- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.141
sen çıkmıyor musun dışarı yaptırıver
Amann hiç sorma... KOcam götürmüyoooo... :26::26: ben normalde ona hiç söylemicektim bişe kendim halletcektim aslında ayın 17sı doğum günüydü o zaman emin olursam söylicektim ama beni söylemek zorunda bıraktı ... Neyse şimdi de diyo ki benim doğumgünüme kadar bekleyelim öyle gidelim.. Yani ayın 17sinde gitcekmişizadam sabırlı anam ben napıyım... Ben sevinçten zıplıyorum o bana diyo ki eerler okuldaki sınavlara denk geliyo nasıl olcak uçuyodum nerdeyse adama....
yok kız 3 aydan sonra kesilir.kusma filan oluyor mu?
sen çıkmıyor musun dışarı yaptırıver
Ayy canım benimm yaaaama kocamı hala hastaneye gitmeye ikna edemiyorum adamın inanası gelmiyo ki çizgi silik çıktı ya daha tam emin olamadı... Bi hafta daha bekleyip bi test daha yaacakmışız ondan sonra gitcekmişiz ben de ses etmedim...
17 yaşında sen çocuksun hiç üzme kendini.en az 2 sene bekle esimde cok istiyo o yuzden bazen istediqini anlatrken qozleri doluyo ne biliyim ayni yerde calistigi arkadslaryla ayni binadayz hepsinin cocuqu war kapiyi acar acmaz baba baba diye baqirinnca icimiz bi tuaf oluyo
:-(
Hamileyim canim ama pek umutlu bir hamilelik degil, surekli yogun kanamalarim oluyo, allahtan hayirlisi dedik bekliyoruz iste, suana kadar bisey olmadi bebege ama bundan sonra ne olur bilinmez. Umarim hayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi
hayırlısı olsun hakkımızda.ne ameliyatı oldun?
kanal7 deki programı izliyorum.sen izliyor musun?
cnm gozunn aydin cok sevindim senin adina melegini kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah kendine dikkat et
QUOTE=CrystalDoll;34371960]Ayy canım benimm yaaaama kocamı hala hastaneye gitmeye ikna edemiyorum adamın inanası gelmiyo ki çizgi silik çıktı ya daha tam emin olamadı... Bi hafta daha bekleyip bi test daha yaacakmışız ondan sonra gitcekmişiz ben de ses etmedim...
De mii yaa güzel taktik ama onu da garantiye aldı ki adam... Söz verdim ondan habersiz test yapmıcam... Neyin peşinde adam anlamadım kiSen her gün bi test yap koyulaştıkça gözüne sokarsın testleri kocanın
Canımm benimmm seninle de görülmemiyoruz ne zamandırr... Âmin canım inşallahhhh... Ama benim karnım kasıklarım cok fena ağrıyo yaa sanki her an adet olcam ara ara cok fena ağrılar giriyo zıplatıyo resmen yerimden korkuyorum... Kocam bile korktu şimdi gelince konuşcaz hastane işini öne alcaz muhtemelen...Bitanem hayirli olsun cok sevindim vallahi....allahim olmayanlarada hayirlisiyla nasip et yarabbim amin
OHooo dan once bi hayirli olsun, uzulme bisey olmaz insallah bebegine, icini ferah tut diyeydin iyiydi ama neyse saglik olsun
s.a bacılarrrrrrrrrr nasılsınızz
A.s. Canım iyi çok şükür seni sormalı nasılsınnn
ALLAH iyilik versin balımm bnde çok şükür adetimi bekliyom 4 gözle
Niye calışma olmadı mı umut yok mu kii bekliyonn???
Amann hiç sorma... KOcam götürmüyoooo... :26::26: ben normalde ona hiç söylemicektim bişe kendim halletcektim aslında ayın 17sı doğum günüydü o zaman emin olursam söylicektim ama beni söylemek zorunda bıraktı ... Neyse şimdi de diyo ki benim doğumgünüme kadar bekleyelim öyle gidelim.. Yani ayın 17sinde gitcekmişizadam sabırlı anam ben napıyım... Ben sevinçten zıplıyorum o bana diyo ki eerler okuldaki sınavlara denk geliyo nasıl olcak uçuyodum nerdeyse adama....
Ayy inşallaahhh canımm cok heyecanlıyımmm test yapsam mı ki ne dersin... Ama korkuyorum yaa negatif çıkcak diye... Benim adım Nur bu arada cok memnun oldum