- 28 Mart 2020
- 21.283
- 64.537
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.381
Boşanma davasini sen açarsan herkese probis boşanmak istedi diye yansıtacak. Korkun herhalde bu. Ama seneler geçse, terapiye gitseniz, tüm ihtimaller denense yine düzelmese, davayı açan sen olsan yine aynı tepkiler olacak. Haksız bulmak isteyen her durumda haksız bulacak zaten. Aldatılsak bile "kadın olsaymış eve bağlasaymış" demiyorlar mi?Kastettiğin şeyi anlıyorum
Ay bence de kesinlikleKatip sen bir danışmanlık şirketi falan kur. Cümlelerine hayranım
Bu konuda size katılıyorum. Davayı açan probis değil de eş kişisi olsa bu kez de "ev işlerine nazlanıyormuş, suratsızın da tekiymiş zaten, tekmeyi vurdu kocası" diyecekler belki de, değişen hiçbir şey olmayacak.Boşanma davasini sen açarsan herkese probis boşanmak istedi diye yansıtacak. Korkun herhalde bu. Ama seneler geçse, terapiye gitseniz, tüm ihtimaller denense yine düzelmese, davayı açan sen olsan yine aynı tepkiler olacak. Haksız bulmak isteyen her durumda haksız bulacak zaten. Aldatılsak bile "kadın olsaymış eve bağlasaymış" demiyorlar mi?
Senin koca niye kopuyor?Ay bence de kesinlikleama benim koca mesela daha ikinci virgülden sonra koptu gitti, cümlenin sonunu getiremezsin imkansız
En azından benim içim rahat olacak. Her şeyi denedim olmadı diyeceğim. Yoksa dava aşamasında bile ne iftiralar atılıyor okuyoruz buralarda.Boşanma davasini sen açarsan herkese probis boşanmak istedi diye yansıtacak. Korkun herhalde bu. Ama seneler geçse, terapiye gitseniz, tüm ihtimaller denense yine düzelmese, davayı açan sen olsan yine aynı tepkiler olacak. Haksız bulmak isteyen her durumda haksız bulacak zaten. Aldatılsak bile "kadın olsaymış eve bağlasaymış" demiyorlar mi?
Benim koca ön bellekle çalışıyor, ilk paragrafı söyleyip prosesin tamamlanmasını beklemek gerekiyor. Bazen keşke sözelciyle evlenseydim diyorum...Senin koca niye kopuyor?
Terapiye gidelim demesini bekleyeceksin yaniEn azından benim içim rahat olacak. Her şeyi denedim olmadı diyeceğim. Yoksa dava aşamasında bile ne iftiralar atılıyor okuyoruz buralarda.
Sen bir sussan zaman versen her şeyi yapacağım ama sen susmuyor her şey senin istediğin gibi olsun diyorsun diyor. Yine beni sevdiğini söyledi Ben beni sevdiğine inanmıyorum dedim. Çünkü onu da sen biliyorsun. Ben seni sevip sevmediğimi bile bilmiyorum dimi diyor. Tatışmaktansa susmayı tercih ediyorum diyor. Diyorda diyor.içim dışım laf söz doldu.Sessiz sessiz konuyu okuyorum. Evliligin yürümesi karsilikli cabayla oluyor. Esiniz sizin kadar düşünüyor mu? Fikrine onem verdiği insanlara danisiyor mu? Esinizin çözüm yolu yatak ayirmak, kendini geriye cekmek. Bir taraf kendini iletisime kapattigi zaman diger taraf tek basina birsey yapamaz.
Probis sen bu adamın ilk uzun ve gerçek ilişkisi olabilir misin? Benim eş de meslek gereği hep uzun uzak mesafe ilişkileri veya kısa süreli ilişkiler yaşamış. Kadınla beraber yaşamak nedir, nazikçe iletişim nasıl kurulur bilmeyen ve öğrenmeye de direnç gösteren biriydi. Buna çok benzeyen lafları vardı.Sen bir sussan zaman versen her şeyi yapacağım ama sen susmuyor her şey senin istediğin gibi olsun diyorsun diyor. Yine beni sevdiğini söyledi Ben beni sevdiğine inanmıyorum dedim. Çünkü onu da sen biliyorsun. Ben seni sevip sevmediğimi bile bilmiyorum dimi diyor. Tatışmaktansa susmayı tercih ediyorum diyor. Diyorda diyor.içim dışım laf söz doldu.
Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmış. Kız aldatır gibi bir şey olmuş üni okumaya gidince çok değişmiş öyle demişti.Probis sen bu adamın ilk uzun ve gerçek ilişkisi olabilir misin? Benim eş de meslek gereği hep uzun uzak mesafe ilişkileri veya kısa süreli ilişkiler yaşamış. Kadınla beraber yaşamak nedir, nazikçe iletişim nasıl kurulur bilmeyen ve öğrenmeye de direnç gösteren biriydi. Buna çok benzeyen lafları vardı.
Sizi seviyor olabilir, buna itiraz etmiyorum. Geçinmek, aile olmak, evliligi yurutmek bambaska seyler. Fedakarlik istiyor, kendinden odun vermek gerekiyor. Birkac gun konusmamasini anlayabilirim. Insan bazen sakinlesmek, kafasini toplamak isteyebilie, ya ben sinirlenecegim kirmayayim en iyisi konusmamak diyebilir. Ama sizin küslük haftalarca suruyor. Bir senede 12 ay var iki meselede toplam 2 ay küs kaldınız sanirim. Normal degil ki bu. Diger arkadaslari bilmiyorum ama bizde atisiriz ozellikle cocuk olduktan sonra artti. Sebepleri söylesem gulersiniz. Ama uzamiyor, 1 saat konusmayiz sonra kendiliginden biter. Boyle hayat gecmez ki. Esinizi cift terapistine ikna etmeye calisin derimSen bir sussan zaman versen her şeyi yapacağım ama sen susmuyor her şey senin istediğin gibi olsun diyorsun diyor. Yine beni sevdiğini söyledi Ben beni sevdiğine inanmıyorum dedim. Çünkü onu da sen biliyorsun. Ben seni sevip sevmediğimi bile bilmiyorum dimi diyor. Tatışmaktansa susmayı tercih ediyorum diyor. Diyorda diyor.içim dışım laf söz doldu.
Elbette ki karşılıklı olur biz fikirlerinizi beyan ederiz sorunu olan kisi kendi durumu çerçevesinde değerlendirir aynı fikirde olmak zorunda değiliz size de iyi günler ...Mücadele karşılıklı olur.
Sizinle asla aynı fikirde değilim. Düşünce yapınız bu ise anlatabilecek ve anlayabilecek pek bir şeyimiz olmadığını gösterir. İyi günler dilerim.
Aa bu tam da eski sevgilimin benim hakkımda söyleyebileceği bişeyBenden önce iki yıllık bir ilişkisi varmış. Kız aldatır gibi bir şey olmuş üni okumaya gidince çok değişmiş öyle demişti.
İyi de konu sahibi bunu ölçüp tartar heralde karşı taraf da gönüllü ise geçinmeye orta yol bulanabilir bence tek sorun ev işi paylaşımı olarak ele alalım anası ogretmemisse ki Türkiye ortalama yüzde seksen paşa gibi yetiştiriliyor oğlunu konu sahibi seviyorsa eşini öğretebilir tabi başka baska promlemler yoksaCihad mücadele demektir. Mücadelenin gönülsüz işlerde ne kadar beyhude olduğu konularla dolu bu forum. Evlilik gönül işidir, gönül işi cihad kaldırmaz.
Eh işte konu sahibi bu yorumuda cozum önerisi istiyor işte boşanmak en son çözüm yani tüm yollari denersin zaten gidişat gösterir yolu karşı tarafta umut varsa devam yoksa da çok çok da uzatmak manasız ama en azından ben elimden geleni yaptım diyebilmek bence mesele bunu onun için değil kendin için yap üstelik erkeklerde vijdan yok kadınlarda var çünküYazdım ya zaten isteğim şuan için boşanmak değil boşanmadan başka çözümler aramak için açıldı bu konu. Sadece bir cümlesine cevap yazmışsın Katip
Ev işinde öğretilecek bir şey yok. Artık kadınlar da internetten açıp tarif alıyorlar, temizlik videoları bile var. Paşa evlatlığı ana kucağında kaldı, paşa evladı kalmak isteyen geri dönsün anasının memesine. Eşlik böyle bir şey değil.İyi de konu sahibi bunu ölçüp tartar heralde karşı taraf da gönüllü ise geçinmeye orta yol bulanabilir bence tek sorun ev işi paylaşımı olarak ele alalım anası ogretmemisse ki Türkiye ortalama yüzde seksen paşa gibi yetiştiriliyor oğlunu konu sahibi seviyorsa eşini öğretebilir tabi başka baska promlemler yoksa
Evet işte bu senin için rahat olsun da isteyen istediğini desin sen elinden geleni yap baktın olmayı vur dotune tekmeyi :)En azından benim içim rahat olacak. Her şeyi denedim olmadı diyeceğim. Yoksa dava aşamasında bile ne iftiralar atılıyor okuyoruz buralarda.