-
- Konu Sahibi mehmetelif
Banada bi var bi yok dedin ne olcekk şimdiii
senin kutunu tam göremiom demek ki.
Yok ya peçete yetecek kadar değil kuzum bildiğin ped kullanıyorum başta adet kanı gibi biraz yoğurdu ama şimdi bildiğin kan yani her tuvalete gittiğimde pıt pıt damlıyo... Ve her peceteyi bastırdığımda peçete kan oluyo adetten böyle olmaz kiikanaman adet kanaması gibi mi şuan.yada peçeteyle idare edicek kadar mı geliyor?
Mal birine denk geldim ki hiç sorma ya bi de yaklaşık 6 bardak falan su içirip ultrasounda aldılar sonra da idrar verdimm.. Normalde idrarı tutup sıvı tüketmemek gerekiyo ya onu da anlamadım ...hayır doktor neden idrar testi yapıyor kan testi yapmak yerine onuda anlamış değilim yani.
Saol bebeğimm bu kadar uzun yazdın yordum seni de.. Sence ben evde test yapsam mı ? Bak bi de ne dicem ateşini ölçüp bana getir diye bana çizelge verdi.. Normalde benim şu an en verimli günlerim diye ben ovulasyon testi yapıyodum bu durumdan önce.. O zaman ikinci çizgi de vardı ama silikti... Ne yapmam gerekiyo sence ???neyse baya ihtiyacın varmış gerçekten bize.ben böyle kabul ediyimde bildiğimi yazıyım o zaman.okursun bi ara tekrar ihtiyacın falan olursa.
...
kanaman normalden çok erken başlamış.bu durumda bazı kadınlar hamile oldukları halde adet görebilirler.
örnek : annem, teyzelerim, kuzenlerim, ananem vs..
adet normalden çok erken yada geç gelmesi durumunda bu ihtimalin düşünülmesi gerekir.
lakin sen ikinci bir kanamanın başladığını söylüyorsun..ne çeşit bi kanama anlayamadım, sordum cevap alamadım ama olsun,
ihtimalleri yazayım.
sürekli bir kanamaysa eğer hamile olup düşük yapmış olma ihtimalin yüksek..
eğer peçeteyle idare edicek kdr bir kanamadan bahsediyorsan dış gebelik ihtimali geliyor aklıma.
idrar testi olmaz, bu durum kan tahlili gerektirir.doktor yaptığı muayenede keseyi saptayamamış olabilir ki dış gebelik tanısı zaman alan bir durumdur.
tabi bu ihtimaller dışında çeşitli ihtimallerde var.
örneğin;
rahim duvarı kalınlığı problemin vardır.önce adet olmuşsundur.vücut onu temizleyemediği içinde tekrar etmiştir.
bir başka ihtimalde çeşitli nedenlere bağlı olarak hormon değerlerinde bi değişiklik olmuştur.buda adet düzensizliğini getirmiştir.bu olabilir.
benim bildiğim başka ihtimal yok.doktorunu değiştir.kan tahlili iste.net.
Hayırlı olsun topiğiniz benım bat 21 kasımdı yanlış yazılmış 2 gunum geçtı hala olmadım klomen kullandım bu ayda 2.kez dua edın banaaa :18:
Yok ya peçete yetecek kadar değil kuzum bildiğin ped kullanıyorum başta adet kanı gibi biraz yoğurdu ama şimdi bildiğin kan yani her tuvalete gittiğimde pıt pıt damlıyo... Ve her peceteyi bastırdığımda peçete kan oluyo adetten böyle olmaz kii
Mal birine denk geldim ki hiç sorma ya bi de yaklaşık 6 bardak falan su içirip ultrasounda aldılar sonra da idrar verdimm.. Normalde idrarı tutup sıvı tüketmemek gerekiyo ya onu da anlamadım ...
Kendimi kötü hissediyorum yaa...
Saol bebeğimm bu kadar uzun yazdın yordum seni de.. Sence ben evde test yapsam mı ? Bak bi de ne dicem ateşini ölçüp bana getir diye bana çizelge verdi.. Normalde benim şu an en verimli günlerim diye ben ovulasyon testi yapıyodum bu durumdan önce.. O zaman ikinci çizgi de vardı ama silikti... Ne yapmam gerekiyo sence ???
canım benim çoooooooooooook sevindim :87::87::87::87::87::87::87::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:Gızlaaar hamileyimmmmmmm
haydaaa daha 4 gun daha mı dayancan buna ya.bence sen dr a ulaş tekrar telefon et olmadı.cok halsizim sıkıntılarım böyle böyle.ben bu 4 gun nasıl dayanacagım.de
yanı gerekırse kanda hamılelık bakıp ona göre negatifse seni toparlayacak bır destek kullandırsın barı sana.
Evet ya tatlı bişeler yiyim belki biraz canlanırım doğru diyonn
napcakmış ateşini.lan manyak mı bu doktor.delirtiyo beni burda.hemen kan vericeksin.amacı neymiş o salağın ya.
Dış gebelikse falan kanda belli olur mu?? Olmaz de mi?
ağlamaaaa kuzummmm yaaa
buda bi belirtidir sakin ol sen...
Adetim düzensiz yeterince bi de bu çıktı kuzum yaa... Allah sonumuzu hayıretsin..
hamile olup olmadığını anlıcaz kanda.dış gebelik belli olmaz.
lakin kanaman olduğunu da düşünürsek.şeklini şemalini.o zaman bu ihtimali düşüncez ve bunun üstüne gitcez.
ya nası sinirlendim.bide ateş tablosumu verdi eline.neresine sokcaktı acaba tabloyu.allam ya.
Ya bi de özellikle sordum kan testi yapmıcak mısınız diye bana gerek yok dedi.. Güya özel hastane 700lira da hesap çıkardılar...
düzensiz adettende kaynaklanıyo olabilir bütün bunlar.
ben en kötüsünü düşünmeni sağlıyorum sadece.
çok kızıyorum neden kızıyorum ..
ben dış gebelik geçirdim.
aptal gerizekalı aklına tükürdüğümün gerzek doktoru beni 3 kez evime yolladı idrar yolları enfeksiyonu diye.
herşey doktorlara bırakılmaz.
Hadi yaadış gebelikse peki ne olcak? İlaçla mı düşürecekler operasyonla mı alcaklar?