Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

elifcim moralini bozma tüplerde genişleme diyosunya onunda mutlaka bi tedavisi vardır cnm en azından teşhis koyuldu ona görede tedavi uygular dr lar iyi haberler alırsın inş. bugün dr a gidicektin dimi güzel haberlerini bekliyoruz

Bugun beklenen adet tarihim. Adet olucak gibi bi his ve belirti var . Ama daha olmadim. Sabah idrar testi yaptim negatif. Cok mu acele ettim acaba? Kan testi mi yaptirsaydim

Bugun beklenen adet tarihim. Adet olucak gibi bi his ve belirti var . Ama daha olmadim. Sabah idrar testi yaptim negatif. Cok mu acele ettim acaba? Kan testi mi yaptirsaydim

kan testi için acele etme, net sonuç verdiği için daha çok moralimizi bozuyo, en az 10 gün bekle bence.

benimde çarşamba beklenen tarih bugünden sancılarım başladı geliyor kesinnn

kan testi için acele etme, net sonuç verdiği için daha çok moralimizi bozuyo, en az 10 gün bekle bence.

benimde çarşamba beklenen tarih bugünden sancılarım başladı geliyor kesinnn
Aman ne yüzsüz bu kırmızılar ya. İstenmedikleri yerede gelmeye pek meraklılar haaaaaaa;(
Gelmezler umarım da sen bize güzel haberlerle gelirsin insalllllllah

gelmez inş. cnm sıma canını

hayırlısı olsun artık yapacak bişey yok

Aman ne yüzsüz bu kırmızılar ya. İstenmedikleri yerede gelmeye pek meraklılar haaaaaaa;(
Gelmezler umarım da sen bize güzel haberlerle gelirsin insalllllllah

İnşallah tabiide, bu sancılar normal kesin gelecek yani...

istemeyenler hemen hamile kalıyo ya, ben istemiyorum ki bebek

Mal oldum resmen yaaa kafayı yicem papatyam yaa

benim aralık 2011 de aynenböyle oldum ama ben rahim içi araç (spiral) vardı bi adet oldum normalde10 gün sürerdi 6. gün bitti.
iki hafta sonra yıne kanamaoldu bildiğin su gibi geliyo hiç tortu yok.noluyo lan dedim
sonra kesildi ve ocak ayına kar 45 gün hiç bişi yok tmm dedim hamileyim..olur spralle de hamiş olunuyo çünkü.
dr gidip spirali çıkartıp bide bebişi göreyim dedim..ana dr alttan ultrasonla baktı hiçbişi yok dedi..test kan ve idrar yaptırdı..
ama ben dr dövecem nerdese..belki görmemişsiniz dedim..dr kızdı bana alttan muayene ettim dedi..olsun dedim yine görünmez
olurmu öyle şey rahim duvarların kontrol ettim kalınlaşma yok gebelik yok dedi..
yani anlıyacan ben eşimle çok kötü bi kavga etmiştim olsa olsa onun etkisidir diyom..
adet şaşırtmasın seni dr muayenede anlar hemiş olup olmadığını..bence sen sebebine odaklan acaba niye oldu :26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…