Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sende son durumlar ne en son kanaman vardı düzendin mi bacım

canımm kıyamamm nedesek boş ateş düştügü yeri yakıyo işte RABBİM çokkkk büyük inşş bidaki ay saglıklı bi hayrlı evladın olur inşş bu nu bütün kalbimle istiyorum yeminlee cok üzüldüm inan balımm :KK14:

papatyamm balımm sen iyi okumamışsın evt cekildim aynı hsg gibi agrı acısı vee sonuççç igneli aşılama dedr drlar konseyde benm cocugum oldugu için ilaçlar 1,1,5 buluyomuş bizim maddi durumda sıkıntılı bakalım nasıl olcakk :KK14:işim ALLAHA kaldı :KK14:sen nasılsın can :KK16:

ahhhhhhhhhhhhhhh balım ahh içi beni yakıyo işte benim umudum son safalarda artık eskisi gibi umutlanmıyorum :KK14:sen nasılsın son durumlar nasıl balım amann sizler bari iyi olun bu kadrcıklada sevineyim :KK14::KK16:

ahhhhhhh balım aynı dediklerin gibi herşey paraa :KK14: bizim imkanımız yok bebkte yok :KK14::KK14::KK14:

balım hani ilk aşılamada klomen cat ignesi oluyodu ya bu tüm gün igne herhalde daha almadım adetin 3 günü gel ona göre başlıcaz dediler bu 1-1,5 sadece ilaç daha hstane ne kadr onu bilmiyom ayvayı yedik biz eşimin geliri yok okadr bilmiyom ki nasıl olcak bynim durdu vla :KK14:sanki ben bunları biliyomuydum bende ilk defa karşılaşıyom balım vala dedigin gibi inşş gerk kalmadn hamile kalırım ama umudum yok bu ay hiç ek bişi kullamadık ne eşim ne ben saldım cayıra oldu bu ay :KK14::KK14:umudum tükendi galiba meryem suresine başladım bu gün 19 gün okucam ALLAH izin verirse inş :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: çokkkkkkkkkkkkk yoruldum çokk bu evladım bundan olaydı 2. si icin hiç ugraşmzdım çokk yıprandım papatym çokk kııı :KK14::KK14::KK14::KK14: sen nasılsın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK14:

azap üzme kendini olur ama kafaya takıyon diye olmaz..
benim kanamam bitti ....temizlendim salı günü dr gitcem betahcg 0 olmuşmu diye bakacak..
annaannemi kaybettik,cuma günü köydeydim..
yarın yine gidecem..
kendine iyi bak cnm..bozma moralini umutların olsun....:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

benim kanamam bitti ....temizlendim salı günü dr gitcem betahcg 0 olmuşmu diye bakacak..
yarın yine gidecem..
kendine iyi bak cnm..bozma moralini umutların olsun....:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Basınız saolsun canım..

Hayırdır inşallah canım neden ne oldu???
balım bna aşılama dediler 1.5 milayr para istediler sıkıntılıyım biraz balım :KK5:
yarın yine gidecem..

balım nasıl takmayım bi elimde olsa takmıcamda nasip bakalım hyrlısı ohh şükür kanamanda bitmiş inş yeni döngün bebişini getirir saglıklıca bu defa inşş yüzümüz güler bizimde başınsagolsun balım :KK16: mekanı cennet olsun

Dun itibari ile adet oldum :KK43: yeni bat 24 mayis 😒😩😢😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

