Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

merhaba kızlar naslsınız? hamile arkadaşlarım sağlıcakla kucağına alırlar inşallah,

bebek bekleyenlere de hergece dua ediyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

merhaba kızlar naslsınız? hamile arkadaşlarım sağlıcakla kucağına alırlar inşallah,

bebek bekleyenlere de hergece dua ediyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

amiiiiiiiiiiin sağol canım.hamilelerin duası kabul olurmuş sen dualarını esirgeme bizden.sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

canım birde tablo için eksik olan bilgilerini yazar mısın?yaşını ve ne zamandır bebek istediğini

ben de geldim :) geç gördüm değişikliği, 10 gündür kayınvalidemler burada, bi yandan iş, bi yandan ders bana daral geldi! yarın gitselerde bi kendimle kalsam

bu arada ben doktora gitcektim ya hani.doktorumun amcası vefat etmiş allah rahmet eylesin.
randevu iptal.
başımda ne dolanıyo bi anlasam.
Başka doktor bul gebertcem seni sonunda

Geçmiş olsun ya nasıl oldun? Hepnasibin tavsiyelerine uy derim.

Banada bi var bi yok dedin ne olcekk şimdiii

Bana da aynını yaptı çaktırmaaa bozmaa ama sonradan bildi yani ısrarla hamilesin dedi

Ben de sana rimelin eskimiştir demiştim

gııı hayırlı olsun çok sevindim tatlım darısı bizim başımıza artık.. bol bol dua et bizlere...

Edicim rahat olun hepinize geliyo bebekler

ama ama
...
doktorumdan memnunum.
şimdi amcası vfat ediverdi diye doktorumu terk mi ediyim.allah görüyo yukarda çok ayıp olmaz mı.

Iyi akşamlar kizlar moralim cok bozuk bat 26ydi ama ben dayanamayip kan verdim sonucum 2 cikti adetimede 3 gun var keske bekleseydim batı ama yinede ara sıra kramplar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…