Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Selam caniimm:KK54:Ozledim kiz valla seni.Moralini bozma hem senin adetin daha yeni bitmedi mi yaa ne cabuk gecti yum gunun sanki sen ayin 6si yada 4 mu adet olmustun oyle hatirliyorum hic belli olmaz sen devam et calismalara gerci bende senin gibiyim cok uzun suredir denedigimiz icin artik zormu geliyor bir gorev gibimi yapiyorsak artik ne ama koyvermek yok bebek gelene kadar azimle calisacagiz.Jongulim sali gunu geldi catti nihanet ameliyat olacagiz cok heyecanliyim ve cok korkuyorum icim kipir kipir midemde biseyler dolasiyor sanki stresten dua et bize nolur cok bekledim ameliyat gunu icin insallah basarili gecerde bizde kavusuruz bebisimize hepimiz insallah:KK16:

bende çok özledim bu ara çok moralim bozuktu resmen yumurtlama günlerinde hiç çalışma yapmadık. bugün mecbr çalışacağız cuma günü hastaneye tahlil vermeye gideceğiz o yüzden 3 gün perhizden dolayı çalışacağız anlayacaın.15.günüm...tatlım senin eşin yarın mı ameliyat olacak? şimdiden çok çok geçmiş olsun. inş ameliyatınız çok iyi geçer.

Insallah bati gelmez diyerek cumleye basliyorum:KK23:Benimki bugun geldi malesef.1. evrede sanirim cok gerek olmuyor ama varikosel ilerleyen bisey oyuzden surekli kontrol olmanizi tavsiye ederim dikkat edin.Doktor sana kalinlasma var dedigine gore sen hamile olabilirsin bence.insallahta oyledir hadi guzel haberler ver bize sizin sperm sayiniz hiziniz kac?esimin 4. derece varikosel.Rahim duvari kalinlasinca benim bildigim hamile olunuyor hamile olunca gun gectikce kalinlasiyor diye biliyorum.asilamaya da gerek kalmaz umarim

Canımmmm inşallahhh :)) çok teşekkür ederimmmm..bata 2gün var ağrılarım var regl olcak gibiyim umarım olmaz :18: bakalım 1yıl denicez olmazsa ozmn artık aşılama şu bu olur..akışına bırakcamm :KK16:

klomene basladıgım gunden berı cok umutsuzum keyıfsızım.. acaba asılamadan vazgecsem mı dıye dusunuyorum.. nasılsa tutmayacakmıs gıbı geliyor o yuzden cok mutsuzum:KK43:

klomene basladıgım gunden berı cok umutsuzum keyıfsızım.. acaba asılamadan vazgecsem mı dıye dusunuyorum.. nasılsa tutmayacakmıs gıbı geliyor o yuzden cok mutsuzum:KK43:

Canımmm daha en başından umutsuz olma amaa..güzel düşün güzel olsunnn inşallahhh :KK16:

selam herkese..nerde bu millet insanbul,Zeynep, elif ,avared ismi aklıma gelmeyenler falan neredesiniz kızlar???????????????????????????

kızlar hastanye gıtmeyı dusunuyorum....goguslerim feci agrıyo normal degıl yanı ozellikle sag gogsum,kolumu sabıtken bıle uztune hafif degmesi bile agrıtıyo anlatamam normalde ben adet olmadan once goguslerim agrır bı hafta once ama boyle agrıdıgını hıc görmedım ılk oluyo feci agrı var normal dururken kolum gogsume degıyo ıllakı onu bıle hıssediyorum agrısı normal degıl...gogus ucundan zıyade kenarları alt kısımları fecı ıcınde bı kutle var gıbı,solda da agrı var ama okadar degıl 1 haftadır fenayım vallahı hastaneye gıdıcem allah koorusun meme kanseri falan degıldır inş dua edın yaaa mamografi cekerler heralde

Bebegimmm dogru diyon ama kocisim yanimda olmicakk.. bi de hastaligim biter bitmez ovulasyonum oluyo benimm... oyle ortalarinda degil yani.. ne biliyimm yaa bu ay tuplerime baktirmistimm ya o yyüzden cok umitliydimm... neyse en azindan kocamla kayak yapabilcemmm :)

iste tatlim sende kendini gelecek aya super hazirla stressiz relax butun enerjini at uzerinden ki gelecek aya daha kolay tutsun cabuk hamile kalirsin insallah

bende çok özledim bu ara çok moralim bozuktu resmen yumurtlama günlerinde hiç çalışma yapmadık. bugün mecbr çalışacağız cuma günü hastaneye tahlil vermeye gideceğiz o yüzden 3 gün perhizden dolayı çalışacağız anlayacaın.15.günüm...tatlım senin eşin yarın mı ameliyat olacak? şimdiden çok çok geçmiş olsun. inş ameliyatınız çok iyi geçer.

