Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sende ayrı bi çeşitsinde neyse yani.
tamam.
sen git kan testi yaptır.
git devlete mevlete bi yere.
karnım ağrıyo adette olmadım daha de.
bhcg baksınlar hemen..
önce bi öğren neymiş.

Kız nasıl gidiyim yaaaa ağlıcam vallaaaa bööğğğğhhhh ben devlet hastanede onlara derdimi anlatıp onları anlıcağım kadar çince mi biliyom burda bize verilen imkanlar doğrultusunda bi tek oraya gidebiliyoz ben ne yapıyımmmm ilk defa basıma böyle bişe geliyo arayıp anneme bile soramadım eşim bile burda değildi yurtdışındaydı iş için.. Zaten acayip kötüyüm gariban hissediyom kendimi arkadas yaa

geçtiğimiz hafta lekelenmelerim vardı doktora gittiğimde banada yaklaşık 2 litre su içirip ultrasyona sokmuşlardı. Gebelik kanda idrarda belliydi zaten neden yapıyorsunuz diye sorduğumda tümör,kist vs varmı diye bol su içirilerek ve tuvalete sıkışmış halinizle bakıyoruz demişlerdi bil istedim

Yok canım ben ultrasound kısmına takılmadım zaten.. Benim kafama takılan kısım şu: hemen ultrasounddan çıkar çıkmaz da idrar verdirdiler, normalde benim belli bi süre sıvı tüketmeden yapmam gerekmiyor mu bu testi bu kadar su içmeye positifse bile negatif çıkar bana sorarsan.. Tabi onların ayrı bi taktikleri varsa onu bilemicem...

Onların ayrı bir takdikleri var evet bizim ev tipi kaset testlerimiz için sabah yada bekletilmiş idrar olması gerekiyor ama onlar idrarı laboratuvarlarında ileri derecedeki cihazlarıyla inceliyorlar ebe arkadaşımdan biliyorum

işte erken dönemde ilaçla, gecikmişse direkt operasyon.o sebeple bi an önce öğrenmen lazım neymiş olay.

Bak bi de ne dicem bu kanamalarım başlamadan çok akıntım var diyip duruyordum ya.. İşte o zamanda bildiğin su gibi akıntım geliyodu bi gidiyordum lavaboya günlük pedim ıpıslak ama kıvamlı değil bildiğin su dökülür ıslanır ya aynen öyle.. Ve gecen haftaki adetim bittiğinden beri hergün adet sancısı gibi karnım ve belim ağrıyodu göğüslerime dokunamıyodum... En sonunda da bu oldu

üzülme ya.
dediğim gibi en kötüsünü düşünmek en hayırlısı bence.
o doktor senin kanaman olduğunu biliyor olunca hamilelik ihtimalini düşünmemiş.
acaba kist falan mı var diye düşünmüş.ama kana kesinlikle bakmalıydı.
herneyse.
ne diyim şimdi canım.belkide çok basit bi durumdur.
ki dış gebelik bile olsa öcü diil.
zamanında müdahale ettikten sonra.iki iğne vururlar anlamazsın bile.
sıkma canını.
bende dış gebelik geçirdiğimde kimsem yoktu.
eşim şehir dışındaydı iş için.
ailem zaten uzakta.
ama geçiyo gidiyo kafana takmaortada bişe yok daha.

Hıı öyleyse bişe diyemicemmm vücudum hiç rahat değil yaaa kasıklarıma iniyo sanki yavaş yavaş bi dolgunluk var karnımda kasıklarımda...

canım o kdr ayrıntılı hatırlamıyorum 2 yıl geçti üstünden.zaten hiç önemsememiştimde bebek düşünmediğimiz için.kazara olan bişidi.
benimkine tatile gidiceğimiz zaman içtiğim adet geciktirici neden olmuştu zaten.bide öyle olunca hiç dikkat etmedim.
bi sürü sebebi olabilir.
canını sıkmamaya çalış.
bana göre kan tahlili verilmeli çünkü banada hep idrar testi yapmışlardı.
ama senin düzensiz adetinde var belki ondan da kaynaklanıyor olabilir bu tür durumlar.

Tamam kuzum teşekkür ettim ilgin için.. Bi yarın olsun da bakalım bi konuşayım eşimle olmadı bi daha gideriz... İnşallah yarına kesilir de gerek kalmaz bişe yapmaya...

Anladım canım ...

Gızlaaar hamileyimmmmmmm
muhteşem bi haber bu tebrik ederim canımm...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ah bnm hepnasipçim ile tarantulam yok mu sağ olsun var olsun onlar...onların sayesinde erkenden aldık haberleri..sıkılmadan yorulmadan
kızlar kan tahlili için erkenmi acaba bat 29 yada 30 bazı bayanlar yaptırmış çıkmış ama bilemedim sizlere sorim istedim ne dersiniz?
yok canım bence çok erken...çok düşük bir ihtimal çıksa bile çok düşük çıkacak ve canını sıkabilirler biliyorsun hemen dışgebelik senaryoları 2 günde bir değer bakmalar...öyle olup canın sıkılmasındansa heyecanla bat bekle daha iyi...bence bekle biraz daha...

hahaha evet bende yazdım "inanmıodum ama bende de oldu" diye...su an görsen 2 kat uzadı ve çarpık çurpuk...bence bu bir belirti...bacak ağrısıda aynen belirti...

canım listeye benide eklermisin ilk tüp bebek denemesi yaş 29 1,5 yıllık evliyim bat 15 aralık

ayyyy benim bir arkadasıma da dün asılama yapıldı.umarım olumlu sonuclanırrrrrrr.10 gune kadar bell oluyormus sanırııııım.daha sımdıden onun için cok heyecanlandımmm

bakalım ya bu akşama inş çalışma olur şansa eşim tam yumurtlama dönemlerinde hastalandı koca bir ayı boş geçirmek içime sinmiyor bugün 15.günüm, 15.günü 16.güne bağladığı zaman çalışma olacak geç kalmamış oluruz inş

biz hasta sağlam dinlemiyoruz valla.hastaysa ölümcül değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…