Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

İyi aksamlar arkadaslar bizde bir aydir korunmuyoruz bebis istiyoruz gectigimiz ay olmadi regli oldum regliden sonra birlikte olmadik ama bes gundur cok fena bulantim var test yaptim yok cikti kizlar bu testlerde bebis ne kadarlikken cikiyor birde ustune gorme dedigimiz olayi icinizde yasayan varmi lutfen kizlar beni bi aydinlatin

canım birlikte olmadık diyorsun bu durumda umutlanma derim.ayrıca üstüne görme olayı dedikleri normal edetten farklı bişey her zamanki adetin gibi degil yani..

üstüne görme çok az damla damla oluyor bildiğim.ilişki olmazsa bebek olmaz.ilişkiden 14-15 gün sonra filan çıkar o testlerde

Bilirim insanın ayakları yere basmaz inan çok sevindim ya.
Napalım topiğe pek kimse gelmez oldu bizim de ayağımız kesildi.
Testine bakmaya doyamıyorum çift çizgiyi özlemişim. Pembiş pembiş

Ayy canım benimm yaaa ama kocamı hala hastaneye gitmeye ikna edemiyorum adamın inanası gelmiyo ki çizgi silik çıktı ya daha tam emin olamadı... Bi hafta daha bekleyip bi test daha yaacakmışız ondan sonra gitcekmişiz ben de ses etmedim...

inşallah olmaz.kan testine ne zaman gidiyorsunnnnnnnnnnnnnn?

Amann hiç sorma... KOcam götürmüyoooo... :26::26: ben normalde ona hiç söylemicektim bişe kendim halletcektim aslında ayın 17sı doğum günüydü o zaman emin olursam söylicektim ama beni söylemek zorunda bıraktı ... Neyse şimdi de diyo ki benim doğumgünüme kadar bekleyelim öyle gidelim.. Yani ayın 17sinde gitcekmişiz adam sabırlı anam ben napıyım... Ben sevinçten zıplıyorum o bana diyo ki eerler okuldaki sınavlara denk geliyo nasıl olcak uçuyodum nerdeyse adama....

sen çıkmıyor musun dışarı yaptırıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…