- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
ya canım karnı çok ağrıyordu o durumda nasıl çalışacaz gıı
merhaba kızlar naslsınız? hamile arkadaşlarım sağlıcakla kucağına alırlar inşallah,
bebek bekleyenlere de hergece dua ediyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
merhaba kızlar naslsınız? hamile arkadaşlarım sağlıcakla kucağına alırlar inşallah,
bebek bekleyenlere de hergece dua ediyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
canım listeye benide eklermisin ilk tüp bebek denemesi yaş 29 1,5 yıllık evliyim bat 15 aralık
test yap test....
Başka doktor bul gebertcem seni sonundabu arada ben doktora gitcektim ya hani.doktorumun amcası vefat etmiş allah rahmet eylesin.
randevu iptal.
başımda ne dolanıyo bi anlasam.
Bebegimmmm hayırlı uğurlu olsunnn darısı basımıza inşallah....
Kızlar bi bana bakın bi yorum yapın ne olur çok bunalımlardayım... Benim bu ay ayın 5inde hastalığım başladı normalden 8gün önce.. Sonra 7gün sürdü bitti. Hergün adet olacakmışım gibi ağrım oluyodu, göğüslerime dokunamıyodum. Acayip kötü akıntım vardı 3gündür yine kanamam var yani hastalığım bittikten 7gün sonra bi daha hasta oldum... Ve kan pıhtı olarak gelmiyo bildiğin akıyo.. Bugün 3.gündü doktora gittim. Doktor idrar testi yaptı:negatif çıktı, ultrasound yaptı sorun yok dedi. Başım dönüyo arada kendimi hiç ii hissetmiyorum... Doktor 4gün daha bekleyelim sonra kanaman devam ederse gel bi daha test yapalım ona göre ilaç verelim dedi. Şimdi ilaç vermiyorum çünkü bu problemli bi hamilelik başlangıcı olabilir ve çok erken olduğu için tahlilde çıkmamış olabilir dedi. Ben kan tahlili dedim ama gerek yok dedi... Ne ki bu yaaa ben çok kan kaybediyorum bacaklarım titriyor başım dönüyo hiç normal değil.. Bana bi yorum yapın patlıyorum resmen çok ihtiyacım var sizeeee
Banada bi var bi yok dedin ne olcekk şimdiii
muhteşem bi haber bu tebrik ederim canımm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ah bnm hepnasipçim ile tarantulam yok mu sağ olsun var olsun onlar...onların sayesinde erkenden aldık haberleri..sıkılmadan yorulmadan
Çok teşekkür ederim, sana da inşallahtarantulam bi tane.
hahaha evet bende yazdım"inanmıodum ama bende de oldu" diye... su an görsen 2 kat uzadı ve çarpık çurpuk ...bence bu bir belirti...bacak ağrısıda aynen belirti...
gııı hayırlı olsun çok sevindim tatlım darısı bizim başımıza artık.. bol bol dua et bizlere...
ayyyy inşalllah ya topikin 2.hamilesi sen olursun umarım.
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruuuuuuuz.
inşallah canım yaaa ama geçen ay pozitif çıktı kanda çıkmadı 1 hafta geçsın dıye beklıcem bu sefer:18::18:
geçen ay yaptım test pozıtıf çıktı kanda yoktu bu ay 1 hafta geçmeden yapmıcam inat ettim :18::18::18:
Başka doktor bul gebertcem seni sonunda
Geçmiş olsun ya nasıl oldun? Hepnasibin tavsiyelerine uy derim.
Bana da aynını yaptı çaktırmaaa bozmaaama sonradan bildi yani ısrarla hamilesin dedi
Ben de sana rimelin eskimiştir demiştim
Edicim rahat olun hepinize geliyo bebekler
bu ay hamile kalacam ben artık banane banane
hırslı kelebek.
bugün 14.günümçalışmamızı da yaptık tuttu tuttu bu sefer tuttu
tuttu kııııız kesin tuttu
Iyi akşamlar kizlar moralim cok bozuk bat 26ydi ama ben dayanamayip kan verdim sonucum 2 cikti adetimede 3 gun var keske bekleseydim batıama yinede ara sıra kramplar var
Iyi akşamlar kizlar moralim cok bozuk bat 26ydi ama ben dayanamayip kan verdim sonucum 2 cikti adetimede 3 gun var keske bekleseydim batıama yinede ara sıra kramplar var
ben de önümüzdeki ay göbeeemi gere gere hamileyim dicemmercimeğimle gurur duycam