Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

naber kızlarrrrrrrrrrrrrrrr? ya benim moralim çok bozuk bu ay yine çalışma olmadı galiba ikimizde bu kadar yıldan sonra bebek olmayınca soğuduk eskisi gibi değiliz dikkat etmiyoruz önemli günlere(

test yaptım negatif ((((

belli olmaz canım geç döllenmiş olur o yüzden adetin gelmeden umutsuzluğa düşme ..biliyorsun hamilelik belirtilerin en başta gelen belirtisi adet gecikmesi ...adetin gelmediyse hala bir umut var demek...

Son düzenleme:
belli olmaz canım geç döllenmiş olur o yüzden adetin gelmeden umutsuzluğa düşme ..biliyorsun hamilelik belirtilerin en başta gelen belirtisi adet gecikmesi ...adetin gelmediyse hala bir umut var demek...

çok umutlanmıştım 2. günüm akıntı bile yok. 10 gündür sağ kasığım felaket, göğüslerimde... normalde düzenli olurum bebek isteyine mi böyle oluyor yaaa

çok umutlanmıştım 2. günüm akıntı bile yok. 10 gündür sağ kasığım felaket, göğüslerimde... normalde düzenli olurum bebek isteyine mi böyle oluyor yaaa

tatlım daha bebek istemeye yeni başlamışsınız inş en yakın zamanda hamile kalırsın bu ay olmasa bile allah en yakın zamanda nasip eder inş..bak benim 2 yıldan fazla oldu hala olmadı bebek senin gibi bi umut bekliyorum inancını yitirme tatlım..inş hepimiz bir gün anne olacağız...

haklısın (( özür dilerim nankörlük oluyo benim ki(( artık hepimiz anne olalımmmmmm...

haklısın (( özür dilerim nankörlük oluyo benim ki(( artık hepimiz anne olalımmmmmm...

yok tatlım anlıyorum seni neden nankörlük olsun...içini rahatlatmak için kendimden örnek vermek istedim canım bu ay olmasa bile inş bir daha ki ay olur yeter ki olsun da ne zaman olursa olsun canım artık onu düşünmeye başladım

merhaba arkadaşlar,uğurlu topikmiş sanırım bende ayağımı sürtmek istedim. :)
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul buyursun inşallah (amin)
3.5 yaşında bir oğlum var ve ona bir kardeş istiyoruz. 6 aydır çalışmalarımız var henüz bir sonuç alamadık. 84 doğumluyum.
bu ay adetim 5 gün gecikti hala da gecikmekte. gelen de yok. sabah bel ağrım vardı bıçak gibi. sonra kesildi. arada hafifi kasık ağrım oluyor geçiyor. başka ne belitrtiler oluyor yardımcı olur musunuz? oğlumdan hatırladığım hiçbirşey yok onda hiç belirti yaşamamıştım. hepinize sevgiler.

Bende hasta oldum gunler hemen gecsın ıstıyorum da baslayayım bebiş calışmalrın.. Cok sabırsızım yaaa Allah bizlere sabır versin beklemek cok zor..

Ben hasta oldummm.... turkiyedeyimm cok cok mutlu olmam gerekiyooo ama ben hem cok fena grip oldum hem de bu sabah hasta oldum... simdi de agri kesici ictim uzaniyorum sersem gibi ... sinirlerim cok bozuk.. aslinda bu ay cok umurluydummm ona ragmen gunumden once oldum yine.... klomene de bu ay baslamicam kizlar yaaa cunku surekli seyahat etcez bu ay muhtemelen hic calisma yapamicaz bosuna kullanmanin bi anlami yok....de mi ne dersiniz?????

Canim hosgeldin turkiyeye hemde gecmmis olsun bende grip oldum ilac kullaniyorum hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun canlarim

elifcim adet oldum bende bıdahakı bat 8 subat artk yas oldu 26 2 senedir eniyoruz esim ameliyat olalı 2 ay bıttı bu ay umudm var

naber kızlarrrrrrrrrrrrrrrr? ya benim moralim çok bozuk bu ay yine çalışma olmadı galiba ikimizde bu kadar yıldan sonra bebek olmayınca soğuduk eskisi gibi değiliz dikkat etmiyoruz önemli günlere(

Selam caniimmOzledim kiz valla seni.Moralini bozma hem senin adetin daha yeni bitmedi mi yaa ne cabuk gecti yum gunun sanki sen ayin 6si yada 4 mu adet olmustun oyle hatirliyorum hic belli olmaz sen devam et calismalara gerci bende senin gibiyim cok uzun suredir denedigimiz icin artik zormu geliyor bir gorev gibimi yapiyorsak artik ne ama koyvermek yok bebek gelene kadar azimle calisacagiz.Jongulim sali gunu geldi catti nihanet ameliyat olacagiz cok heyecanliyim ve cok korkuyorum icim kipir kipir midemde biseyler dolasiyor sanki stresten dua et bize nolur cok bekledim ameliyat gunu icin insallah basarili gecerde bizde kavusuruz bebisimize hepimiz insallah

Gecmis olsun canim.Cok sevindim Turkiyeye gittigine bende sabirsizlikla bekliyorum dusundukce acayip heyecanlaniyorum.Bunlari dusunme hemde hicbirini sonra pisman olursun ailenle olmanin tadini cikar eglen gez stresini at.Stresini at ki sonra rahatca hamile kal degil mi sen kullan yinede doktor ne dediyse ne verdiyse calisma yap yada yapma onemli degil o senin tedavi surecin kullanmalisin seyahat etsen bile esin yanindaysa heryer Paris tatlim anladin sen onu

Kiz Elif beni niye guncellemedin ben kirmizi karti yedim Sen iyice tembel oldun haa bebis olmasa ben seni bir guzel doverdim de teyzesi ona kiyamaz.Bir an icimden kiz gecti niyeyse senin kizin olacak demistin dersin.11 subat yaparmisin ama 9 unda gordum azicik 11inde cozuldum hangisi olacak benim bat.

Bebegimmm dogru diyon ama kocisim yanimda olmicakk.. bi de hastaligim biter bitmez ovulasyonum oluyo benimm... oyle ortalarinda degil yani.. ne biliyimm yaa bu ay tuplerime baktirmistimm ya o yyüzden cok umitliydimm... neyse en azindan kocamla kayak yapabilcemmm :)

Ne yaparsiniz ins. Iyisinizdir...
Benimde kac gündür kasiklarimda ağrılar geçmiyor bir.adetim gelmezse doktora gideceğim
Ama adet günümü bekliyorum. Günü gelsin ole gideyim dedim doktora nefes alirken agriyor ayaga kalkarken hayatimda bole ağrı görmedim hanimlar....
Sizimde öle oluyormu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…