-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.281
test yaptım negatif((((
belli olmaz canım geç döllenmiş olur o yüzden adetin gelmeden umutsuzluğa düşme ..biliyorsun hamilelik belirtilerin en başta gelen belirtisi adet gecikmesi ...adetin gelmediyse hala bir umut var demek...
çok umutlanmıştım 2. günüm akıntı bile yok. 10 gündür sağ kasığım felaket, göğüslerimde... normalde düzenli olurum bebek isteyine mi böyle oluyor yaaa
tatlım daha bebek istemeye yeni başlamışsınız inş en yakın zamanda hamile kalırsın bu ay olmasa bile allah en yakın zamanda nasip eder inş..bak benim 2 yıldan fazla oldu hala olmadı bebeksenin gibi bi umut bekliyorum inancını yitirme tatlım..inş hepimiz bir gün anne olacağız...
haklısın(( özür dilerim nankörlük oluyo benim ki (( artık hepimiz anne olalımmmmmm...
Ben hasta oldummm.... turkiyedeyimm cok cok mutlu olmam gerekiyooo ama ben hem cok fena grip oldum hem de bu sabah hasta oldum... simdi de agri kesici ictim uzaniyorum sersem gibi ... sinirlerim cok bozuk.. aslinda bu ay cok umurluydummm ona ragmen gunumden once oldum yine.... klomene de bu ay baslamicam kizlar yaaa cunku surekli seyahat etcez bu ay muhtemelen hic calisma yapamicaz bosuna kullanmanin bi anlami yok....de mi ne dersiniz?????
Canim hosgeldin turkiyeye hemde gecmmis olsun bende grip oldum ilac kullaniyorum hepinizin kandili mubarek olsun dualariniz kabul olsun canlarim
yeni bat 11 şubat..yarın drla hsg için görüşeceğim..
elifcim adet oldum bende bıdahakı bat 8 subat artk yas oldu 26 2 senedir eniyoruz esim ameliyat olalı 2 ay bıttı bu ay umudm var
naber kızlarrrrrrrrrrrrrrrr? ya benim moralim çok bozuk bu ay yine çalışma olmadı galiba ikimizde bu kadar yıldan sonra bebek olmayınca soğuduk eskisi gibi değiliz dikkat etmiyoruz önemli günlere(
Ben hasta oldummm.... turkiyedeyimm cok cok mutlu olmam gerekiyooo ama ben hem cok fena grip oldum hem de bu sabah hasta oldum... simdi de agri kesici ictim uzaniyorum sersem gibi ... sinirlerim cok bozuk.. aslinda bu ay cok umurluydummm ona ragmen gunumden once oldum yine.... klomene de bu ay baslamicam kizlar yaaa cunku surekli seyahat etcez bu ay muhtemelen hic calisma yapamicaz bosuna kullanmanin bi anlami yok....de mi ne dersiniz?????
Gecmis olsun canim.Cok sevindim Turkiyeye gittigine bende sabirsizlikla bekliyorum dusundukce acayip heyecanlaniyorum.Bunlari dusunme hemde hicbirini sonra pisman olursun ailenle olmanin tadini cikar eglen gez stresini at.Stresini at ki sonra rahatca hamile kal degil mi sen kullan yinede doktor ne dediyse ne verdiyse calisma yap yada yapma onemli degil o senin tedavi surecin kullanmalisin seyahat etsen bile esin yanindaysa heryer Paris tatlim anladin sen onu