balım hani ilk aşılamada klomen cat ignesi oluyodu ya bu tüm gün igne herhalde daha almadım adetin 3 günü gel ona göre başlıcaz dediler bu 1-1,5 sadece ilaç daha hstane ne kadr onu bilmiyom ayvayı yedik biz eşimin geliri yok okadr bilmiyom ki nasıl olcak bynim durdu vla :KK14:sanki ben bunları biliyomuydum bende ilk defa karşılaşıyom balım vala dedigin gibi inşş gerk kalmadn hamile kalırım ama umudum yok bu ay hiç ek bişi kullamadık ne eşim ne ben saldım cayıra oldu bu ay :KK14::KK14:umudum tükendi galiba meryem suresine başladım bu gün 19 gün okucam ALLAH izin verirse inş :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: çokkkkkkkkkkkkk yoruldum çokk bu evladım bundan olaydı 2. si icin hiç ugraşmzdım çokk yıprandım papatym çokk kııı :KK14::KK14::KK14::KK14: sen nasılsın cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK14:

canım o iğneleri ssk karşılamıyomu ben öyle biliyorum şu paranın gözü kör olsun keşke param olsa da sana yardıcı olabilsem :26::26::26: ümidini kaybetm cnm verici Rabbim belimi olur sen bunlarla uğraşırken bi bakmışsın bebiş gelivermiş :KK16::KK16::KK16::KK16: ben de aynı işte cnm oluruna bıraktım dükkan açma işlerim vardı sana anlattımmı bilmiyorum evimin altında dükkan var kayınpederimin onu ince işçiliğini yaptırıyorum kredi çekicem oraya tuhafiye açmayı düşünüyorum kısmet olursa

yarın yine gidecem..

başın sağolsun cnm Rabbim sabırlar versin :26::26::26::26::26:

Dun itibari ile adet oldum :KK43: yeni bat 24 mayis 😒😩😢😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yeni dönemin inşş bebegini getirir bacım hayrlısı olsun :KK16:
canım o iğneleri ssk karşılamıyomu ben öyle biliyorum şu paranın gözü kör olsun keşke param olsa da sana yardıcı olabilsem :26::26::26: ümidini kaybetm cnm verici Rabbim belimi olur sen bunlarla uğraşırken bi bakmışsın bebiş gelivermiş :KK16::KK16::KK16::KK16: ben de aynı işte cnm oluruna bıraktım dükkan açma işlerim vardı sana anlattımmı bilmiyorum evimin altında dükkan var kayınpederimin onu ince işçiliğini yaptırıyorum kredi çekicem oraya tuhafiye açmayı düşünüyorum kısmet olursa
bacım ssk karşılıyo ama bi bölümünü işte bize düşende 1.5 ilaç aşılamda ne kadr olcak bilmiyorum bu ay inş hamile kalırımda bukadr sıkıntı yaşamayız inş
balımm demişsin ki ben yardımcı olurdum demişsin saol bitanem olmuş kadr oldun yeminle ALLAH razı olsun canım :KK16:
dükkandan haberim yoktu benim ohh ne güzel iyi düşünmüşsün ALLAH içini doldursun inşş :KK16: hayrlı olsun :KK16:
Benimde bat 11 mayıs sanırım . Tabi düzene girebilirse :KK43:

yeni döngün sana hayırlı evladını getrsin inş bacım :KK16:

bacım ssk karşılıyo ama bi bölümünü işte bize düşende 1.5 ilaç aşılamda ne kadr olcak bilmiyorum bu ay inş hamile kalırımda bukadr sıkıntı yaşamayız inş
balımm demişsin ki ben yardımcı olurdum demişsin saol bitanem olmuş kadr oldun yeminle ALLAH razı olsun canım :KK16:
dükkandan haberim yoktu benim ohh ne güzel iyi düşünmüşsün ALLAH içini doldursun inşş :KK16: hayrlı olsun :KK16:

Allah razı olsun canım :KK16::KK16::KK16::KK16: Rabbim senin de dualarını kabul buyursun inş.

Canim ben adet oldum yeni bat 18mayis olarak degistirirmisin.Bu arada sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik uzunzaman oldu konusamadik seninle insallah iyisindir seninde bebisinde sagligi iyidir.

