- 4 Ekim 2012
- 16.143
- 31.518
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.361
İyi güzel demişsiniz de cinsel ihtiyaçları karşılanmayan kadının da boşanmaya hakkı var. Adam bırak tatmini orgazmı, yatak ayırmış bir de siz daha cihaddan bahsediyorsunuz.boşanmak Allah'ın en sevmediği helal kadının bu zamanda cihadi eşi ile geçimi aldatmak şiddet yoksa her evlilik mücadeleyi hakeder bence tabi
Adam kadın parası ile yediği önünde yemediği ardında hayat hayal ederken kimsenin bu adama cihaddan bahsettiğini sanmıyorum, evlilikte cihad bi kadına var zaten.İyi güzel demişsiniz de cinsel ihtiyaçları karşılanmayan kadının da boşanmaya hakkı var. Adam bırak tatmini orgazmı, yatak ayırmış bir de siz daha cihaddan bahsediyorsunuz.
Hiç sorma okuyan da biz ibadetten imandan değil de kocaya muameleden sabırdan hesap vereceğiz falan zanneder. Adamlar eve ekmek getirip sadık olunca en mükemmel koca oluyor. Onlara hanıma muamele ve sabır hükümsüz kalacak galibaAdam kadın parası ile yediği önünde yemediği ardında hayat hayal ederken kimsenin bu adama cihaddan bahsettiğini sanmıyorum, evlilikte cihad bi kadına var zaten.
Boşanmak sorumluluk değil, sonuçtur. Ben biraz daha mücadele edeceğim deyin, boşanmak istemiyorum deyin, her şeyi denemeden bunu yaparsam pişman olabilirim deyin ama bunu demeyin, bizbizeyiz bak şurda, bize bari yapmayın.Hem her şeyi yapıp hemde boşanma sorumluluğunu bana yıkmasını istemiyorum.
Yazdım ya zaten isteğim şuan için boşanmak değil boşanmadan başka çözümler aramak için açıldı bu konu. Sadece bir cümlesine cevap yazmışsın KatipBoşanmak sorumluluk değil, sonuçtur. Ben biraz daha mücadele edeceğim deyin, boşanmak istemiyorum deyin, her şeyi denemeden bunu yaparsam pişman olabilirim deyin ama bunu demeyin, bizbizeyiz bak şurda, bize bari yapmayın.
Sizden sadece 1 şey isteyeceğim lütfen yapın. Sanırım siz evlenmeden cinsellik yaşamamıştınız. Yıllarca bunun hayali ile yanmamış mı? Yeni evliyken bu denli sekssizliğin nedeni neymiş? Bana öyle geliyor ki yatakta yapamadığı erkekliğin acısı çıkıyor sizden.Yazdım ya zaten isteğim şuan için boşanmak değil boşanmadan başka çözümler aramak için açıldı bu konu. Sadece bir cümlesine cevap yazmışsın Katip
neden ısrarla boşanmak istemiyorsunuz peki?Yazdım ya zaten isteğim şuan için boşanmak değil boşanmadan başka çözümler aramak için açıldı bu konu. Sadece bir cümlesine cevap yazmışsın Katip
Aslında bu konuyu bu konunun altında konuşmak istemiyorum. Ama öyle bir isteksizlik gibi bir durum söz konusu değil ama düşkünde diyemem. İkimizde cinselliği aramız iyiyken seviyoruz hatta aramız iyiken çok seviyoruz.Sizden sadece 1 şey isteyeceğim lütfen yapın. Sanırım siz evlenmeden cinsellik yaşamamıştınız. Yıllarca bunun hayali ile yanmamış mı? Yeni evliyken bu denli sekssizliğin nedeni neymiş? Bana öyle geliyor ki yatakta yapamadığı erkekliğin acısı çıkıyor sizden.
Daha bir yıl oldu tamam yıllarca beklemem de doğru değil. Ama ısrarla boşanmama gibi bir durum yok. Tünelin sonu görünmeden daha neleri deneyebiliriz diye bakıyorum. Vicdanım rahat olsun diye.neden ısrarla boşanmak istemiyorsunuz peki?
Ben anlatamıyorum, saçlarınızın kurumaması gereken zamanlar bunlar, ama osuruktan sebepler ile yataklar ayrılıyor, bir sıkıntı var burda.Aslında bu konuyu bu konunun altında konuşmak istemiyorum. Ama öyle bir isteksizlik gibi bir durum söz konusu değil ama düşkünde diyemem. İkimizde cinselliği aramız iyiyken seviyoruz hatta aramız iyiken çok seviyoruz.
