Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sende ayrı bi çeşitsinde neyse yani.
tamam.
sen git kan testi yaptır.
git devlete mevlete bi yere.
karnım ağrıyo adette olmadım daha de.
bhcg baksınlar hemen..
önce bi öğren neymiş.

Kız nasıl gidiyim yaaaa ağlıcam vallaaaa bööğğğğhhhh :KK14::KK14: ben devlet hastanede onlara derdimi anlatıp onları anlıcağım kadar çince mi biliyom burda bize verilen imkanlar doğrultusunda bi tek oraya gidebiliyoz ben ne yapıyımmmm :KK14::KK14: ilk defa basıma böyle bişe geliyo arayıp anneme bile soramadım eşim bile burda değildi yurtdışındaydı iş için.. Zaten acayip kötüyüm gariban hissediyom kendimi arkadas yaa :KK14::KK14:

Mal birine denk geldim ki hiç sorma ya bi de yaklaşık 6 bardak falan su içirip ultrasounda aldılar sonra da idrar verdimm.. Normalde idrarı tutup sıvı tüketmemek gerekiyo ya onu da anlamadım ...

Kendimi kötü hissediyorum yaa...

geçtiğimiz hafta lekelenmelerim vardı doktora gittiğimde banada yaklaşık 2 litre su içirip ultrasyona sokmuşlardı. Gebelik kanda idrarda belliydi zaten neden yapıyorsunuz diye sorduğumda tümör,kist vs varmı diye bol su içirilerek ve tuvalete sıkışmış halinizle bakıyoruz demişlerdi bil istedim:KK31:

geçtiğimiz hafta lekelenmelerim vardı doktora gittiğimde banada yaklaşık 2 litre su içirip ultrasyona sokmuşlardı. Gebelik kanda idrarda belliydi zaten neden yapıyorsunuz diye sorduğumda tümör,kist vs varmı diye bol su içirilerek ve tuvalete sıkışmış halinizle bakıyoruz demişlerdi bil istedim:KK31:

Yok canım ben ultrasound kısmına takılmadım zaten.. Benim kafama takılan kısım şu: hemen ultrasounddan çıkar çıkmaz da idrar verdirdiler, normalde benim belli bi süre sıvı tüketmeden yapmam gerekmiyor mu bu testi bu kadar su içmeye positifse bile negatif çıkar bana sorarsan.. Tabi onların ayrı bi taktikleri varsa onu bilemicem...

Yok canım ben ultrasound kısmına takılmadım zaten.. Benim kafama takılan kısım şu: hemen ultrasounddan çıkar çıkmaz da idrar verdirdiler, normalde benim belli bi süre sıvı tüketmeden yapmam gerekmiyor mu bu testi bu kadar su içmeye positifse bile negatif çıkar bana sorarsan.. Tabi onların ayrı bi taktikleri varsa onu bilemicem...

Onların ayrı bir takdikleri var evet bizim ev tipi kaset testlerimiz için sabah yada bekletilmiş idrar olması gerekiyor ama onlar idrarı laboratuvarlarında ileri derecedeki cihazlarıyla inceliyorlar ebe arkadaşımdan biliyorum

işte erken dönemde ilaçla, gecikmişse direkt operasyon.o sebeple bi an önce öğrenmen lazım neymiş olay.

Bak bi de ne dicem bu kanamalarım başlamadan çok akıntım var diyip duruyordum ya.. İşte o zamanda bildiğin su gibi akıntım geliyodu bi gidiyordum lavaboya günlük pedim ıpıslak ama kıvamlı değil bildiğin su dökülür ıslanır ya aynen öyle.. Ve gecen haftaki adetim bittiğinden beri hergün adet sancısı gibi karnım ve belim ağrıyodu göğüslerime dokunamıyodum... En sonunda da bu oldu :KK31:

Kız nasıl gidiyim yaaaa ağlıcam vallaaaa bööğğğğhhhh :KK14::KK14: ben devlet hastanede onlara derdimi anlatıp onları anlıcağım kadar çince mi biliyom burda bize verilen imkanlar doğrultusunda bi tek oraya gidebiliyoz ben ne yapıyımmmm :KK14::KK14: ilk defa basıma böyle bişe geliyo arayıp anneme bile soramadım eşim bile burda değildi yurtdışındaydı iş için.. Zaten acayip kötüyüm gariban hissediyom kendimi arkadas yaa :KK14::KK14:

