- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.161
Gecmiş olsun canım... Cok dikkat et kendine o enf cok illet bişe yaaa antibiyotik kullanıyorsun ama bi süre sonra kendini yenileme ihtimali cok yüksek... Cok dikkat etmen gerekiyo kendine...bacım ben bu ay agır efs kapmışım hastane igne antibiyotik onun için sisti im gecmesini bekledfik şimdide adetmi bekliyorum hemn olmak istiyorum 2-3 güne olurum inş
Hımmmm bulantı kısmı var de mi onun... Ama insan kucağına alınca unutuyo yaa hepsini nasıl bişe yaa unutmasan cesaret edip nasıl 2. , 3. Cocuğu isticek insan...CRYSTALDOLL ....evet tatlım gorusemıyoruz ya bnmde keyfim yok bulantılar var ....ınanırmısın suan saat kac kahvaltı yapamıyorum yapmam lazım biliyorum ama olmuyo kotu oluyrm hayırlısıyla gecirsem su bulantıları ...allahım herkesın yardımcısı olsun bırbırımıze dua edelim rabbim kımseyede muhtac etmesın...buarada senınkı 5 haftalık falandır dımı kusum:d
Bebeğimm PAPATYAMMM inşallah hamileyimdir ve inşallah sen de hamiş olursun en kısa zamanda canım benimmm.... Seviyorumm seniiiiicanım gözünaydın ya çok sevindim demek hamilesin ben sana demiştim türkiyeye gelmek kafanı dağıtmak sana iyi gelecek diye yuppi yuppii
bende memnun oldum cnm