Caniim benim:KK16:Bozma moralini diyorum ama bozmamak bazen elde olmuyor oyuzden sana bozma falan ne desem bos bende ayni sekilde oluyorum ayin belli donemlerinde calisma olmadigi zamanlar falan gitti guzelim gunler diye.Demekki bizim bebeklerimizin daha gelme zamani degil benim bebegim ruyamda oyle demisti daha vaktim var anne diye seslenmisti insallah birgun olacak asi o yada bu dilegimiz normal olmasi tabiki.Suan burda halen pazartesi gece 11 o yuzden yarin sabah olacak 9 da hastanede olcaz 11 gibi de ameliyat insallah hersey yolunda ve basarili gider.Sizinde tahlil sonuclari umarim iyi gelir

selamm kızlarrr naberrr

Nerelerdesin mujum hersey yolundami uzun zamandir gorusemedik hamilemisin insallah oylesindir.Ailen nasil sagliklari iyimi?

iste tatlim sende kendini gelecek aya super hazirla stressiz relax butun enerjini at uzerinden ki gelecek aya daha kolay tutsun cabuk hamile kalirsin insallah

Caniim benim:KK16:Bozma moralini diyorum ama bozmamak bazen elde olmuyor oyuzden sana bozma falan ne desem bos bende ayni sekilde oluyorum ayin belli donemlerinde calisma olmadigi zamanlar falan gitti guzelim gunler diye.Demekki bizim bebeklerimizin daha gelme zamani degil benim bebegim ruyamda oyle demisti daha vaktim var anne diye seslenmisti insallah birgun olacak asi o yada bu dilegimiz normal olmasi tabiki.Suan burda halen pazartesi gece 11 o yuzden yarin sabah olacak 9 da hastanede olcaz 11 gibi de ameliyat insallah hersey yolunda ve basarili gider.Sizinde tahlil sonuclari umarim iyi gelir

Nerelerdesin mujum hersey yolundami uzun zamandir gorusemedik hamilemisin insallah oylesindir.Ailen nasil sagliklari iyimi?

Günaydın canım,

herşey yolunda şükür, yeniş bi programa geçtik iş yerinde aktif kullanıcı olarak tüm sorumluluk bende zorluyo bu günlerde gelemiyorum pek. henüz hamile değilim maalesef.

sen nasılsın?

arkadaşlar günaydın, Elif'ten bir haber alan var mı? Ortalarda yok, kanaması olmuş geçen gün merak ettim çok...:44:

Günaydın canım,

herşey yolunda şükür, yeniş bi programa geçtik iş yerinde aktif kullanıcı olarak tüm sorumluluk bende zorluyo bu günlerde gelemiyorum pek. henüz hamile değilim maalesef.

sen nasılsın?

Kolay gelsin kuşum:KK16:

arkadaşlar günaydın, Elif'ten bir haber alan var mı? Ortalarda yok, kanaması olmuş geçen gün merak ettim çok...:44:

Ben de çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Kolay gelsin kuşum:KK16:

Ben de çok merak ediyorum.

Geçen gün başka bir sayfaya yazmış tesadüfen gördüm, "kanamam oldu doktora gitsem mi?" diye sormuş sonra da ses çıkmamış bi daha. Sayfadakiler de merak etmiş. Hayırlısı olsun, Allah korusun inşallah....

nasılsın canım nasıl gidiyo :KK16::KK16::KK16: elifin kanamsımı olmuş ben duymadım canımya inş. iyidir :26::26::26::26:

Geçen gün başka bir sayfaya yazmış tesadüfen gördüm, "kanamam oldu doktora gitsem mi?" diye sormuş sonra da ses çıkmamış bi daha. Sayfadakiler de merak etmiş. Hayırlısı olsun, Allah korusun inşallah....

İyiyim papatyam sen nasılsın bakalım? Ben de ağustos anneleri sayfasında gördüm hala da ses yok. Faceten de yazdım ona ama yok oraya da girmemiş

ayyy aşk olsunn tatlım.ne bu karamsarlık böyle?bizim sayımız size göre çok çok az ama ben bile umutsuz değilim.yapma böyle lütfen...
çatlatma iğnesi ne zaman yapılacak sana?
ben yarın kontrole gideceğim yum yumlar ne alemde ona bakılacak.
selam herkese..nerde bu millet insanbul,Zeynep, elif ,avared ismi aklıma gelmeyenler falan neredesiniz kızlar???????????????????????????

canım mrb.seni de moralsiz görüyorum bugünlrde.sıkma canını lütfen.sanki görevmiş gibi ilişkş yaşıyoruz buda bizi yıpratıyo.aynı şeyler bizdede mevcut maalesef.ama yum yum günlerini kaçırmayın lütfen..bir hamile kalsak herşey yoluna girecek ama...

bu arada eliiiiff nerelerdesin ya merak ediyorum...

X