Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Uzun zamandır takip ediyorum Bugün yazmak nasip oldu :) 7 Aydır bebek istiyoruz gerçekten zor bir süreç her ay hüsrana uğramak gerçekten yıpratıcı.. Ama İnşallah Rabbim isteyen herkese güzel sağlıklı bebişler nasip etsin :KK70:... Benim bir sorum var BAT 5 Nisandı Hala olmadım :))))))))
5 gün geçti. 3. günü test yaptım birşey çıkmadı bugün 5. gün yaptım ve çok silik çizgi çıktı.....yarın tekrar yapıcam. ORADA Koyu Koyu çizgi görmek istiyorum 7 aydır :)))) ümitlenmelimiyimmmm ....... Yardımmmm Lütfen ??????

son durumun ne canım.ne çıktı test yaptın mı?

slm kızlar..
benim dünden beri kanamam var..gece acile gittim..dr ultasonda baktı bebek yok dedi..kanda gebelik var ama görünmüyo dedi..
hastaneye yaşımı yaptılar..izin alıp geldim..birazdan gidip kan sonuçlarını alacam..değer düşüyosa kimyasaldır dedi dr..eğer değer aynısa mol gebelik olabilir dedi..uff nedecem bilemedim..
izin alıp çıktım geldim eve..
ultrasonda görünse derimki tamm gebeyim..anlamıyom...gece hiç uyuyamadım..
kafam karmakarışık..:KK50::KK50::KK50::KK50:

ayyy geçmiş olsun.son durum ne canım?

kızlar slm ..moralim çok bozulduğu için kaç gündür girmedim...düşük olmuş ilk kanamada...cuma günü beta hcg 904.5 olmuştu.cumartesi pazar çok şiddetli kanamam oldu..dün yine kan testi bakıldı değerlerim 106.4 olmuş.dr düşük olmuş dedi..şükür dış gebelik yada mol gebelik değil..normal bi şekilde düşük olmuş..tam kafamdan çıkardım bebek işini nerden çıktı bu düşük..:KK50::KK50::KK50::KK50:
bende kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurdurmadım....72 saat içinde olacakmış..:KK50::KK50::KK50:
haftaya salı dr tekrar gel bidaha kan tahlili yapalım hcg 0 olmuşmu bakalım dedi..ozaman iğne vuralım dedi..
ne kese ne bebek hiç bişe görülmedi ilk kanamada..beni çok korkuttu dr dış gebelik olabilir dedi...ama şükür normal düşükmüş..
ALLAHım nerden çıktı bu düşük..ne güzel kafamdan atmıştım..şimdi yinemi stres günleri başlıyacak..
hepinizi tek tek seviyorum vede öpüyorum..:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
yine meryem suresine başlıyayım ..dedim..daha kanamam var ama leke gibi..
dünki kontrolde bide yum olmuş 5.4mm gebeliğe bi engelin yok dedi dr..:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
RABBİM BİŞEYİ İSTEDDİYSE KABUL OLACAĞI KESİN..(CÜBBELİ HOCA)
istiyoruz ALLAHIM sen kabul et.:KK49::KK49:

CANIM geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı buymuş hakkında.üzülme öpüyorum:KK16::KK16:

anam sitede bişiler olmuş ne zmndır uğraşıyorum şifremi alayım die..nihayet başardım ama baya geç oldu cnm..cinsiyet netleşti mi..valla rüyanda gördüysen ama başka isimde de aklın kalıcaksa hasan ismini ikinci isim olarak koy derim..

bende selinay koymayı düşünüyorum...büyük kızımın ismi belinay..2, kızım olursa selinay koycam demiştim..kaldı ki burdaki nickim bile selinay...öyle niyetlendiğimiz içinde bi türlü başka isimlere yönelemiyorum..sence nasıl ? birde nil ismi hoşuma gidi kızım arya koy dio

selinay nil
selinay arya

yorum yap bakem :)

ikiside güzel arya da çok güzel isim ama biri uzun olduğu için diğeri kısa mı olsa yani selinay nil mi olsa

Selam kızlar,yarın dra gideceğim yumurta takibi için...Klomen kullandım ,çatlama iğnesi vuracak drum..ve ben bugün çok güzel bir rüya gördüm...test yapıyoruz drumla çift çizgiyi görüyorum ve büyük bir heyecanla aileme eşime dostuma haber veriyorum..uyandım ki rüyaymış büyük bir hayal kırıklığı...ama genede mutluyum rüyada da olsa hamile olduğumu gördüm o çift çizgiyi gördüm:)

inşallah gerçekte de görürsün canım ne yaptın?

