Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım çok üzüldüm keşke elimden bişe gelse iyi düşün inş. iyi haberler alırsın cnm bizleride habersiz bırakma

Tamam canım ... Acaba hamile miyim diyorum ama imkansız gibi bişe yaa kendimi umutlandırmak istemiyorum zaten hamilelik bile olsa hiç sağlıklı değil kesin... Normalde yumurtlama günlerim olması lazım su an ateşim de yüksek acaba diyorum bu kez yumurtlamam mı sebep oldu bu kanamalara aynı zamanda ağrılı ve ateşim yüksek falan ya en çok o ihtimal geliyo aklıma ama nerdeyse 5 gün oldu bu kadar uzun sürer mi onu da bilmiyorum.. Midem bulanıyo ara ara çok fena ama daha hiç kusmadım... Sigara bile içmiyorum son bi aydır ama az önce stresten dayanamadım içtim yarım

Tek yapabildiğim beklemek şu an canım ve sürekli okuyorum araştırıyorum henüz tam olarak ahanda buldum benimki aynen böle bişe diceğim hiçbi benzer olaya denk gelemedim cinsim demek ki ben de çeşidim yahu

Merhaba kızlar benim kasıklarımda gerginlik ve kasılma var bata 5 gün kala neden olabilir

Merhaba kızlar benim kasıklarımda gerginlik ve kasılma var bata 5 gün kala neden olabilir

merhbaa cnm genelde kişiye göre değişiyo belirtiler ama hamilliktede öyle olabiliyor ömceki aylarda oluyomuydu böyle

benimde 11 gün var iki gündür yumurtalıklarımda ağrı var bilmiyorum

merhbaa cnm genelde kişiye göre değişiyo belirtiler ama hamilliktede öyle olabiliyor ömceki aylarda oluyomuydu böyle

benimde 11 gün var iki gündür yumurtalıklarımda ağrı var bilmiyorum

Ara ara kıram şeklinde yumurtlama günün ne zamandı benim 17 siydi onzamandan beri duphaston içiyorum ümitlenmek hiç istemiyorum canım sen ne zamandır istiyorsun

Ara ara kıram şeklinde yumurtlama günün ne zamandı benim 17 siydi onzamandan beri duphaston içiyorum ümitlenmek hiç istemiyorum canım sen ne zamandır istiyorsun

canım benim iki tane var üçüncü için uğraşıyorum 4 ay oldu iki ay kolmen + ovitrella iğne kullandım bu ayda hsg çeklidim bakalım yaşımda 39 :18::18::18: bat 6 aralık

canım benim iki tane var üçüncü için uğraşıyorum 4 ay oldu iki ay kolmen + ovitrella iğne kullandım bu ayda hsg çeklidim bakalım yaşımda 39 :18::18::18: bat 6 aralık

Maşallah canım allah sağlıklı ömürler versin benim ilk olcak inşallah olur tabi 5. Ay denemem bu

Tek yapabildiğim beklemek şu an canım ve sürekli okuyorum araştırıyorum henüz tam olarak ahanda buldum benimki aynen böle bişe diceğim hiçbi benzer olaya denk gelemedim cinsim demek ki ben de çeşidim yahu

tabiki benzer hikaye olmaz her kadın farklıdır her kadın hormonlarıda farklı..
sen dr vazgeçme bide kan tahlili yapsaydın iyi olurdu

niye o kadar erken büyümüşki benimkiler yeni çatlıyo herhalde ağrım var dr da geçen hafta hsg çekildiğimde demişti zaten haftaya

çatlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…