- 5 Ekim 2013
- 422
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
son yazılan konu çok güzel ve açıklayıcı. merak ettiğim birşey var.bazı doktorlar yumurtlama günlerinden sonraki zamanlarda ilişkiyi yasaklıyor bu nedendir bilen varmı????
Cok tesekkurleeeer
Evet ya uykunun kaçması cok asap bozucu
Teşekkürler kizlaaaaaar30 oldummmmm
Nasıl ya!!!!!
Ben kendimi bildim bileli hiiiiiic agrili adet olmadım;(
aynen yaaaa dibe vurdum vurucam
iyi akşamlar herkese ..nasılsınız bacıları..kızlar ben bu ay %100 adet olacağım hiç çalışma olmadı çünkü fırsat olmuyor çünkü off valla koca bir ay boşa geçmiş olacak çok moralim bozuk...
neden fırsat olmuyor?
rahmimde yapışıklık çıktı benim ondan moralim bozuk
hamile kalmak için çok ilişkiye girmek şartmı ?
eee ne olacak şimdi nasıl tedavi edilecek o ama hani sorun yok demişlerdi sanki rahim filmi esnasında öyle hatırlıyo gibiiym
Haydaa. Eeee tedavisi?rahmimde yapışıklık çıktı benim ondan moralim bozuk
Tesekkurleeeermutlu yıllar canımm yeni yaşın sana bebişler getirsin inşallahhhhhhhh
Haydaa. Eeee tedavisi?
sıvı geçişi var onda problem yok.yarın doktora gideceğim ileri tetkikler yapacak sanırım kanda.birde histeroskopi yapacakmış onun için gün verecekk
histeroskopi yapacaklar ama tüplerde genişleme de demişlerdi şimdi baktım oda gebeliğe engelmiş.benim bebeğim olmayacak
histeroskopi yapacaklar ama tüplerde genişleme de demişlerdi şimdi baktım oda gebeliğe engelmiş.benim bebeğim olmayacak
Canım benim dur daha bir şey belli bile değil inş yarın bütün tahlil, tetkiklerin iyi geçer tatlım..inş hepimizin çocuğu er ya da geç olacak...