üzülme ya.
dediğim gibi en kötüsünü düşünmek en hayırlısı bence.
o doktor senin kanaman olduğunu biliyor olunca hamilelik ihtimalini düşünmemiş.
acaba kist falan mı var diye düşünmüş.ama kana kesinlikle bakmalıydı.
herneyse.
ne diyim şimdi canım.belkide çok basit bi durumdur.
ki dış gebelik bile olsa öcü diil.
zamanında müdahale ettikten sonra.iki iğne vururlar anlamazsın bile.
sıkma canını.
bende dış gebelik geçirdiğimde kimsem yoktu.
eşim şehir dışındaydı iş için.
ailem zaten uzakta.
ama geçiyo gidiyo kafana takmaortada bişe yok daha.

Onların ayrı bir takdikleri var evet bizim ev tipi kaset testlerimiz için sabah yada bekletilmiş idrar olması gerekiyor ama onlar idrarı laboratuvarlarında ileri derecedeki cihazlarıyla inceliyorlar ebe arkadaşımdan biliyorum

Hıı öyleyse bişe diyemicemmm :KK31::KK31: vücudum hiç rahat değil yaaa kasıklarıma iniyo sanki yavaş yavaş bi dolgunluk var karnımda kasıklarımda...:KK50:

Bak bi de ne dicem bu kanamalarım başlamadan çok akıntım var diyip duruyordum ya.. İşte o zamanda bildiğin su gibi akıntım geliyodu bi gidiyordum lavaboya günlük pedim ıpıslak ama kıvamlı değil bildiğin su dökülür ıslanır ya aynen öyle.. Ve gecen haftaki adetim bittiğinden beri hergün adet sancısı gibi karnım ve belim ağrıyodu göğüslerime dokunamıyodum... En sonunda da bu oldu :KK31:

canım o kdr ayrıntılı hatırlamıyorum 2 yıl geçti üstünden.zaten hiç önemsememiştimde bebek düşünmediğimiz için.kazara olan bişidi.
benimkine tatile gidiceğimiz zaman içtiğim adet geciktirici neden olmuştu zaten.bide öyle olunca hiç dikkat etmedim.
bi sürü sebebi olabilir.
canını sıkmamaya çalış.
bana göre kan tahlili verilmeli çünkü banada hep idrar testi yapmışlardı.
ama senin düzensiz adetinde var belki ondan da kaynaklanıyor olabilir bu tür durumlar.

üzülme ya.
dediğim gibi en kötüsünü düşünmek en hayırlısı bence.
o doktor senin kanaman olduğunu biliyor olunca hamilelik ihtimalini düşünmemiş.
acaba kist falan mı var diye düşünmüş.ama kana kesinlikle bakmalıydı.
herneyse.
ne diyim şimdi canım.belkide çok basit bi durumdur.
ki dış gebelik bile olsa öcü diil.
zamanında müdahale ettikten sonra.iki iğne vururlar anlamazsın bile.
sıkma canını.
bende dış gebelik geçirdiğimde kimsem yoktu.
eşim şehir dışındaydı iş için.
ailem zaten uzakta.
ama geçiyo gidiyo kafana takmaortada bişe yok daha.
Tamam kuzum teşekkür ettim ilgin için.. Bi yarın olsun da bakalım bi konuşayım eşimle olmadı bi daha gideriz... İnşallah yarına kesilir de gerek kalmaz bişe yapmaya...

canım o kdr ayrıntılı hatırlamıyorum 2 yıl geçti üstünden.zaten hiç önemsememiştimde bebek düşünmediğimiz için.kazara olan bişidi.
benimkine tatile gidiceğimiz zaman içtiğim adet geciktirici neden olmuştu zaten.bide öyle olunca hiç dikkat etmedim.
bi sürü sebebi olabilir.
canını sıkmamaya çalış.
bana göre kan tahlili verilmeli çünkü banada hep idrar testi yapmışlardı.
ama senin düzensiz adetinde var belki ondan da kaynaklanıyor olabilir bu tür durumlar.

