Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ayy ben bu topiğe uğramayı unutmusum

kızlaaarr yarın 25 kasımm bat.. ama hala bişi yok belirti yok bakalım inşallah hamileyimdr

nasıl bir korku bu?

Kaybetme korkusu. Bende lekelenme olduğu şçin başladı kaygım. Yarın doktora gidicem.

Çok teşekkür ederim darısı herkese

Kaybetme korkusu. Bende lekelenme olduğu şçin başladı kaygım. Yarın doktora gidicem.

Çok teşekkür ederim darısı herkese
Korkma tatlım inşallah bir şey olmayacak bebişe bu kadar insan senin için mutlu oldu. Gece yatınca tek tek burdakileri düşünüyorum. namazlarımdan sonra hepimize dua ediyorum.

Tatlı anne aday adayları nasılsınız? Öğretmenler günümüz kutlu ve mutlu olsun
Yumurtlamadan sonraki 9. günüm hala göğüslerim acıyor. Günler geçmiyor beyaa

al bendende o kadar şafak 5 hayırlısı bakalım bebişler bu ay gelicekmi offf zaman hiç geçmiyo ya beklemek ne kadar zor şu 5 gün bana 5 hafta 5 ay gibi geldi

benim 5 gün var bata acayip kasık ağrım var ama regl ağrısı gibi de değil bide midemde müthiş yanma her yemekten sonra

amiiiiiiiiiiin sağol canım.hamilelerin duası kabul olurmuş sen dualarını esirgeme bizden.sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

dualarım sizlerle rabbim inşallah nasip eder

canım birde tablo için eksik olan bilgilerini yazar mısın?yaşını ve ne zamandır bebek istediğini

k.bakma canım cvplarınızı geç gördüm heme yazıyorum ;yaşım28 15 aydır bekliyordum

Keşke burda olsaydın. Garip bişeyler olduğu kesin. Beklemek kötü. Gebelik testi yapmış mıydın?

Hastanede yaptılar idrar testi negatif çıktı işte canım... Bilmiyorum yaa aklıma hersey geliyo ama kendimi hiç umutlandırmak istemiyorum...

geçmiş olsun canım hiç öyle bişe başıma gelmedi dr un dediği gibi devam ederse ihmal etme git hemen

Saol canımm hiç bi tahminde bulunmadı gebelik testi yaptı canım idrardan negatif çıktı yani üstüne görme falan olsa mutlaka cıkardı. Ultrasound da temiz...

günaydın kızlar ; nasılsınız öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…