- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.301
Selam caniimmOzledim kiz valla seni.Moralini bozma hem senin adetin daha yeni bitmedi mi yaa ne cabuk gecti yum gunun sanki sen ayin 6si yada 4 mu adet olmustun oyle hatirliyorum hic belli olmaz sen devam et calismalara gerci bende senin gibiyim cok uzun suredir denedigimiz icin artik zormu geliyor bir gorev gibimi yapiyorsak artik ne ama koyvermek yok bebek gelene kadar azimle calisacagiz.Jongulim sali gunu geldi catti nihanet ameliyat olacagiz cok heyecanliyim ve cok korkuyorum icim kipir kipir midemde biseyler dolasiyor sanki stresten dua et bize nolur cok bekledim ameliyat gunu icin insallah basarili gecerde bizde kavusuruz bebisimize hepimiz insallah
bende çok özledim bu ara çok moralim bozuktu resmen yumurtlama günlerinde hiç çalışma yapmadık. bugün mecbr çalışacağız cuma günü hastaneye tahlil vermeye gideceğiz o yüzden 3 gün perhizden dolayı çalışacağız anlayacaın.15.günüm...tatlım senin eşin yarın mı ameliyat olacak? şimdiden çok çok geçmiş olsun. inş ameliyatınız çok iyi geçer.