Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sen çıkmıyor musun dışarı yaptırıver

Ya aslında giderim de tek başıma gitme taraftarı değilim pek... Söyledikleri hersey kelimesi kelimesine anlamak istiyorum... Kocamın ingilizcesi daha iyi bi de ben hastaneye gidince heyecandan sağır oluyorum sanki

Bitanem hayirli olsun cok sevindim vallahi....allahim olmayanlarada hayirlisiyla nasip et yarabbim amin

Sen her gün bi test yap koyulaştıkça gözüne sokarsın testleri kocanın

cnm gozunn aydin cok sevindim senin adina melegini kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah kendine dikkat et

QUOTE=CrystalDoll;34371960]Ayy canım benimm yaaa ama kocamı hala hastaneye gitmeye ikna edemiyorum adamın inanası gelmiyo ki çizgi silik çıktı ya daha tam emin olamadı... Bi hafta daha bekleyip bi test daha yaacakmışız ondan sonra gitcekmişiz ben de ses etmedim...[/QUOTE]

Canim hamilesin insalllah doktordan da pozitif sonuc alacaksiniz gozun aydin

hayırlısı olsun hakkımızda.ne ameliyatı oldun?
kanal7 deki programı izliyorum.sen izliyor musun?

kistlerimin içindeki sıvı alındı canım rahim ağzındada et varmış onu aldılar.kanal 7 deki programa müsait oldukça bakıyorum evet :)

Canim hamilesin insalllah doktordan da pozitif sonuc alacaksiniz gozun aydin[/QUOTE]
Saol bebeğimm inşallah sizin de olur Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin....
Sen her gün bi test yap koyulaştıkça gözüne sokarsın testleri kocanın
De mii yaa güzel taktik ama onu da garantiye aldı ki adam... Söz verdim ondan habersiz test yapmıcam... Neyin peşinde adam anlamadım ki ben bu mutluluğu onsun nasıl yaşarmışım diye kızdı bana çünkü hamilelik testi yapmadan bi gün önce ovulasyon testimi ondan habersiz yapmıştım da
Bitanem hayirli olsun cok sevindim vallahi....allahim olmayanlarada hayirlisiyla nasip et yarabbim amin
Canımm benimmm seninle de görülmemiyoruz ne zamandırr... Âmin canım inşallahhhh... Ama benim karnım kasıklarım cok fena ağrıyo yaa sanki her an adet olcam ara ara cok fena ağrılar giriyo zıplatıyo resmen yerimden korkuyorum... Kocam bile korktu şimdi gelince konuşcaz hastane işini öne alcaz muhtemelen...
OHooo dan once bi hayirli olsun, uzulme bisey olmaz insallah bebegine, icini ferah tut diyeydin iyiydi ama neyse saglik olsun

Ayy canımm benimmmmm cok sevindimmmm.... Iyi buralarda seni göremeyenin makul bi sebebi varmış sana kızmak olmaz şimdi maşallah Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin...

s.aleykum kızlar nasılsınız bende bu ay kist olmuş doğum kontrol hapı verdi doktor :26::26::26::26:

CRYSTALDOLL ....evet tatlım gorusemıyoruz ya bnmde keyfim yok bulantılar var ....ınanırmısın suan saat kac kahvaltı yapamıyorum yapmam lazım biliyorum ama olmuyo kotu oluyrm hayırlısıyla gecirsem su bulantıları ...allahım herkesın yardımcısı olsun bırbırımıze dua edelim rabbim kımseyede muhtac etmesın...buarada senınkı 5 haftalık falandır dımı kusum:d

Son düzenleme:

canım gözünaydın ya çok sevindim demek hamilesin ben sana demiştim türkiyeye gelmek kafanı dağıtmak sana iyi gelecek diye yuppi yuppii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…