- 25 Ekim 2013
- 7.961
- 18.943
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.421
Selam kızlar,yarın dra gideceğim yumurta takibi için...Klomen kullandım ,çatlama iğnesi vuracak drum..ve ben bugün çok güzel bir rüya gördüm...test yapıyoruz drumla çift çizgiyi görüyorum ve büyük bir heyecanla aileme eşime dostuma haber veriyorum..uyandım ki rüyaymış büyük bir hayal kırıklığı...ama genede mutluyum rüyada da olsa hamile olduğumu gördüm o çift çizgiyi gördüm:)
bizlerde seni çok seviyoruz cnm kendine iyi bak Allah a emanet ol sen işe başladın mı cnm
öptüm bebem..
yok iş için gitgel yapmaya başladım başkan beyin yanına..
önümüzdeki ay diyo ama bakalım..
sen nediyon cnm....çalışmalar nasıl gidiyo..regline kaçgün kaldı
inş. işin olurda başlarsın cnm ben hiç bişe yapmıyorum artık oluruna bıraktım adetime daha çok var 30 nisan gibi olurum sende dikkat et kendine düşük kolay bişe değil cnm :26::26:
papatya nasipten haber varmı...o karu nerelerde
bildirimlerde açılmış iyi olmuş
hiç haberim yok cnm kayıplarda o sen bir iki ay korun hijyene dikkat et mikrop falan kapma cnm
papatya azap çiçeği film çektirmişmi..
ula kimse yok ..topik anası elif hanımda kayıp
tmm cnm..
anlaşıldı...kurtaj olmadıma çok sevindim..
papatyammmmmmmmmmmmm nasılsın cannnnnnnn
merhabalar cnm daha öncede kullandınmı klomen ve iğne inş. bu ay hamile kalırsın
canımm kıyamamm nedesek boş ateş düştügü yeri yakıyo işte RABBİM çokkkk büyük inşş bidaki ay saglıklı bi hayrlı evladın olur inşş bu nu bütün kalbimle istiyorum yeminlee cok üzüldüm inan balımmkızlar slm ..moralim çok bozulduğu için kaç gündür girmedim...düşük olmuş ilk kanamada...cuma günü beta hcg 904.5 olmuştu.cumartesi pazar çok şiddetli kanamam oldu..dün yine kan testi bakıldı değerlerim 106.4 olmuş.dr düşük olmuş dedi..şükür dış gebelik yada mol gebelik değil..normal bi şekilde düşük olmuş..tam kafamdan çıkardım bebek işini nerden çıktı bu düşük..
bende kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurdurmadım....72 saat içinde olacakmış..
haftaya salı dr tekrar gel bidaha kan tahlili yapalım hcg 0 olmuşmu bakalım dedi..ozaman iğne vuralım dedi..
ne kese ne bebek hiç bişe görülmedi ilk kanamada..beni çok korkuttu dr dış gebelik olabilir dedi...ama şükür normal düşükmüş..
ALLAHım nerden çıktı bu düşük..ne güzel kafamdan atmıştım..şimdi yinemi stres günleri başlıyacak..
hepinizi tek tek seviyorum vede öpüyorum..
yine meryem suresine başlıyayım ..dedim..daha kanamam var ama leke gibi..
dünki kontrolde bide yum olmuş 5.4mm gebeliğe bi engelin yok dedi dr..
RABBİM BİŞEYİ İSTEDDİYSE KABUL OLACAĞI KESİN..(CÜBBELİ HOCA)
istiyoruz ALLAHIM sen kabul et.
papatyamm balımm sen iyi okumamışsın evt cekildim aynı hsg gibi agrı acısı vee sonuççç igneli aşılama dedr drlar konseyde benm cocugum oldugu için ilaçlar 1,1,5 buluyomuş bizim maddi durumda sıkıntılı bakalım nasıl olcakkazapcım naptın ulturoson çekildinmi nasıl geçti merak ettim seni :26::26::26:
ahhhhhhhhhhhhhhh balım ahh içi beni yakıyo işte benim umudum son safalarda artık eskisi gibi umutlanmıyorumazapçım inş hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın canım sıkma canını inş herşey çok güzel olacak
ahhhhhhh balım aynı dediklerin gibi herşey paraakız azo bende ekimde tüp bebek merkezine başvurdum..dediğin gibi bi çocuk var diye 5-6 bin dediler.aşılama herkese 300-500 tl bize 1000- 1500 olur dediler..
anladığım kadarıyla seninde sebepsiz infertilite...
dr saraçoğlu dediki eğer iki yıl sebepsiz çocuk olmassa onda bi sebep vardır..mutlaka iki yıl içinde gebe kalır böyle hastalar..
bak ben tam iki oldu..hatta nisan çıksa 3 yıla başlıyacaktım ki gebe oldum..
bence hiç tüp bebekle falan uğraşma..mutlaka olur..hem sen gecen ay kimyasal gebe olmuştun...az kaldı azo olacak..
filmin çektinmi
canımm kıyamamm nedesek boş ateş düştügü yeri yakıyo işte RABBİM çokkkk büyük inşş bidaki ay saglıklı bi hayrlı evladın olur inşş bu nu bütün kalbimle istiyorum yeminlee cok üzüldüm inan balımm
papatyamm balımm sen iyi okumamışsın evt cekildim aynı hsg gibi agrı acısı vee sonuççç igneli aşılama dedr drlar konseyde benm cocugum oldugu için ilaçlar 1,1,5 buluyomuş bizim maddi durumda sıkıntılı bakalım nasıl olcakkişim ALLAHA kaldı sen nasılsın can
ahhhhhhhhhhhhhhh balım ahh içi beni yakıyo işte benim umudum son safalarda artık eskisi gibi umutlanmıyorumsen nasılsın son durumlar nasıl balım amann sizler bari iyi olun bu kadrcıklada sevineyim
ahhhhhhh balım aynı dediklerin gibi herşey paraabizim imkanımız yok bebkte yok
merhaba canım iğneli aşılamada mı oluyomuş bilmediğimiz neler var bayada pahalıymış inş. onlara gerek kalmadan bebişin gelir cnm
Canlarııımmmmm nasılsınız bakimmmmmkeyifler yerınde mııı....