Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

merhabalar cnm daha öncede kullandınmı klomen ve iğne inş. bu ay hamile kalırsın

bizlerde seni çok seviyoruz cnm kendine iyi bak Allah a emanet ol sen işe başladın mı cnm

öptüm bebem..
yok iş için gitgel yapmaya başladım başkan beyin yanına..
önümüzdeki ay diyo ama bakalım..
sen nediyon cnm....çalışmalar nasıl gidiyo..regline kaçgün kaldı

öptüm bebem..
yok iş için gitgel yapmaya başladım başkan beyin yanına..
önümüzdeki ay diyo ama bakalım..
sen nediyon cnm....çalışmalar nasıl gidiyo..regline kaçgün kaldı

inş. işin olurda başlarsın cnm ben hiç bişe yapmıyorum artık oluruna bıraktım adetime daha çok var 30 nisan gibi olurum sende dikkat et kendine düşük kolay bişe değil cnm :26::26:

inş. işin olurda başlarsın cnm ben hiç bişe yapmıyorum artık oluruna bıraktım adetime daha çok var 30 nisan gibi olurum sende dikkat et kendine düşük kolay bişe değil cnm :26::26:

kız varmı bi önerin ne yapayım..neye dikkat edeyim..
bencede çok düşünmek iyi değil

merhaba kızlar, benim bulantım yok denilecek kadar az ama mide yanması var sizlerde de oluyo mu

merhabalar cnm daha öncede kullandınmı klomen ve iğne inş. bu ay hamile kalırsın

Evet canım geçen ayda kullanmıştım..ama çatlama iğnesi olmamıştım..bugün dra gittim 21 cm ve 18 cmlik 2 yumurtam var..21 cm lik olan rahim duvarına çok yakın dedi dr..çatlama çğnemi oldum sabah 10 gibi yarın akşam 22:00-00:00 arası ilişki önerdi ve ayrıca pztsiye kadar hergün ilişki diğer yumrta için..hayırlısı olsun diyorum artık..

canımm kıyamamm nedesek boş ateş düştügü yeri yakıyo işte RABBİM çokkkk büyük inşş bidaki ay saglıklı bi hayrlı evladın olur inşş bu nu bütün kalbimle istiyorum yeminlee cok üzüldüm inan balımm
azapcım naptın ulturoson çekildinmi nasıl geçti merak ettim seni :26::26::26:
papatyamm balımm sen iyi okumamışsın evt cekildim aynı hsg gibi agrı acısı vee sonuççç igneli aşılama dedr drlar konseyde benm cocugum oldugu için ilaçlar 1,1,5 buluyomuş bizim maddi durumda sıkıntılı bakalım nasıl olcakk işim ALLAHA kaldı sen nasılsın can
azapçım inş hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın canım sıkma canını inş herşey çok güzel olacak
ahhhhhhhhhhhhhhh balım ahh içi beni yakıyo işte benim umudum son safalarda artık eskisi gibi umutlanmıyorum sen nasılsın son durumlar nasıl balım amann sizler bari iyi olun bu kadrcıklada sevineyim
ahhhhhhh balım aynı dediklerin gibi herşey paraa bizim imkanımız yok bebkte yok

merhaba canım iğneli aşılamada mı oluyomuş bilmediğimiz neler var bayada pahalıymış inş. onlara gerek kalmadan bebişin gelir cnm

merhaba canım iğneli aşılamada mı oluyomuş bilmediğimiz neler var bayada pahalıymış inş. onlara gerek kalmadan bebişin gelir cnm

balım hani ilk aşılamada klomen cat ignesi oluyodu ya bu tüm gün igne herhalde daha almadım adetin 3 günü gel ona göre başlıcaz dediler bu 1-1,5 sadece ilaç daha hstane ne kadr onu bilmiyom ayvayı yedik biz eşimin geliri yok okadr bilmiyom ki nasıl olcak bynim durdu vla sanki ben bunları biliyomuydum bende ilk defa karşılaşıyom balım vala dedigin gibi inşş gerk kalmadn hamile kalırım ama umudum yok bu ay hiç ek bişi kullamadık ne eşim ne ben saldım cayıra oldu bu ay umudum tükendi galiba meryem suresine başladım bu gün 19 gün okucam ALLAH izin verirse inş çokkkkkkkkkkkkk yoruldum çokk bu evladım bundan olaydı 2. si icin hiç ugraşmzdım çokk yıprandım papatym çokk kııı sen nasılsın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…