Hani Hayat Müşterekti?

Bence de sorun yok, bu konu da adam haklı, siz beklemek zorunda değildiniz. Adam aç olduğunda sizi bekliyor mu? Evde yemek olmasa anında gider dışarda canının istediğini yerler. Karşılıklı nezaket iyidir ama karşılıklıysa, yoksa size eziyet oluyor. Kimse değişmez, ancak kendi isterse gayret eder, ama siz terbiye edecem diyorsunuz ya, onun yaptıklarına karşılık kısas kısas yapın. Aynı hareketi değil, onun yaptıklarını arkadaşların dediği gibi umursamayıp para harcayın. Ne yapmak istiyorsan yap, neyi almak istiyorsan al. Beklemeyin artık onu, harekete geçin.
Ayrıca adam para harcamadığını bildiği için karışmıyor. Neye ihtiyacın varsa misal; al bir gün robot süpürge, al dyson saç kurutmayı, sonraki hafta al dyson v15 süpürge, kaliteli airfryer ya da kahve makinası.
Bak bakım paracıkları gidiyor diye nasıl konuşuyor, adam da değişime sen bile inanamazsın. Bülbüle keser falla..

Benim de böyle bir süper gücüm var, dövsen öldürsen daha iyiydi lafını hep duyuyorum

Katip sen bir danışmanlık şirketi falan kur. Cümlelerine hayranım

Bence de. Adama kısasa kısas yapsa keşke, sadece sabır ediyor ve konuşarak anlatabileceğini sanıyor.

Benim anlayamadığım bu adam aseksuel mi? Hırsı nasıl arzusunun önüne geçebiliyor da günlerce yatak ayırıyor? Sevişmek onun için olmasa da olur bir eylem herhalde. İyi günlerinizde de hep böyle miydi?

Benim anlayamadığım bu adam aseksuel mi? Hırsı nasıl arzusunun önüne geçebiliyor da günlerce yatak ayırıyor? Sevişmek onun için olmasa da olur bir eylem herhalde. İyi günlerinizde de hep böyle miydi?
Adam aramıyor demek. Sağlam 31 cilerden olabilir. Belki de altta yatan problem budur, libido fakirliğini örtme yollarından biridir bu .

Böyle cesaretlendirmeyin. Azim gösterip düzelmeme ihtimali de var. Kimse 30 yaşında bir yetişkine gençliğini harcamak zorunda degil.
Haklısınız ama evlilik birliği kolay kurulmuyor elinden gelen herşeyi yapmalı insan o sebeple çocuk dahil edilmeden evlilik oturtmak lazım eğer eşini seviyorsa bir de başka büyük problemler yoksa Allah rızası için mücadele edilmeli taraftarıyım boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabi

Mücadele karşılıklı olur.
boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabi
Sizinle asla aynı fikirde değilim. Düşünce yapınız bu ise anlatabilecek ve anlayabilecek pek bir şeyimiz olmadığını gösterir. İyi günler dilerim.

Cihad mücadele demektir. Mücadelenin gönülsüz işlerde ne kadar beyhude olduğu konularla dolu bu forum. Evlilik gönül işidir, gönül işi cihad kaldırmaz.

Şiddet sadece yüze vurulan tokat değildir
Burada şiddetin dibi katmerlisi yaşanıyor kör müsünüz?

Yazık değil mi size her gün evde küs olduğunuz biriyle yaşıyorsunuz ve bu kişi güya hayattaki “eş” iniz. Çoktan boşanma davasını açmıştım… Her geçen gün ömrünüzden yiyorsunuz ve dışarıda düzgün bir adamla düzgün bir yuva kurma, düzgün bir aile olma şansını kaçırıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…