Canım inşallah aşılamaya felan gerek kalmasın ver bize müjdeyi canım inşallahhh

slm bacularrrr
kız şifremi otomatik kaydetmiştim..pc format atınca silindi..bende hatırlamadım..bir haftadır uğraş uğraş zor açtım..
nasılsınız...
DÜN DR GİTTİM...10 GÜNDÜR ADET OLMAMIŞTIM...KAN TESTİ YAPTIRDIM.BU GÜN GİTTİM ALDIM HAMİLEMİŞİMMM:KK16::KK16::KK16::KK16::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK25:
AMA 371 çıktı sonuç dr dedi çok düşük..pazartesi bidaha test yapacam...
valla sevinmeye başladım..
hepiniz sevinin lannn..2 senedir bu günü bekliyom...
sevinmeyeni fururum:KK53::KK53::KK53::KK53:

Hayirli olsun canimmmmm cok sevindim :KK23::KK23:

ALLAH razı olsun bacımm aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn inşş :KK16: sen nasılsın bebişin nasıl balım :KK16:

Çok şükür canım daha iyiyim bulantılarım seyrekleşti hergün kusmuyorum kızım iyidir inşallah teyzesi en son 12. Nisanda gittik çok var daha kontrole gün sayıyorum

balım bna aşılama dediler 1.5 milayr para istediler sıkıntılıyım biraz balım :KK5:

Canım hayırlısı olsun Rabbım bı kapı kapatır bı kapı acar.... Hiç bunlara gerek kalmaz umarımmm hıc sıkma canını vardır Rabbımın bı bıldıgı...
balım nasıl takmayım bi elimde olsa takmıcamda nasip bakalım hyrlısı ohh şükür kanamanda bitmiş inş yeni döngün bebişini getirir saglıklıca bu defa inşş yüzümüz güler bizimde başınsagolsun balım :KK16: mekanı cennet olsun

merhaba nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik :):KK16::KK16::KK16::KK16:

Iyıyımmm bebegımmmmm saol cok sukur ıstahım duzeldı bulantım falan olmuyo eskisi kadar sık degil.... Yanı doktorun dediğine göre ben süper bi hamilelik yasıyomusumm cok sukur ne kusmam ne agrı ne kanama hıcbıseyım yok şimdilik.... Ayın 5ınde randevum var onu beklıyorum işte.... Sen nasılsınnn hersey yolunda mı???:KK16::KK16:

Çok şükür canım daha iyiyim bulantılarım seyrekleşti hergün kusmuyorum kızım iyidir inşallah teyzesi en son 12. Nisanda gittik çok var daha kontrole gün sayıyorum
hadi hyrlısı RABBİM korusun melegini balım :KK16:
Iyıyımmm bebegımmmmm saol cok sukur ıstahım duzeldı bulantım falan olmuyo eskisi kadar sık degil.... Yanı doktorun dediğine göre ben süper bi hamilelik yasıyomusumm cok sukur ne kusmam ne agrı ne kanama hıcbıseyım yok şimdilik.... Ayın 5ınde randevum var onu beklıyorum işte.... Sen nasılsınnn hersey yolunda mı???:KK16::KK16:
ALLAH iyilik versin bacım hepinizin kuzusunu RABBİM korusun kucaklarınıza almayı nasip eder inş RABBİM
canım bu kez tuttuuuu, hamileyiiiiim :) :nazar: Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Bu topiğin uğur getireceğini biliyordumm :KK9: Allahım isteyen bekleyen herrrrrkesin önce göbeğini sonra kucağını doldursun inşallah :)

hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin bacım darısı bizim başımıza inş :KK16:

hadi hyrlısı RABBİM korusun melegini balım :KK16:

ALLAH iyilik versin bacım hepinizin kuzusunu RABBİM korusun kucaklarınıza almayı nasip eder inş RABBİM

hayırlı ugurlu olsun ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin bacım darısı bizim başımıza inş :KK16:

Sağol canım inşallah, Allahım sizlere de tez zamanda nasip etsin, kimseleri çok bekletmesin inşallah. dualarım sizlerle...

X