Anladım canım ...

Gızlaaar hamileyimmmmmmm:KK52::KK52::KK52:
muhteşem bi haber bu tebrik ederim canımm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bat bugündü. Dün pembemsi bir akıntı geldi. Ben adet oldum sandım üzüldüm. Hepnasipçim test aldırmıştı bana. Tarantulam adet oldum dememe rağmen tedbiri elden bırakma yap bi test dedi yaptım. Pozitif. Bi tane daha yaptım pozitif. Sonra hastaneye gittik kanda da çıktı. Kızlar gecenin üçüne kadar beni bekledi canlarım:KK16:
ah bnm hepnasipçim ile tarantulam yok mu sağ olsun var olsun onlar...onların sayesinde erkenden aldık haberleri..sıkılmadan yorulmadan :KK54:
kızlar kan tahlili için erkenmi acaba bat 29 yada 30 bazı bayanlar yaptırmış çıkmış ama bilemedim sizlere sorim istedim ne dersiniz?
yok canım bence çok erken...çok düşük bir ihtimal çıksa bile çok düşük çıkacak ve canını sıkabilirler biliyorsun hemen dışgebelik senaryoları 2 günde bir değer bakmalar...öyle olup canın sıkılmasındansa heyecanla bat bekle daha iyi...:KK54:bence bekle biraz daha...:KK54:
Çok teşekkürler darısı size inşallah yarabbim. Benim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim çok ağrıdı kızlar biliyor. En belirgin buydu. Akşamları ateş atıyolardı. Akıntım hiç olmadı, idrarımın rengi koyulaşmadı, kasığım batmadı- ki geçtiğimiz aylarda hep batıyordu- başka bişey yok. Ha bi de kirpik karışması diyenlere gülüyodum ama 4-5 gün önce kirpiğim karıştı. İki gündür de bacak ağrım var.

hahaha evet bende yazdım :KK9:"inanmıodum ama bende de oldu" diye...:KK9:su an görsen 2 kat uzadı ve çarpık çurpuk:KK9:...bence bu bir belirti...bacak ağrısıda aynen belirti...:KK9:

arkadaşlar eski konumuz biraz yaşlandığından yeni konu açmak gereksinimi duyduk.
burada beraber gülüp eğlenip stresimizi atacağız ki bebeklerimiz gelsin :KK49:

listemize eklenmek isteyen olursa yazması yeterli
haydi hep beraber hamile kalmaya :KK53::KK49::KK49:

