- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
beni çalışmam dün itibariyle bitti..
vatana millete hayırlı olsun
vatana millete hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi çalışmalar cnm nasılsın
sen de varmı bi gelişme
sen de varmı bi gelişme
canım çok üzüldüm keşke elimden bişe gelse iyi düşün inş. iyi haberler alırsın cnm bizleride habersiz bırakma
benim aralık 2011 de aynenböyle oldum ama ben rahim içi araç (spiral) vardı bi adet oldum normalde10 gün sürerdi 6. gün bitti.
iki hafta sonra yıne kanamaoldu bildiğin su gibi geliyo hiç tortu yok.noluyo lan dedim
sonra kesildi ve ocak ayına kar 45 gün hiç bişi yok tmm dedim hamileyim..olur spralle de hamiş olunuyo çünkü.
dr gidip spirali çıkartıp bide bebişi göreyim dedim..ana dr alttan ultrasonla baktı hiçbişi yok dedi..test kan ve idrar yaptırdı..
ama ben dr dövecem nerdese..belki görmemişsiniz dedim..dr kızdı bana alttan muayene ettim dedi..olsun dedim yine görünmez
olurmu öyle şey rahim duvarların kontrol ettim kalınlaşma yok gebelik yok dedi..
yani anlıyacan ben eşimle çok kötü bi kavga etmiştim olsa olsa onun etkisidir diyom..
adet şaşırtmasın seni dr muayenede anlar hemiş olup olmadığını..bence sen sebebine odaklan acaba niye oldu :26::26::26::26::26::26::26:
Merhaba kızlar benim kasıklarımda gerginlik ve kasılma var bata 5 gün kala neden olabilir
merhbaa cnm genelde kişiye göre değişiyo belirtiler ama hamilliktede öyle olabiliyor ömceki aylarda oluyomuydu böyle
benimde 11 gün var iki gündür yumurtalıklarımda ağrı var bilmiyorum
Ara ara kıram şeklinde yumurtlama günün ne zamandı benim 17 siydi onzamandan beri duphaston içiyorum ümitlenmek hiç istemiyorum canım sen ne zamandır istiyorsun
canım benim iki tane var üçüncü için uğraşıyorum 4 ay oldu iki ay kolmen + ovitrella iğne kullandım bu ayda hsg çeklidim bakalım yaşımda 39 :18::18::18: bat 6 aralık
Maşallah canım allah sağlıklı ömürler versin benim ilk olcak inşallah olur tabi 5. Ay denemem bu
yok cnm daha adetime 11 gün var
senin kaç günkaldı bat a
hadı hayırlı olsun ..gelmez inşallah
Tek yapabildiğim beklemek şu an canım ve sürekli okuyorum araştırıyorum henüz tam olarak ahanda buldum benimki aynen böle bişe diceğim hiçbi benzer olaya denk gelemedim cinsim demek ki ben de çeşidim yahu
inş. cnm hiç birimizinki gelmesin
benim bat 11 aralık 2 hafta var
ama ben bu ay aşılama olacaktım dr yum 13mm olduğu için yapmadı..
zaten adetin 3. günü 13mm olduğu için en son 24 kasıma kar çatlar dedi..bundan sonra olan ilşkiler hep keyfine olur
Merhaba kızlar benim kasıklarımda gerginlik ve kasılma var bata 5 gün kala neden olabilir