Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Nasıl ya!!!!!
Ben kendimi bildim bileli hiiiiiic agrili adet olmadım;([/QUOTE]

kişiden kişiye değişebilir bu durum canım. benim durumum için öyle söyledi doktor ben ağrılı olduğunda feci şekilde geçririm ama bazen yani arada bir hiiiç anlamadan adet olurum...

iyi akşamlar herkese ..nasılsınız bacıları..kızlar ben bu ay %100 adet olacağım hiç çalışma olmadı çünkü fırsat olmuyor çünkü off valla koca bir ay boşa geçmiş olacak çok moralim bozuk...

neden fırsat olmuyor?

ya 2 gün eşim hastaydı iki gündür de ben çok yorgun oluyorum iş güç misafir akşam pestilim çıkıyor uyuyorum çalışma yapmaya mecalim kalmıyor ne yapayım ya her ay bıktım zaten görev gibi yapmaktan...hala msj yazıldığı zaman bildirim msjı gelmiyor ya çok gıcık bi durum msj gelip gelmediğini anlamıyorsun

Son düzenleme:
eee ne olacak şimdi nasıl tedavi edilecek o ama hani sorun yok demişlerdi sanki rahim filmi esnasında öyle hatırlıyo gibiiym

sıvı geçişi var onda problem yok.yarın doktora gideceğim ileri tetkikler yapacak sanırım kanda.birde histeroskopi yapacakmış onun için gün verecekk

BİLGİ: Rahim kanalları yani tüplerin enfeksyon, geçirilmiş operasyonlar sonucunda uçlarını kapanması ile beraber içinde sıvı birikimine ve sucuk şeklini almasına hidrosalpenks adı verilir. Bu genişlemiş tüplerde enfeksiyon varsa şiddetli ağrılara neden olur. Ayrıca kitle etkisiyle karın şişliği yapar. Bebek isteyen kadınlarda bu genişlemiş tüpleri alınması gerekmektedir. Nedeni biriken sıvıdaki toksik maddeler embriyonun yerleşimine engel olur. Tek taraflı olduğunda aynı şekilde açık olan tüpten oluşacak gebeliği ve gebelik başarısını etkilemektedir.

histeroskopi yapacaklar ama tüplerde genişleme de demişlerdi şimdi baktım oda gebeliğe engelmiş.benim bebeğim olmayacak

Canım benim dur daha bir şey belli bile değil inş yarın bütün tahlil, tetkiklerin iyi geçer tatlım..inş hepimizin çocuğu er ya da geç olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…