- 6 Aralık 2018
- 429
- 328
- 38
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.341
Azmin sonu zaferYedi yıl mıAllah ım şimdiden başımda beyazlar çoğaldı ya
Bence de sorun yok, bu konu da adam haklı, siz beklemek zorunda değildiniz. Adam aç olduğunda sizi bekliyor mu? Evde yemek olmasa anında gider dışarda canının istediğini yerler. Karşılıklı nezaket iyidir ama karşılıklıysa, yoksa size eziyet oluyor. Kimse değişmez, ancak kendi isterse gayret eder, ama siz terbiye edecem diyorsunuz ya, onun yaptıklarına karşılık kısas kısas yapın. Aynı hareketi değil, onun yaptıklarını arkadaşların dediği gibi umursamayıp para harcayın. Ne yapmak istiyorsan yap, neyi almak istiyorsan al. Beklemeyin artık onu, harekete geçin.Dün akşam yine bir hışımla konuşmaya geldi ama kayda değer bir şey yok. Bir kere olsun tamam demedin o kadar konuştuk diyor. Ben arasaydın haber verseydin diyorum unuttuysan gönlümü alsaydım diyorum. O sorun yapmasaydın ne var diyor. Bir gıdım ilerleme yok. Saçmalıktan başka bir şey değil. Gönül almayı bilmeyen bir adama ömür emanet etmişim(arabesk oldu biraz) .geçinmek isteyen bir yolunu buluyor.
Benim de böyle bir süper gücüm var, dövsen öldürsen daha iyiydi lafını hep duyuyorumÖfke doğru yönlendirildiğinde güçlü bir enerjidir. Konu sahibine başkaları konu sahibinden daha çok öfke duydu. Sizde bile daha çok hissedildi .
Türk kadınları sabırla bekler, konuşarak derdini anlatacağını sanır. Amerikan filmlerindeki kadınlarından öğrendiğim, onlar anında icraata dökmesi oldu. Valla konu sahibinin gözü birçoğu gibi on sene sonra değil ilk yılda açılmış.
Artık konu sahibi, enerjini yataydan dikeye geçir. Hatta fırlat şöyle uzaya doğru, vakti gelmedi mi?
Katip sen bir danışmanlık şirketi falan kur. Cümlelerine hayranımTabi canım. Yarın evin rızkını kumarda yemek de var her şeyin içinde. Ben neye ses çıkarıp çıkarmayacağımı çok iyi biliyorum senden öğrenmeyeceğim, ota boka nazlı gelinler gibi yatak ayırmanın acı sonuçları olur dayanamazsın, benim sonsuz tahammülüm var sanma, bir gün o da biter, bence iyi düşün bunu deyin.
Bence de. Adama kısasa kısas yapsa keşke, sadece sabır ediyor ve konuşarak anlatabileceğini sanıyor.Sen onu ev işlerini paylaşmaya ikna ettin ama maaş paylaşımı onun istedigi gibi olmadı...sadece kirayı veriyorum diyorsun, maaşının en az yarısını kendine sakliyorsun, onun istediği maaş kartındi....Çünkü o ev isi yaparak erkekliğinden ödün verdi, halbuki seninle evlenirken hayali asla sikayet etmeyen hiçbir talebi olmayan bir köle ve hizmetçi olmandi...Evlenmeden önce bir şekilde bu ışıgı vermişsin ona maalesef...Şu anda bu hayalkırıklığınin ve kendince yenilmişliginin acısını çikariyor...Katibin Ruhu nu dinle, sakkıınnnnnn hamile kalma, sakın.....
Böyle cesaretlendirmeyin. Azim gösterip düzelmeme ihtimali de var. Kimse 30 yaşında bir yetişkine gençliğini harcamak zorunda degil.Azmin sonu zafer
Benim anlayamadığım bu adam aseksuel mi? Hırsı nasıl arzusunun önüne geçebiliyor da günlerce yatak ayırıyor? Sevişmek onun için olmasa da olur bir eylem herhalde. İyi günlerinizde de hep böyle miydi?Dün akşam yine bir hışımla konuşmaya geldi ama kayda değer bir şey yok. Bir kere olsun tamam demedin o kadar konuştuk diyor. Ben arasaydın haber verseydin diyorum unuttuysan gönlümü alsaydım diyorum. O sorun yapmasaydın ne var diyor. Bir gıdım ilerleme yok. Saçmalıktan başka bir şey değil. Gönül almayı bilmeyen bir adama ömür emanet etmişim(arabesk oldu biraz) .geçinmek isteyen bir yolunu buluyor.
