Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kanda cıkabılır ama bence reglinin gecikmesinde fayda var.çünkü insanın psikolojisini bozuyor erken yapılan testler.
yanlış sonuç mu yoksa doğru mu vs vs insan daha beter oluyor.sen bilirsin ama bence bekle

en iyisi beklemek sanırım amannn ne zormuş önceleri adet günüm gelmesin die dua ediyodum bu ayda geçmek bilmiyo off sabır başka çare yok

Eklentiler

• $250183_10151094096583124_1388700756_n.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $1468770_10152022628374578_1701871613_n.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 72
bu arada ben doktora gitcektim ya hani.doktorumun amcası vefat etmiş allah rahmet eylesin.
randevu iptal.
başımda ne dolanıyo bi anlasam.

Hayırlı olsun topiğiniz benım bat 21 kasımdı yanlış yazılmış 2 gunum geçtı hala olmadım klomen kullandım bu ayda 2.kez dua edın banaaa :18:

Amin yavruu inşallah hepiniz gelceksiniz peşimden hepiniizz
Bebegimmmm hayırlı uğurlu olsunnn darısı basımıza inşallah....

Kızlar bi bana bakın bi yorum yapın ne olur çok bunalımlardayım... Benim bu ay ayın 5inde hastalığım başladı normalden 8gün önce.. Sonra 7gün sürdü bitti. Hergün adet olacakmışım gibi ağrım oluyodu, göğüslerime dokunamıyodum. Acayip kötü akıntım vardı 3gündür yine kanamam var yani hastalığım bittikten 7gün sonra bi daha hasta oldum... Ve kan pıhtı olarak gelmiyo bildiğin akıyo.. Bugün 3.gündü doktora gittim. Doktor idrar testi yaptı:negatif çıktı, ultrasound yaptı sorun yok dedi. Başım dönüyo arada kendimi hiç ii hissetmiyorum... Doktor 4gün daha bekleyelim sonra kanaman devam ederse gel bi daha test yapalım ona göre ilaç verelim dedi. Şimdi ilaç vermiyorum çünkü bu problemli bi hamilelik başlangıcı olabilir ve çok erken olduğu için tahlilde çıkmamış olabilir dedi. Ben kan tahlili dedim ama gerek yok dedi... Ne ki bu yaaa ben çok kan kaybediyorum bacaklarım titriyor başım dönüyo hiç normal değil.. Bana bi yorum yapın patlıyorum resmen çok ihtiyacım var sizeeee

kanaman adet kanaması gibi mi şuan.yada peçeteyle idare edicek kadar mı geliyor?

Hayırlı olsun topiğiniz benım bat 21 kasımdı yanlış yazılmış 2 gunum geçtı hala olmadım klomen kullandım bu ayda 2.kez dua edın banaaa :18:

ayyyy inşalllah ya topikin 2.hamilesi sen olursun umarım.
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruuuuuuuz.

haydaaa daha 4 gun daha mı dayancan buna ya.bence sen dr a ulaş tekrar telefon et olmadı.cok halsizim sıkıntılarım böyle böyle.ben bu 4 gun nasıl dayanacagım.de
yanı gerekırse kanda hamılelık bakıp ona göre negatifse seni toparlayacak bır destek kullandırsın barı sana.

mujummmm biz de bu ay hamile kalcaz bak gör..dedi dersin herkes patır patır hamile kalcak bu ay

kalmamız lazım tabiii, sonra peş peşe pıtır pıtır çıkamamız lazım :)
şaka bi tarafa valla babaannem için istiyom bu ara bi müjde versem....

bende nasıl olsun işte.ovu testi kullanıyorum ama kafamı iyice allak bullak ediyor

ama bu avavredin haberi iyi geldiiii:))))

kime iyi gelmediki o haber :) nasıl canı sıkkındı regl olucam diye

ovu testi ben hiç yapmadımilk defa bu ay akıntı takip ettim oda eşim gece vardiyasındaydı çalışamadık

bu arada ben doktora gitcektim ya hani.doktorumun amcası vefat etmiş allah rahmet eylesin.
randevu iptal.
başımda ne dolanıyo bi anlasam.

bu bi işaret olsa gerek, düşeceğini beklediğimiz sonuç bide artıyomuşşşşş ohhh harika olur valla

Ahhh kuzum benim, keşke buralarda olsaydın hemen yaparlardı kan testini.
zaten yeniyse ultrasonda görünmezki...
tatlı bişeyler ya toparlan biraz, koy verme hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…