc sıkma canını vardır Rabbımın bı bıldıgı...
balım nasıl takmayım bi elimde olsa takmıcamda nasip bakalım hyrlısı ohh şükür kanamanda bitmiş inş yeni döngün bebişini getirir saglıklıca bu defa inşş yüzümüz güler bizimde başınsagolsun balımmekanı cennet olsun
merhaba nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik :)
hayırlısı olsun canım.üzülme
hadi hyrlısı RABBİM korusun melegini balımÇok şükür canım daha iyiyim bulantılarım seyrekleşti hergün kusmuyorum kızım iyidir inşallah teyzesi en son 12. Nisanda gittik çok var daha kontrole gün sayıyorum
ALLAH iyilik versin bacım hepinizin kuzusunu RABBİM korusun kucaklarınıza almayı nasip eder inş RABBİMIyıyımmm bebegımmmmm saol cok sukur ıstahım duzeldı bulantım falan olmuyo eskisi kadar sık degil.... Yanı doktorun dediğine göre ben süper bi hamilelik yasıyomusumm cok sukur ne kusmam ne agrı ne kanama hıcbıseyım yok şimdilik.... Ayın 5ınde randevum var onu beklıyorum işte.... Sen nasılsınnn hersey yolunda mı???
canım bu kez tuttuuuu, hamileyiiiiim :)Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Bu topiğin uğur getireceğini biliyordumm Allahım isteyen bekleyen herrrrrkesin önce göbeğini sonra kucağını doldursun inşallah :)
hadi hyrlısı RABBİM korusun melegini balım
ALLAH iyilik versin bacım hepinizin kuzusunu RABBİM korusun kucaklarınıza almayı nasip eder inş RABBİM
hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin bacım darısı bizim başımıza inş