azap üzme kendini olur ama kafaya takıyon diye olmaz..
benim kanamam bitti ....temizlendim salı günü dr gitcem betahcg 0 olmuşmu diye bakacak..
annaannemi kaybettik,cuma günü köydeydim..
yarın yine gidecem..
kendine iyi bak cnm..bozma moralini umutların olsun....:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

başın sağolsun şeker

Canim ben adet oldum yeni bat 18mayis olarak degistirirmisin.Bu arada sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik uzunzaman oldu konusamadik seninle insallah iyisindir seninde bebisinde sagligi iyidir.

hayırlısı olsun canım.eşin nasıl oldu?
benim zor geçiyor işte ama bebeğin saağlığı iyi çok şükür

canım bu kez tuttuuuu, hamileyiiiiim :) :nazar: Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Bu topiğin uğur getireceğini biliyordumm :KK9: Allahım isteyen bekleyen herrrrrkesin önce göbeğini sonra kucağını doldursun inşallah :)

anoooo hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16:

bilgisayarım bozuk anam babam burada.gece uyuyamıyorum midem feci gelemiyorum kiiiiiiiiiiiiii:KK43::KK43:

başın sağolsun şeker

CANIM geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı buymuş hakkında.üzülme öpüyorum:KK16::KK16:

ayyy geçmiş olsun.son durum ne canım?

sağol kızzzz.sen nasılsın miğden niye kötü geçmedimi bulantıların..
ben düşük yaptım ama cuma günü kanda hcg düşmemiş..105 den 127 çıkmış..kanamam yok..kanamam başladığında 900 olan hcg.iki gün sonra 105 oldu..on gün geçti sıfırlanmışmı diye bakalım dedi dr...
127 olmuş...haftaya bidaha bakacak..

çok sağol canım, inşallah... linaya gittim ben, günnur hanıma

sağol canııım :KK9::KK9::KK9:

Bende 7 ay once dusuk yaptigimda gunnur hanimda kurtaj oldum, iyi bir dr keske dogumhaneleri olsa oraya gitmeyi isterdim, insallah bir daha hamile kalirsam kontrolude dogumuda ayni dr un ayni hastanede yaptirmasini isterim, gecen ay ara kanamam oldu adet disi bilgi hastanesi ahmet beye gittim cok ilgili iyi bir hastane simdi aklimda orasi var, ben yenimahallede oturuyorum hastaneninde evime yakin olmasini gece gittigimde dr bulmayi istiyorum bir tane kotu tecrubem oldugu icin hastane arastiriyorum simdiden,

Bende 7 ay once dusuk yaptigimda gunnur hanimda kurtaj oldum, iyi bir dr keske dogumhaneleri olsa oraya gitmeyi isterdim, insallah bir daha hamile kalirsam kontrolude dogumuda ayni dr un ayni hastanede yaptirmasini isterim, gecen ay ara kanamam oldu adet disi bilgi hastanesi ahmet beye gittim cok ilgili iyi bir hastane simdi aklimda orasi var, ben yenimahallede oturuyorum hastaneninde evime yakin olmasini gece gittigimde dr bulmayi istiyorum bir tane kotu tecrubem oldugu icin hastane arastiriyorum simdiden,

çok geçmiş olsun canım :KK43: aynı şeyler beni de düşündürüyor. kontroller için bir iki gittim ama ben de nerede devam etsem diye düşünüyorum. ama şimdilik şu kritik dönem geçene kadar en azından değiştirmem gibi geliyor. bakalım...

inşallah gerçekte de görürsün canım ne yaptın?

Canım ben bu ay çatlama iğnesi vuruldum klomenle birlikte bugün 11.günüm..inanılmaz bir gaz var midem çok ekşidi dün gece tam bir kabusta ara ara kasıklarda batmalar ve bel ağrısı geçmeyen bir ağrı bakalım nolcak sonumuz:)

ben dayanamadım yarına kadar gittim doktora bugün. erken oldu biraz ama sabredemedim:) ve kesemizi gördüüüük :KK9::KK9::KK9: minnacık 7 mm. :) Allahıma çoook şükür:nazar::nazar::nazar: inşallah sen de yarın güzel haberlerle dönersin canım :)

hayırlı olsun canım şimdi sana onu karnında iyi beslemek kalıyor gerisi allahın izniyle olur içimizi ferah tutalım benim utangaç oğlum pipiyi gösterdi sonunda ctesi kesin erkek dedi doktor :):):)

hayırlı olsun canım şimdi sana onu karnında iyi beslemek kalıyor gerisi allahın izniyle olur içimizi ferah tutalım benim utangaç oğlum pipiyi gösterdi sonunda ctesi kesin erkek dedi doktor :):):)

aaa harika :) inşallah hayırlısıyla o günlere geliriz biz de. sana ve oğluşuna Allahtan sağlık diliyorum :)

X