- 3 Mayıs 2015
- 13.213
- 48.418
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.421
Annesi miyim öğretmeni miyim? Sırf vajinam ve iki memem var diye neden böyle hir sorumluluk alıyorum? Neden ömrümün bir kaç yılını kazık kadar herifi eğitmek için enerji ve çaba olaram harcamalıyım? Nedem kadınlara böyle önerilerde bulunuyorsunuz? Mutluluğa ulaşmamızın tek yolu bir erkeğin sorumluluğunu almak mı? Gitsin kendi öğrensin insan olmayı. Bu sorumluluk erkeklere verilmeli. Mutlu bir yuva istiyorlarsa neleri yapmaları veya öğrenmeleri gerektiğini kendileri bilmeli ve bunu gerçekleştirmenin sorumluluğunu kendileri almalı. Kadınlar at eğitir gibi peşlerinden koşmamalı.yontmak gerekir taşı işler gibi işlemek
O zaman hayatın müşterekliği devreye giriyorEv işi yapmayan herif karısının bekarlık birikimleri ile alınan arabaya binip arkadaşları ile g.t gezdirmesin karısını evde bırakarak, karısının maaşına dokunmısın, reis olmak kolay değil öyle.
Yerler öyle müştereğiO zaman hayatın müşterekliği devreye giriyorŞu an ayın 10 u ...15 inde gene müşterek
öyle böyle çarkı dönüyor işte enişteninYerler öyle müştereği
Şu an dönemiyor işte, ondan bu kavga gürültü. Para zoruyla yaptığı ev işi, rahat g.t gezdirememe canına tak etmiş vaziyette.öyle böyle çarkı dönüyor işte eniştenin
Ben sana diyeyim, kızı boğdu bu kıskançlıklarıyla kendi doğrularıyla falan, kız ayrılmak istedi, bu errrkek birey de ayrılmamak için diretti. Kız da gitti başkasıyla takıldı, sonra adı “aldattı” oldu.Aldatır gibi olmuş ne ya? Çok uğraşmış heralde bu kusuru bulmak için. Sakın gözü açılmış olmasın kızın?
Tabi, Paşa hz. bitti demeden bitmez çünküne.Ben sana diyeyim, kızı boğdu bu kıskançlıklarıyla kendi doğrularıyla falan, kız ayrılmak istedi, bu errrkek birey de ayrılmamak için diretti. Kız da gitti başkasıyla takıldı, sonra adı “aldattı” oldu.
Haklısınız ama evlilik birliği kolay kurulmuyor elinden gelen herşeyi yapmalı insan o sebeple çocuk dahil edilmeden evlilik oturtmak lazım eğer eşini seviyorsa bir de başka büyük problemler yoksa Allah rızası için mücadele edilmeli taraftarıyım boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabi
İyi güzel demişsiniz de cinsel ihtiyaçları karşılanmayan kadının da boşanmaya hakkı var. Adam bırak tatmini orgazmı, yatak ayırmış bir de siz daha cihaddan bahsediyorsunuz.
Konu o işte, geçinmeye gönlü yok. Basit bir konudan günlerdir ayrı yatakta yatiyor.
Bakın bunu gormemistim o zaman işin rengi değişiyor işte yatak ayirma bile bence boşanma sebebidir
Aynen öyle ben tek problem ev islerini paylaşmak istemiyor diye algıladım ama zaten genel olarak belirtim başka problem yoksa diye ama problemler silsilesi var zaten konu sahibesi ne yapar bilemem ama ben çocuk yokken yolumu ayirirdim çünkü adami ne kadar seversen sev geçinmeye gönlü yok beliki yatak ayırmak evlilim birliği içinde çok ciddi bir problem benceKonunun 91.sayfasından
Aylak hatun , girlinred sizin "cihad" mesajınızı alıntılayarak ; konu sahibinin evliliği ile ilgili durumu 91.sayfada yazmıştı. Gözden kaçırmışsınız herhalde.
Eşim hep aile ile yaşamış hatta babası ile çalışmış sabah çok akşam dön esnaflardı şimdi çalışmıyor yanında vardiyalı işe girdi vallaha yemek yapma harici herşeye yardım eder harika cam siler boyu da uzun çok güzel süpürge yapar titizde yapacak bir kadın bulunca bazısı kadın var nede olsa erkek işi bu değil diyip yapmıyo zihniyet meselesi bu arada ben çalışmıyorum şuanBöyle gelmiş böyle gider büyük konuşmak istemiyorum ama bekarken ailesinden ayrı evde yaşamamış,aynı evde yaşamadığım adamla evlenmem. Mesela bazı erkekler özellikle öğretmen istiyor 3 de evde olsun yemek yapsın, çocuk baksın,temizlik yapsın bende yayilayim kafasında. Ev işi çok önemli sizde yapmayın bence yemeği dışarıdan yiyin,çamaşırları yıkamayın, ütülemeyin, ev pis kalsın önemli değil,akşamları da kız arkadaşlarınızla çıkıp çay kahve için. Hayat müşterek.
E bu aldatma oluyor zaten kız ayrılmak istedi değil ayrıldı iletişimi kesti olmalıydı cümlenin orası:) ayrıca ben kimse adına bu kadar emin konuşmam etrafımda erkekler kadar aldatan kadın örneği de görüyorum karakter meselesi buBen sana diyeyim, kızı boğdu bu kıskançlıklarıyla kendi doğrularıyla falan, kız ayrılmak istedi, bu errrkek birey de ayrılmamak için diretti. Kız da gitti başkasıyla takıldı, sonra adı “aldattı” oldu.
Zaten farazi bir konuşma bu yani gerçeğini nerden bilelimE bu aldatma oluyor zaten kız ayrılmak istedi değil ayrıldı iletişimi kesti olmalıydı cümlenin orası:) ayrıca ben kimse adına bu kadar emin konuşmam etrafımda erkekler kadar aldatan kadın örneği de görüyorum karakter meselesi bu
Her sorunda bu maddi durumu öne sürerek bende onu tehdit etmek istemiyorum. Çünkü bu şekilde o konununda ciddiyeti kalmayacaktır.Bu ay o konuyla ilgili bir sorun çıkarmayacağım. Kredi ikimizin kredisi idi. O ödedi. Evde ikimizde oturuyoruz. Bende ödememi yapacağım.bakalım bu küslük ayın 15 inde de devam edecek mi ? bugün ayın 12 si, şimdiden yanlasa ayın 15 inde ev kredisi cepte
Bu küslüğün para ile alakası yok ise ayın 15 ine yaklaştığımız şu zamanlardaki olası barışmasının altında art niyet arayın demek isteniyor. Küslük ne ile alakalı ise o çözülüp öyle barışılmalı.Her sorunda bu maddi durumu öne sürerek bende onu tehdit etmek istemiyorum. Çünkü bu şekilde o konununda ciddiyeti kalmayacaktır.Bu ay o konuyla ilgili bir sorun çıkarmayacağım. Kredi ikimizin kredisi idi. O ödedi. Evde ikimizde oturuyoruz. Bende ödememi yapacağım.
ama bu insanlar 4-5 sene kadar çıkmış yanlış bilmiyorsamBenim erkek arkadaşım da anne evinde hiç iş yapmamış, öğrenmemişti. Şimdi her işi yapıyor, bulaşık çamaşır temizlik vesaire. Çok da iyi anlaşırız. Seven insan yapar arkadaş. İstediği kadar bilmesin etmesin, biraz mızmızlanır ama sevdiği kadını kırmak yerine o işleri yapmayı öğrenir ve düzenli uygular. Konu sahibinin kocasında eşine karşı sevgi yok, o yüzden yapmak istemiyor, yapsa bile haftalarca küsüp yatak ayırıyor. Sevmeyen adam kendini çok belli ediyor. Ortada haftalardır hatta neredeyse 1 yıldır sohbet yok, paylaşım yok, bir sarılmak iltifat etmek bile yok niye çünkü adam bunların yokluğunu hiç çekmiyor, konu sahibiyle bunları yapmak istemiyor, umrunda değil yani. Onun derdi sadece boşanmayayım da düzenim bozulmasın, başka kimi bulucam şimdi hazır memur bulmuşum… Bu kadar. Yarın bir gün terapiye tamam dese bile 1-2 seans gider bırakır. Net söylüyorum.
Ya ben şunu düşünüyorum, tr de çoğu insan aynı evde yaşamadan evleniyor. Hal böyleyken bir anda aynı eve girince karşılarındaki adamın aslında ne kadar bencil, kendine dönük, paylaşımsız biri olduğunu fark ediyolar. Çünkü sevgililikte sadece dışarıda görüşmesi kolay, cafede otururken veya bir sinemaya konsere giderken ne gibi uyuşmazlıklar olabilir ki zaten, adam aşırı kıskanç veya sinirli değilse yani. Geri kalan bütün özellikler aynı evde uyuyup uyanınca ortaya çıkar. O yüzden olay imza atınca değişmeleri değil yani. Aynı evde olunca buzdağının görünmeyen o büyük kısmı görünür hale geliyor.ama bu insanlar 4-5 sene kadar çıkmış yanlış bilmiyorsam
sevgili iken ilgi alakalı, paylaşımlı, sarılmalı koklaşmalıdır herhalde...üstelik uzak mesafe imiş.
ne oldu yani evlendi "tapusunu" aldı üstüne "maaşını" da aldı, bitti mi? bu mu? ne oldu kaç senelik ilişkinin tüm yoğunluğu? hani aynı yuvada yaşamak bir yastığa baş koymak, nerede kaldı?
yanlış anlamayın. sorguluyorum sadece.
zira 1 senelik evlilik yani bu.
1.5 senelik ilişkim var. yoğun ve daha önemlisi anlık işler çıkan şekilde (düzensiz) çalışan insanlarız. doğru düzgün görüşemiyoruz (bu bizim normalimiz yapacak pek birşeyimiz de yok). gerek duygusal gerek cinsel anlamda benden çok sevgilim kıvranıyor, görüyorum. yani bilemiyorum belki ben yanlış değerlendiriyorum ama kadınlar zaten çok yönlü, çok incelikli düşünen, fazla bölünen varlıklar (bence) üstüne ben pek tripli, mıymıy, pazarlıklı karakterde bir kadın da değilim. Bir de adamın mızmızlığını nazını çekecem. pöf yani. bu huyları kadına da yakıştırmıyorum da erkeğe hiç yakışmıyor arkadaş.
Yoo aynı evde de ortaya çıkmayan şeyler oluyor. Arkadaşım eşiyle dört sene beraber kaldı ünide. Evlenince eşi her akşam dışarı çıkma , çocuğuyla hiç ilgilenmeme , gecenin yarıları eve gelme olaylarına girdi. Halbuki o yıllarda bizim kıza çok bağlıydı. Bu aynı evde yaşamadan sakın evlenme muhabbeti çook abartılıyor. Başka bir arkadaşım da aldatıldı evlenince. Bilemiyorsun yani çok anlm yüklenecek bir şey değil bana kalırsa.Ya ben şunu düşünüyorum, tr de çoğu insan aynı evde yaşamadan evleniyor. Hal böyleyken bir anda aynı eve girince karşılarındaki adamın aslında ne kadar bencil, kendine dönük, paylaşımsız biri olduğunu fark ediyolar. Çünkü sevgililikte sadece dışarıda görüşmesi kolay, cafede otururken veya bir sinemaya konsere giderken ne gibi uyuşmazlıklar olabilir ki zaten, adam aşırı kıskanç veya sinirli değilse yani. Geri kalan bütün özellikler aynı evde uyuyup uyanınca ortaya çıkar. O yüzden olay imza atınca değişmeleri değil yani. Aynı evde olunca buzdağının görünmeyen o büyük kısmı görünür hale geliyor.