Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

tam sıpa..resmen elleriyle yüzünü kapıo görmeyelim die..dr karnıma vurunca sıçradı açtı yüzünüde bi foto yakaladı..bnm ilkide kızdı cnm..bnm belimde 3. derece fıtık var o zorluo karnım büyüdü baş dönmeleri sersemlik hep var..sokağa adım atınca salak gibi oluyorum acaip bişi..bazen uyku hali halsizlik...zor geçio..dr a ilkinde böyle değildim dedim...ilkini karıştırma her gebelik farklı dedi...ahh ahhhhh

demek oğlan gelio hadi bklm gözünaydın..sağlıkla gelsin paşan..isim düşündün mü :)

benimki foto da vermedi dün gittiğimde
demek bu sıpalar bizi rahat bırakmayacak doğana kadar.
birde çalışıyorum mahvoluyorum.geçen gün mesai bitimine 20 dk kala biraz ayaklarımı uzattım midem rahatlasın diye sakız aldım da vatandaş gelmiş.vay efendim yayılarak oturuyormuşum sakız çiğniyormuşum.sen benim ne halde olduğumu biliyor musun diyeceksin de tartışmaya gerek yok

fıtık içinde geçmiş olsun.kafam duruyor resmen bazen.
isim daha düşünmedim doktor %90 erkek demişti dün kesinleşti daha.sen düşündün mü?
cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda bebek vardı adı hasan mış.acaba işaret mi koysam mı diyorum.sence?

2.yi düşünüyorum ama yavaş yavaş vazgeçiyorum

Eliffff ben cok kötüyüm kızzz hamişler Bana bişeler diyinnn normal miii benim karnım cok felaket agrıyoooo batmalar zaten başlı başına... Adet oldum sanıyorum tama söküldü diyorum ama hiç bişe yok dahahiç kanama falan olmadı cok şükür ama korkuyorum an meselesi sanki.... Pazartesi ye randevu alabildik öncesinde gün yok hep dolu... Ama meraktan catlıcammm yaaa

yanlış yazdın galiba.1 mart geçeli çok oldu. yaşını ne zamandır istediğini bat'ını düzgünce yaz kızzzzzzzz

Ya canim anladim en son adet tarihim yani sat 01 mart olduquna gore ya bnim hep ileri gidiyo mesela gecen ay 20 subat ondan onceki ay 9 ocak bu ay 1 mart ta edet gordum 10 gun gecikkmeli 7 bazen hep gecikmeli oluyo annemde gecike gecike hamile kalirsin bebek yer ariyo diyo offf bilmiorumm :-(

evet eşimdede morfoloji sorunu var valla bende ağlıyorum hep onu izleyince

Hatibulut canım benim eşimde morfoloji %3 çıkmıştı ve ilk doktorum hemen tüp bebek demişti...sonra tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ileri hızlı normal olduğu için klomen tedavisi başlattı ben klomen kullanarak ilk ayda hamile kaldım çok şükür inşaallah sen de en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım.

benm doktorum bende endometriozis olduğu için önce senle ilgilenmek lazım dedi.eşime hiç tedavi vermediler.yanlış olduğunu düşünüyorum.ama 2.tüp bebeğim olmazsa muhakkak doktor ve hastane değiştireceğim .sanada hayırlı olsun

canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun

amin cnm bende seni seviyorum kızzz

canım nasıls oldun doktora gittin mi

canımbenim bat 27 mart okul çok yoğun 12 mart 18 mart tören hazırlıkları pek giremiyorum. rahim ağzı yarası var dedi doktor bana ilaç kullandım geçmedi yakacaz dedi ama ben korkuyorum başka doktora da görüneceğim. olaylar bunlar. hepinizi öptüm

Canım naptın iyi misin? Doktora gittin mü ağrıların geçti mi?

canım nasıls oldun doktora gittin mi
Canim agrilarim baya seyreklesti cok sukur... Goguslerime dokunamiyorum cok fena sizliyo... AMA umarim hepsi normal bi gebeligin belirtileridir.. Pazartesi ye amca randevu alabildik kuzum oncesinde hep dolu...
amin cnm bende seni seviyorum kızzz
Canim benim yaaaa
Canım naptın iyi misin? Doktora gittin mü ağrıların geçti mi?

Daha iyiyim canim cok sukur... Pazartesi gircem hastaneye cuma gunu bi daha test yaptim kocaman icin rahat etsin diye... O hemen saniyesinde kopkoyu oldu... Daha sikayet icin cok erken bilmiyorum AMA hic istahim Yok yaa
Siz nasilsiniz sail yaa kendi derdim den hic sormadimmm PAPATYAM canimmm senin calismalari ne alemdee??? Avavredim senin bebiscik nasil???

Gunaydin canim nasilsin. Bende seni merak etti, nasil gidiyor hamilelik, karin agrisi oldugunu soylemissin kan degerlerinin yukselmesi nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…