Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar kan tahlili için erkenmi acaba bat 29 yada 30 bazı bayanlar yaptırmış çıkmış ama bilemedim sizlere sorim istedim ne dersiniz?

ben de hamile kalmak ve hamilelik takvimini yapamamak hatta eksik yapmak istiorum yaaaaaaaaaaaa
Daha dün senin gibiydim ona göre, bir günde değişir her şey
Gözün aydın canım.. senin adına çok sevindim..inş. sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın :)

avavred belirtilerin nasıldı mesela adete 1 hafta kala neler değişti sende çok merak ediyorum benimde adete 6 gün var yazarsan sevinirim cnm..

Çok teşekkürler darısı size inşallah yarabbim. Benim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim çok ağrıdı kızlar biliyor. En belirgin buydu. Akşamları ateş atıyolardı. Akıntım hiç olmadı, idrarımın rengi koyulaşmadı, kasığım batmadı- ki geçtiğimiz aylarda hep batıyordu- başka bişey yok. Ha bi de kirpik karışması diyenlere gülüyodum ama 4-5 gün önce kirpiğim karıştı. İki gündür de bacak ağrım var.

kızlar kan tahlili için erkenmi acaba bat 29 yada 30 bazı bayanlar yaptırmış çıkmış ama bilemedim sizlere sorim istedim ne dersiniz?

kanda cıkabılır ama bence reglinin gecikmesinde fayda var.çünkü insanın psikolojisini bozuyor erken yapılan testler.
yanlış sonuç mu yoksa doğru mu vs vs insan daha beter oluyor.sen bilirsin ama bence bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…