SIRAKULLANICI ADIBATYENİ BATYAŞSÜREDURUMU
1zeynelim2118 ay:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
2pinarima3 KASIM254 ay:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
3toprakates30 EKİM:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
4pilin2 KASIM:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
5havva633-4 KASIM181 yıl:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
6glshkskn6 KASIM261 ay:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
7muratoslem1 KASIM4 ay:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
8inotherworlds4 KASIM275 ay:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
9serwel9 KASIM:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
10yxliz11 KASIM:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
11komsu12 KASIM:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
12selinays13 KASIM28:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
13VLDNMRT18 EKİM22 KASIM]:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
14avavred28 EKİM23 KASIM262 ay]:nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:
15feelcrying6 KASIM251 yılBEKLİYOR
16egemenhalit11 ARALIK331,5 yılBEKLİYOR
17CyrstalDoll12 KASIMBEKLİYOR
18sssp12 KASIM286 ayBEKLİYOR
19papatya2422 ARALIKBEKLİYOR
20agustos7217 KASIMBEKLİYOR
21dogaaalll0617 KASIMBEKLİYOR
22tuuba8918 KASIM248 ayBEKLİYOR
23SuRMeLi19 KASIM15 ARALIK263 ayBEKLİYOR
24ankon20 KASIM18 ARALIK243 ayBEKLİYOR
25yeterkiiste21 KASIMBEKLİYOR
26Ozlem_ahmet21 KASIMBEKLİYOR
27bernaakdmr25 KASIM25BEKLİYOR
28illuianka30 EKİM20 KASIM352 ayBEKLİYOR
29yOosuN25 EKİM21 KASIM301 yılBEKLİYOR
30monbebe12 EKİM23-24 KASIM232 ayBEKLİYOR
31mehmetelif25 EKİM23 KASIM368 ayBEKLİYOR
32vera6130 EKİM24 KASIM252 ayBEKLİYOR
33mujum17 EKİM24 KASIM2710 ayBEKLİYOR
34ysmn_czm23 EKİM24 KASIM2711 ayBEKLİYOR
35dygyvz30 EKİM25 KASIM2yılBEKLİYOR
36arzum9110726 EKİM25 KASIM243 ayBEKLİYOR
37miss594 KASIM26 KASIM17 ayBEKLİYOR
38sedgn28 EKİM27 KASIM302 ayBEKLİYOR
39gncgoncagnc21 EKİM21 KASIM2512 ayBEKLİYOR
40tarantula981273930 EKİM28 KASIM326 ayBEKLİYOR
41karamelekmiolur30 EKİM28 KASIM279 ayBEKLİYOR
42kkimse1 KASIM28KASIM267 ayBEKLİYOR
43ozlem77661 KASIM29 KASIM363 ayBEKLİYOR
44serap4128 EKİM29 KASIM324 ayBEKLİYOR
45dicleberen31 EKİM29 KASIMBEKLİYOR
46KutsalAsk31 EKİM30 KASIM275 ayBEKLİYOR
47kedicik615 KASIM30 KASIM272 ayBEKLİYOR
48sbry2 ARALIK243 ayBEKLİYOR
49ponkiponki9-10 KASIM2-4 ARALIK294 ayBEKLİYOR
50yldzdnz5 KASIM3 ARALIK291,5 yılBEKLİYOR
51jonguil7 KASIM6 ARALIK262 yılBEKLİYOR
52paptyamm_34749 KASIM6 ARALIK394 ayBEKLİYOR
530306200830 EKİM7 ARALIK2 ayBEKLİYOR
54ttanemm12 KASIM8 ARALIK2313 ayBEKLİYOR
55elifay9 KASIM9 ARALIK294 ayBEKLİYOR
56ecrinkayra9 ARALIK2515 ayBEKLİYOR
57WinstonSlim5 KASIM10 ARALIK232 ayBEKLİYOR
58HepNasip8 KASIM11 ARALIK295 ayBEKLİYOR (Kesin hamile olacak:KK52:)
59trzi12 KASIM13 ARALIKBEKLİYOR
60Bahar816-7 KASIM12-13 ARALIK32BEKLİYOR
61aa_az16 KASIM14 ARALIKBEKLİYOR
62adzeynep17ARALIK232yilBEKLIYOR
63insanbuL19 KASIM18 ARALIK269 ayBEKLİYOR
64resense29-30 ARALIKBEKLİYOR
canım listeye benide eklermisin ilk tüp bebek denemesi yaş 29 1,5 yıllık evliyim bat 15 aralık

ayyyy benim bir arkadasıma da dün asılama yapıldı.umarım olumlu sonuclanırrrrrrr.10 gune kadar bell oluyormus sanırııııım.daha sımdıden onun için cok heyecanlandımmm

bence geç değil ben geçen cuma hsg çekildimya dr yumurtlaman haftaya dedi yani bugünlerde seninde öyledir muhtemelen boş geçirmemek lazım ama benim de eşim uzakda çalışıyo her akşam eve gelmiyor dün gece geldi bakalım bi daha ne zaman gelir ::KK17::KK17:

bakalım ya bu akşama inş çalışma olur şansa eşim tam yumurtlama dönemlerinde hastalandı koca bir ayı boş geçirmek içime sinmiyor bugün 15.günüm, 15.günü 16.güne bağladığı zaman çalışma olacak geç kalmamış oluruz inş:KK1::KK1:

bakalım ya bu akşama inş çalışma olur şansa eşim tam yumurtlama dönemlerinde hastalandı koca bir ayı boş geçirmek içime sinmiyor bugün 15.günüm, 15.günü 16.güne bağladığı zaman çalışma olacak geç kalmamış oluruz inş:KK1::KK1:

biz hasta sağlam dinlemiyoruz valla:KK53:.hastaysa ölümcül değil ya:KK47:

X