- 5 Ekim 2013
- 422
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
evet canım maalesef çok düşmüş.2 gün sonra değil.bu akşam bilemedin yarın sabah gelir senin kırmızılar.
olsun önümüzdeki ay beraber takılırız. : )
niye o kadar erken büyümüşki benimkiler yeni çatlıyo herhalde ağrım var dr da geçen hafta hsg çekildiğimde demişti zaten haftaya
çatlar diye
hiç halim yok moralim çok bozuk bende yatıyorum iyi geceler
canım benim yeni bat 22 aralık... ama yumurtlama durumuma göre belki ileri de atılabilir bu tarih... ben dengesiz olduğumdan yımırtam da dengesiz, karar veremiyor ne zaman çatlayacağına :)
bu yumurtaları napsak da çatlatsak yahuu
çekiçle bi vuracam çatlatacam
papatya sen tedavi oluyomusun bebek için
ewt canım bende yumurta tembelliği var iki ay klomen + ovitrella iğne kullandım tık yok bu ayda hsg ( rahim filmi çekildim )
bakalım hayırlısı artık
ewt canım bende yumurta tembelliği var iki ay klomen + ovitrella iğne kullandım tık yok bu ayda hsg ( rahim filmi çekildim )
bakalım hayırlısı artık
bendede sebepsiz infertilide dediler..eylülde çektim hsg herşey süper..yımırtam süper spermler süper..:130::130::130::130::130::130:
ama bebek olmuyo..
sebepsiz
bu yumurtaları kırıp kırıp omlet yapmak lazım başka işe yaramıyolar nasılsa
tabiki benzer hikaye olmaz her kadın farklıdır her kadın hormonlarıda farklı..
sen dr vazgeçme bide kan tahlili yapsaydın iyi olurdu
Anamm milletin doktoruna bak yumurtası ne zaman çatlar onu bile söylüyo bizimki foşur foşur gelen kanın nedenini bile bilemedi dengesiz... Gözünü seviyim Turk doktorların yeeaaaaa
canım sen yabancı ülkedemisin ay kıyamam yaa bende yakın olsakda yardımcı olsak birbirimize diyodum
Anamm milletin doktoruna bak yumurtası ne zaman çatlar onu bile söylüyo bizimki foşur foşur gelen kanın nedenini bile bilemedi dengesiz... Gözünü seviyim Turk doktorların yeeaaaaa
Anam uzak ki ne uzak hiç sorma teeeee Çindeyimm
bu yumurtaları napsak da çatlatsak yahuu
yavrum sen yurtdışındasın hemi.
ozaman bişe diyemem..tabiki bizim dr. nezaman ilişkiye girecimizi ne şekilde girecemizi herşeyi dedi
ama inanki rahatsız oldum
Anam uzak ki ne uzak hiç sorma teeeee Çindeyimm
ne şekilde gircekmişsiniz çok merak ettim dee