Adam aramıyor demek. Sağlam 31 cilerden olabilir. Belki de altta yatan problem budur, libido fakirliğini örtme yollarından biridir bu .Benim anlayamadığım bu adam aseksuel mi? Hırsı nasıl arzusunun önüne geçebiliyor da günlerce yatak ayırıyor? Sevişmek onun için olmasa da olur bir eylem herhalde. İyi günlerinizde de hep böyle miydi?
Sizi yeni görüyorum sanırım. Hepsini denedim. Onu da yaptım. Mesela dün gelip konuşması aslında onun yapacağı bir şey değil. Kısasa kısas yaptığım için dayanamadı geldi.Bence de. Adama kısasa kısas yapsa keşke, sadece sabır ediyor ve konuşarak anlatabileceğini sanıyor.
31 leri batsın. Ne diye evlenirler ki bilmem.Adam aramıyor demek. Sağlam 31 cilerden olabilir. Belki de altta yatan problem budur, libido fakirliğini örtme yollarından biridir bu .
Bu konuyu belki başka bir gün konuşuruz kızlar.Benim anlayamadığım bu adam aseksuel mi? Hırsı nasıl arzusunun önüne geçebiliyor da günlerce yatak ayırıyor? Sevişmek onun için olmasa da olur bir eylem herhalde. İyi günlerinizde de hep böyle miydi?
Bir yangın da burada var anlaşılan.Bu konuyu belki başka bir gün konuşuruz kızlar.
Evlilik için tek motivasyonu elinden gidince su kaçmış kızgın yağ tavası gibi cırlamaya başlamış işte. Elden giden paşalığının acıları bunlar.31 leri batsın. Ne diye evlenirler ki bilmem.
Haklısınız ama evlilik birliği kolay kurulmuyor elinden gelen herşeyi yapmalı insan o sebeple çocuk dahil edilmeden evlilik oturtmak lazım eğer eşini seviyorsa bir de başka büyük problemler yoksa Allah rızası için mücadele edilmeli taraftarıyım boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabiBöyle cesaretlendirmeyin. Azim gösterip düzelmeme ihtimali de var. Kimse 30 yaşında bir yetişkine gençliğini harcamak zorunda degil.
Boşa gitsin, valla boşa, ömrün çürür kızım, nevroz olursun libidon içinde patlayınca.Bu konuyu belki başka bir gün konuşuruz kızlar.
Mücadele karşılıklı olur.Haklısınız ama evlilik birliği kolay kurulmuyor elinden gelen herşeyi yapmalı insan o sebeple çocuk dahil edilmeden evlilik oturtmak lazım eğer eşini seviyorsa bir de başka büyük problemler yoksa Allah rızası için mücadele edilmeli taraftarıyım
Sizinle asla aynı fikirde değilim. Düşünce yapınız bu ise anlatabilecek ve anlayabilecek pek bir şeyimiz olmadığını gösterir. İyi günler dilerim.boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabi
Probis umarim boşanır. Kurtulur bu kalbi sefil adamdan.Evlilik için tek motivasyonu elinden gidince su kaçmış kızgın yağ tavası gibi cırlamaya başlamış işte. Elden giden paşalığının acıları bunlar.
Cihad mücadele demektir. Mücadelenin gönülsüz işlerde ne kadar beyhude olduğu konularla dolu bu forum. Evlilik gönül işidir, gönül işi cihad kaldırmaz.Haklısınız ama evlilik birliği kolay kurulmuyor elinden gelen herşeyi yapmalı insan o sebeple çocuk dahil edilmeden evlilik oturtmak lazım eğer eşini seviyorsa bir de başka büyük problemler yoksa Allah rızası için mücadele edilmeli taraftarıyım boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabi
Haklısınız ama evlilik birliği kolay kurulmuyor elinden gelen herşeyi yapmalı insan o sebeple çocuk dahil edilmeden evlilik oturtmak lazım eğer eşini seviyorsa bir de başka büyük problemler yoksa Allah rızası için mücadele edilmeli taraftarıyım boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabi