Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ewt canım bende yumurta tembelliği var iki ay klomen + ovitrella iğne kullandım tık yok bu ayda hsg ( rahim filmi çekildim )

bakalım hayırlısı artık

bendede sebepsiz infertilide dediler..eylülde çektim hsg herşey süper..yımırtam süper spermler süper..:130::130::130::130::130::130:
ama bebek olmuyo..
sebepsiz

tabiki benzer hikaye olmaz her kadın farklıdır her kadın hormonlarıda farklı..
sen dr vazgeçme bide kan tahlili yapsaydın iyi olurdu

Anamm milletin doktoruna bak yumurtası ne zaman çatlar onu bile söylüyo bizimki foşur foşur gelen kanın nedenini bile bilemedi dengesiz... Gözünü seviyim Turk doktorların yeeaaaaa

Anamm milletin doktoruna bak yumurtası ne zaman çatlar onu bile söylüyo bizimki foşur foşur gelen kanın nedenini bile bilemedi dengesiz... Gözünü seviyim Turk doktorların yeeaaaaa

canım sen yabancı ülkedemisin ay kıyamam yaa bende yakın olsakda yardımcı olsak birbirimize diyodum

yavrum sen yurtdışındasın hemi.
ozaman bişe diyemem..tabiki bizim dr. nezaman ilişkiye girecimizi ne şekilde girecemizi herşeyi dedi
ama inanki rahatsız oldum

ne şekilde gircekmişsiniz çok merak ettim dee

manyak dr. eşimde yanımda diyoki eşime sen kamışın soktundan sonra hemen çekmebekle biraz..
kadın rahmi kuyu gibidir sperm için çok uzun bi yol..
popon altına yastık koy bacaklarını yukarı dik bir birbuçuk saat yat.bunu yapmadan kalkarkan spermler hep akar bacaklarından..
bide banyo yaparsan su sabunla kendini yıkarsan da spermler zarar görür demezmi
eşim renkten renge girdi
ben koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…