Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bacım ben bu ay agır efs kapmışım hastane igne antibiyotik onun için sisti im gecmesini bekledfik şimdide adetmi bekliyorum hemn olmak istiyorum 2-3 güne olurum inş :KK16:
Gecmiş olsun canım... Cok dikkat et kendine o enf cok illet bişe yaaa antibiyotik kullanıyorsun ama bi süre sonra kendini yenileme ihtimali cok yüksek... Cok dikkat etmen gerekiyo kendine...
CRYSTALDOLL ....evet tatlım gorusemıyoruz ya bnmde keyfim yok bulantılar var ....ınanırmısın suan saat kac kahvaltı yapamıyorum yapmam lazım biliyorum ama olmuyo kotu oluyrm hayırlısıyla gecirsem su bulantıları ...allahım herkesın yardımcısı olsun bırbırımıze dua edelim rabbim kımseyede muhtac etmesın...buarada senınkı 5 haftalık falandır dımı kusum:d
Hımmmm bulantı kısmı var de mi onun... Ama insan kucağına alınca unutuyo yaa hepsini nasıl bişe yaa unutmasan cesaret edip nasıl 2. , 3. Cocuğu isticek insan...
canım gözünaydın ya çok sevindim demek hamilesin ben sana demiştim türkiyeye gelmek kafanı dağıtmak sana iyi gelecek diye :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: yuppi yuppii
Bebeğimm PAPATYAMMM inşallah hamileyimdir ve inşallah sen de hamiş olursun en kısa zamanda canım benimmm.... Seviyorumm seniiiii :KK16::KK16::KK16:
bende memnun oldum cnm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK54:

Kotuyum bulantidan ya ama buzamana kadar 1kere cikardim ama fena oldum ya....bikac arkadasimdan duydum ya bulanti 3.aydan 5aya kadar oluyomus ne bilim olmaz ins cnm .....senin kalmadi dimi bulanti

tam anlamıyla kendime gelmiş değilim ama eskisi gibi olmuyor. herkesin değişir inşallah azalır seninki de

CRYSTALDOLL ....evet tatlım gorusemıyoruz ya bnmde keyfim yok bulantılar var ....ınanırmısın suan saat kac kahvaltı yapamıyorum yapmam lazım biliyorum ama olmuyo kotu oluyrm hayırlısıyla gecirsem su bulantıları ...allahım herkesın yardımcısı olsun bırbırımıze dua edelim rabbim kımseyede muhtac etmesın...buarada senınkı 5 haftalık falandır dımı kusum:d

yemezsen daha çok bulanır az az sık sık yiyeceksin

Gecmiş olsun canım... Cok dikkat et kendine o enf cok illet bişe yaaa antibiyotik kullanıyorsun ama bi süre sonra kendini yenileme ihtimali cok yüksek... Cok dikkat etmen gerekiyo kendine...

Hımmmm bulantı kısmı var de mi onun... Ama insan kucağına alınca unutuyo yaa hepsini nasıl bişe yaa unutmasan cesaret edip nasıl 2. , 3. Cocuğu isticek insan...

Bebeğimm PAPATYAMMM inşallah hamileyimdir ve inşallah sen de hamiş olursun en kısa zamanda canım benimmm.... Seviyorumm seniiiii :KK16::KK16::KK16:

:KK54:

2.yi düşünüyorum ama yavaş yavaş vazgeçiyorum

kızlar s.a nasılsınız hamileliknasıl gidio 2li si 3 lüsünü yaptıran var mı ben 2liyi yaptrdım bakalım pzrtsi çıkacak endişeliiim azcık bakalım rabbm sağlıklı doğrmayı nasipetsin

napırsınız bacılar..nasıl gidio bakalım..gelmeyeli çok oldu..özledim sizi...haberler var mı haberler gelmeyeli...eliffff kız maşallah 17. haftana girmişssiinn :)

kızlar s.a nasılsınız hamileliknasıl gidio 2li si 3 lüsünü yaptıran var mı ben 2liyi yaptrdım bakalım pzrtsi çıkacak endişeliiim azcık bakalım rabbm sağlıklı doğrmayı nasipetsin

2li yaptıralı çok oldu.3lüyü de dün yaptılar herhalde haberim yok.endişelenme onlar pek doğru sonuç vermiyor biliyorsun

mehmet elif merhaba sende ağustos annesisin değilmi yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyo hemilelik cinsiyetinzbelli oldu mu.... ağustos annnelerinde ilk sayfalada konuşmuştuk biraz sonra ben nete giremez oldum:)

çok şükür büyüdü de sıkıntıları geçmedi.
senin nasıl gidiyor?
cinsiyet belli mi?

ne gibi sıkıntıların var canım..bende de bir sürü var..bulantılarım geçti ancak öğürmelerim devam ediyor..kasılmalar oluo bunun için ilaç falan verdi dr..bel ağrım fazla..bazen kasılmalar eklenio yürüyemez oluyorum..ama herşeye rağmen can taşıyoruz tekmelerini hissedince mutlu oluyorum...cinsiyeti kız..buı zmna kadr göstermedi o kdr nazlı ki...dün ayrıntılım vardı..kız dendi yine e bende artık kızdır diyorum 5 ay bitti 6 ya girdim ayol :)

mehmet elif merhaba sende ağustos annesisin değilmi yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyo hemilelik cinsiyetinzbelli oldu mu.... ağustos annnelerinde ilk sayfalada konuşmuştuk biraz sonra ben nete giremez oldum:)

evet canım.ben orada yazmıyorum zaten artık sadece okuyorum arada.hamilelik zor geçiyor.bulantılar azaldı ama baş ağrısı yorgunluk filan fikan
sende ne var ne yok?erkekmiş bizimki.seninki belli oldu mu?

evet canım.ben orada yazmıyorum zaten artık sadece okuyorum arada.hamilelik zor geçiyor.bulantılar azaldı ama baş ağrısı yorgunluk filan fikan
sende ne var ne yok?erkekmiş bizimki.seninki belli oldu mu?
biz iyiz elhamdülilillah bzimkide kız allah nasib ederse inşaallah... bende kk da çok aktif değilim nee pek giremiyorum girdiğimdede kısa süreli oluyor...

ne gibi sıkıntıların var canım..bende de bir sürü var..bulantılarım geçti ancak öğürmelerim devam ediyor..kasılmalar oluo bunun için ilaç falan verdi dr..bel ağrım fazla..bazen kasılmalar eklenio yürüyemez oluyorum..ama herşeye rağmen can taşıyoruz tekmelerini hissedince mutlu oluyorum...cinsiyeti kız..buı zmna kadr göstermedi o kdr nazlı ki...dün ayrıntılım vardı..kız dendi yine e bende artık kızdır diyorum 5 ay bitti 6 ya girdim ayol :)

vay sıpaya bak sen.bizimkide dün bacakları çaprazlamış.doktor uğraştı biraz ama sonunda gördü pipiyi
başım çok ağrıyor.bugünde aşırı döndü.halsizlik uyku hali çok var.yumurtayı zorla yiyorum savaş halindeyim.yoğurdu bıraktım zaten adını duyunca kalkıyor midem
bel ağrısı erkekte olur derler ama...senin ilkte mi kızdı?

X