- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.121
Sut gelir diye duymustum 4. 5.ayda...yazmayi unutmusum seker:)))))
evet ya geldi baya.atletim filan ıslandı(evde çamaşır takmıyorum da)
bulantılar ne alemde?
ayyyy güzelmiş süt olayı yaa ziyan etmeyelim bence tatlı falanmı yapsak acaba kabul kötü bi espiriydi tokatlayın beni hemen
canım birlikte olmadık diyorsun bu durumda umutlanma derim.ayrıca üstüne görme olayı dedikleri normal edetten farklı bişey her zamanki adetin gibi degil yani..İyi aksamlar arkadaslar bizde bir aydir korunmuyoruz bebis istiyoruz gectigimiz ay olmadi regli oldum regliden sonra birlikte olmadik ama bes gundur cok fena bulantim var test yaptim yok cikti kizlar bu testlerde bebis ne kadarlikken cikiyor birde ustune gorme dedigimiz olayi icinizde yasayan varmi lutfen kizlar beni bi aydinlatin
İyi aksamlar arkadaslar bizde bir aydir korunmuyoruz bebis istiyoruz gectigimiz ay olmadi regli oldum regliden sonra birlikte olmadik ama bes gundur cok fena bulantim var test yaptim yok cikti kizlar bu testlerde bebis ne kadarlikken cikiyor birde ustune gorme dedigimiz olayi icinizde yasayan varmi lutfen kizlar beni bi aydinlatin
Him tesekkur ederim biraz heves yaptim sanirim neyse sagolun
sağol tatlımhoşgeldin
evet ya geldi baya.atletim filan ıslandı(evde çamaşır takmıyorum da)
bulantılar ne alemde?
mrb ben araniza yeni katildim adim tugba 17 yasindayim 9 aylik ewliyiz hala olmadi bebisim dr. Gityim bi sorun yok bnide eklermisiniz
Bulanti var seker..korkum 3.aydan sonra siddetlenmesi iste ins kesilir
kızlarrr hadin cümleten iyi geceler allaha emanet olun kocaman sarmaladım vede mucukladım byyy
yarın eklerim.yaşın küçük daha üzme kendini hayatını yaşa.
hoş geldin bu arada HB tesekur ederim herkez ole diyo ablaa
Bilirim insanın ayakları yere basmazinan çok sevindim ya.
Napalım topiğe pek kimse gelmez oldu bizim de ayağımız kesildi.
Testine bakmaya doyamıyorum çift çizgiyi özlemişim. Pembiş pembiş
inşallah olmaz.kan testine ne zaman gidiyorsunnnnnnnnnnnnnn?
Amann hiç sorma... KOcam götürmüyoooo... :26::26: ben normalde ona hiç söylemicektim bişe kendim halletcektim aslında ayın 17sı doğum günüydü o zaman emin olursam söylicektim ama beni söylemek zorunda bıraktı ... Neyse şimdi de diyo ki benim doğumgünüme kadar bekleyelim öyle gidelim.. Yani ayın 17sinde gitcekmişizadam sabırlı anam ben napıyım... Ben sevinçten zıplıyorum o bana diyo ki eerler okuldaki sınavlara denk geliyo nasıl olcak uçuyodum nerdeyse adama....
HB tesekur ederim herkez ole diyo ablaa