Her mesaja cevap vermeye çalıştım ama herkes bir şey söylüyor. Her mesajı okuyamazsınız tabiki. Ama bende aynı şeyleri tekrar edip duramam.Konunuzu ben de başından beri okudum. Sizi biraz tanıdım yani karakterinizi az çok anladım. Eşiniz zaten tam anlamıyla biliyordur, kaybetme korkunuz yüksek ve eşiniz bunun farkında. İpler tamamen eşinizin elinde ve bence bu çok yanlış bir şey. Diğer konuda da öyleydi bence, siz tamamen onun hareketlerine göre tepki gösterdiniz. Şimdi de o boşanmak istesin veya terapi istesin diyorsunuz. Eşiniz sizin adım atmayacağınızı biliyor zaten o yüzden ne boşanma der ne terapi. Sizi sessizlikle yıldırmaya çalışacak. Zaten boşanmayı bir kez dile getirmiş neden davayı da ondan bekliyorsunuz ki? Yanlış anlamayın boşanın demiyorum ama ipleri bu kadar eline vermeyin. İlişkiyi sadece eşiniz yönetmesin. Alın karşınıza önce boşanmadan söz ettin şimdi yatakları da ayırdın davayı aç bavulunu topla git, yemek yapmak zor geldi erkekliğine zeval getirdi de nazlı gelin gibi yatağını ayırmak erkeklik mi oluyor? Böyle bir şey deyin bakın bakalım nasıl şaşıracak. Eşiniz sizi tanıyor, siz iyice içinize kapanana kadar sizinle mesafe koyacak. Bir noktada siz kalp kırıklığınızla yanına döneceksiniz ve sessizce o kazanmış olacak. Ondan sonra da evliliğiniz eşinizin tamamen idaresine girecek ve mutsuz olacaksınız. Gerekirse de boşanın hayat böyle geçmez.
Yukarıda bir şey yazmıştınız gelinliğinizi almaya gitmişsiniz filan demiştiniz ki “neden kimse niye değerini bu kadar düşürdün diye beni uyarmamış?” İşte burada herkes sizi uyarıyor. Değerinizin farkında olun.
Onlarda oldu zaman zaman Katip ama bizim aramız bozulduğu an evimiz düzenimiz maddi manevi cinsel anlamda her şeyimiz sekteye uğruyor. Sen anlatıyorsun ben anlıyorum. Benimde beklentim buydu.Ben anlatamıyorum, saçlarınızın kurumaması gereken zamanlar bunlar, ama osuruktan sebepler ile yataklar ayrılıyor, bir sıkıntı var burda.
Eşiniz sizi sessizlik, soğukluk, ilgisizlik ve boşanma tehditleri ile yıldırmaya çalışıyor. Eski rahatını istiyor, almadan mutlu olmayacak. Yoksa saçma sapan bir kavga anca 2-3 günlük tadını kaçırır normal evliliklerde, işin ucu boşanmaya gitmez, sizin somurtmanız dallanıp budaklanmaz mesela bu kadar, bu normal değil. Sizin sorununuz halen aynı, gram değişmedi, elbise giyiyor arada. Libidosuzluk da gerdanlık üzerinde.Onlarda oldu zaman zaman Katip ama bizim aramız bozulduğu an evimiz düzenimiz maddi manevi cinsel anlamda her şeyimiz sekteye uğruyor. Sen anlatıyorsun ben anlıyorum. Benimde beklentim buydu.
O zaman kimse mutlu olmayacakEşiniz sizi sessizlik, soğukluk, ilgisizlik ve boşanma tehditleri ile yıldırmaya çalışıyor. Eski rahatını istiyor, almadan mutlu olmayacak. Yoksa saçma sapan bir kavga anca 2-3 günlük tadını kaçırır normal evliliklerde, işin ucu boşanmaya gitmez, sizin somurtmanız dallanıp budaklanmaz mesela bu kadar, bu normal değil. Sizin sorununuz halen aynı, gram değişmedi, elbise giyiyor arada. Libidosuzluk da gerdanlık üzerinde.
O mutlu olmayı sizden daha çok istiyor, dikkat edin.O zaman kimse mutlu olmayacak
Kastettiğin şeyi anlıyorumO mutlu olmayı sizden daha çok istiyor, dikkat edin.