-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.101
sagol canim gercekten pipi senesi bu sene:))) senin plasente olmasi gereken yerdeyse solemes benimki asagida oldugu icin dikkat etmem gerektigi icin bilgilendirdi .bebegi bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum henuz o kadar kuvvetli degil tepikleri:))) sen?
Cizelge neymis kuzu ne icin
Buarada 12.haftamiza giricez pzt gunu
cok uzgunum kızlar catlatma ıgnesı oldum 9 gun beklemedeyım agrılarım var ama degıl galıba
bat yaz şeker
Yaziym seker hemen
bat 11 KASIM
Biraz uzak ama idare et :)
o ne kız?hamile misin?
evet yumurta gunumu gece 1 hafta olucak ıgnedahıl 3 gun yumurtam olduysa bu agrı benı cok suphelendırdı klomen catlatıcı ıgne kullanan arkadaslar yardımcı olabılır mı kıst oluncada boyle agrı olur mu benım genellıkle kıst varken oluyor boyle agrı ne yapsam kı acıle gıtsem mı gıtmekten bıktım artıkhayırlısı olsun.yumurtlama oldu geçti mi?
Hamileyim canim ama pek umutlu bir hamilelik degil, surekli yogun kanamalarim oluyo, allahtan hayirlisi dedik bekliyoruz iste, suana kadar bisey olmadi bebege ama bundan sonra ne olur bilinmez. Umarim hayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi
evet yumurta gunumu gece 1 hafta olucak ıgnedahıl 3 gun yumurtam olduysa bu agrı benı cok suphelendırdı klomen catlatıcı ıgne kullanan arkadaslar yardımcı olabılır mı kıst oluncada boyle agrı olur mu benım genellıkle kıst varken oluyor boyle agrı ne yapsam kı acıle gıtsem mı gıtmekten bıktım artık
Hamileyim canim ama pek umutlu bir hamilelik degil, surekli yogun kanamalarim oluyo, allahtan hayirlisi dedik bekliyoruz iste, suana kadar bisey olmadi bebege ama bundan sonra ne olur bilinmez. Umarim hayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz bebeklerimizi
bekle bence.karamsarlık yapma.inşallah hamilesindir
ınsallah hayırlı bırseydır ınsallah bebektır :/
ohooo aşk olsun.sende mi söylemedin
OHooo dan once bi hayirli olsun, uzulme bisey olmaz insallah bebegine, icini ferah tut diyeydin iyiydi ama neyse saglik olsun
bizimki gibi hamilelik çizelgesi.sende baya ilerlemişin çaktırmadan
5 hafta var aramızda
Masaalh kiz sende ilerlemissin:)))evet. 4. 5.ayda gelir diye duymustum bnde hadi bakalim hayirlisi
Masaalh kiz sende ilerlemissin:)))evet. 4. 5.ayda gelir diye duymustum bnde hadi bakalim hayirlisi