- 19 Mayıs 2020
- 46.237
- 206.564
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
- #1.401
Erkeklerde vicdan var. Yalnız erkeklerde şu da var, sevmediğine ekmek veresi gelmez pek çoğunun. Siz vicdansız sanarsınız oysa adam sadece sevmiyordur.Eh işte konu sahibi bu yorumuda cozum önerisi istiyor işte boşanmak en son çözüm yani tüm yollari denersin zaten gidişat gösterir yolu karşı tarafta umut varsa devam yoksa da çok çok da uzatmak manasız ama en azından ben elimden geleni yaptım diyebilmek bence mesele bunu onun için değil kendin için yap üstelik erkeklerde vijdan yok kadınlarda var çünkü
Elbette ama günümüzde herkes konuşup anlaşıyor konu sahibi görücü usulü evlenmediyse tanımıştır eşini az çok baştan kabul etmişse bazı şeyleri hemen pes etmemeli sizin dediğiniz gibi olsa ortada çok az evli kişi kalır :)Ev işinde öğretilecek bir şey yok. Artık kadınlar da internetten açıp tarif alıyorlar, temizlik videoları bile var. Paşa evlatlığı ana kucağında kaldı, paşa evladı kalmak isteyen geri dönsün anasının memesine. Eşlik böyle bir şey değil.
Aldatır gibi olmuş ne ya? Çok uğraşmış heralde bu kusuru bulmak için. Sakın gözü açılmış olmasın kızın?Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmış. Kız aldatır gibi bir şey olmuş üni okumaya gidince çok değişmiş öyle demişti.
Ortada kaç evlilik kaldığı ile ilgilenmiyorum. Böyle evlilik kalmamalı.Elbette ama günümüzde herkes konuşup anlaşıyor konu sahibi görücü usulü evlenmediyse tanımıştır eşini az çok baştan kabul etmişse bazı şeyleri hemen pes etmemeli sizin dediğiniz gibi olsa ortada çok az evli kişi kalır :)
Konuyu sabote ettik sanırım ama erkekler ile kadınlar aynı değildir biz daha ince fikirliyiz onlar kabala yontmak gerekir taşı işler gibi işlemek belki taştan elmas elde edesin benim fikrim tabi ama bazı taşlar ne kadar yontarsan yont zaman israfıdir konu sahibi bunu değerlendirmeli bence işlemeye değer mi eşi yoksa zaman kaybımiErkeklerde vicdan var. Yalnız erkeklerde şu da var, sevmediğine ekmek veresi gelmez pek çoğunun. Siz vicdansız sanarsınız oysa adam sadece sevmiyordur.
Hiç bilemiyorumAldatır gibi olmuş ne ya? Çok uğraşmış heralde bu kusuru bulmak için. Sakın gözü açılmış olmasın kızın?
Böyle evlilikten kastınız ne bilemem ama yıkmak kolaydır ben yapıcı olmayı tercih ederimOrtada kaç evlilik kaldığı ile ilgilenmiyorum. Böyle evlilik kalmamalı.
Zaman kaybı. Taştan elmas çıkar ama sen faydalanamadan gençliğin gider ömrün gider. Bizim hizmetli abla derdi, 40 ından sonra gelen sultanlığı .... diye.Konuyu sabote ettik sanırım ama erkekler ile kadınlar aynı değildir biz daha ince fikirliyiz onlar kabala yontmak gerekir taşı işler gibi işlemek belki taştan elmas elde edesin benim fikrim tabi ama bazı taşlar ne kadar yontarsan yont zaman israfıdir konu sahibi bunu değerlendirmeli bence işlemeye değer mi eşi yoksa zaman kaybımi
Böyle evlilik işte. Kimse kendine böyle sevgisiz, soğuk, topun ağzında bir hayatı reva görmemeli. Hayat zaten zor, herkesin evinde huzur bulmaya hakkı var.Böyle evlilikten kastınız ne bilemem ama yıkmak kolaydır ben yapıcı olmayı tercih ederim
Konu o işte, geçinmeye gönlü yok. Basit bir konudan günlerdir ayrı yatakta yatiyor.İyi de konu sahibi bunu ölçüp tartar heralde karşı taraf da gönüllü ise geçinmeye orta yol bulanabilir bence tek sorun ev işi paylaşımı olarak ele alalım anası ogretmemisse ki Türkiye ortalama yüzde seksen paşa gibi yetiştiriliyor oğlunu konu sahibi seviyorsa eşini öğretebilir tabi başka baska promlemler yoksa
Konuyu sabote ettik sanırım ama erkekler ile kadınlar aynı değildir biz daha ince fikirliyiz onlar kabala yontmak gerekir taşı işler gibi işlemek belki taştan elmas elde edesin benim fikrim tabi ama bazı taşlar ne kadar yontarsan yont zaman israfıdir konu sahibi bunu değerlendirmeli bence işlemeye değer mi eşi yoksa zaman kaybımi
Niye pes edemiyor? Büyük ödülü mü kaçırıyor? Pes etmeyene 10 tane reşat altın mı veriyorlar?hemen pes etmemeli
İşte zamanlama kısmı da konu sahibinin insiyatifinde zaman onun zamanı hayat onun hayatı nihayetindeZaman kaybı. Taştan elmas çıkar ama sen faydalanamadan gençliğin gider ömrün gider. Bizim hizmetli abla derdi, 40 ından sonra gelen sultanlığı .... diye.
Bakın bunu gormemistim o zaman işin rengi değişiyor işte yatak ayirma bile bence boşanma sebebidirKonu o işte, geçinmeye gönlü yok. Basit bir konudan günlerdir ayrı yatakta yatiyor.
Yatak ayirma kısmıni gördükten sonra katılıyorum sana ben sadece adım sanmıştım eşini ama eşinin savunulacak tarafı da kalmamışBöyle evlilik işte. Kimse kendine böyle sevgisiz, soğuk, topun ağzında bir hayatı reva görmemeli. Hayat zaten zor, herkesin evinde huzur bulmaya hakkı var.
Niye pes edemiyor? Büyük ödülü mü kaçırıyor? Pes etmeyene 10 tane reşat altın mı veriyorlar?
Siz istediginizi yapın istediğiniz gibi düşünün toplumsal gerçek diye de bişey var vakti zamanında erkekler ev işi yapmas evin tek reisidir mantalitesi hakim olan kadınlarımızin yetiştirdiği zihniyetin kuşağı azimsanamazÖmür bu kdr kıymetsiz değil ztn bu erkekliğe has bir şey değil genel şımarıklığı tüm erkeklere mal edemeyiz
Siz istediginizi yapın istediğiniz gibi düşünün toplumsal gerçek diye de bişey var vakti zamanında erkekler ev işi yapmas evin tek reisidir mantalitesi hakim olan kadınlarımızin yetiştirdiği zihniyetin kuşağı azimsanamaz
Yatak ayirma kısmıni gördükten sonra katılıyorum sana ben sadece adım sanmıştım eşini ama eşinin savunulacak tarafı da kalmamış
Ev işi yapmayan herif karısının bekarlık birikimleri ile alınan arabaya binip arkadaşları ile g.t gezdirmesin karısını evde bırakarak, karısının maaşına dokunmısın, reis olmak kolay değil öyle.Siz istediginizi yapın istediğiniz gibi düşünün toplumsal gerçek diye de bişey var vakti zamanında erkekler ev işi yapmas evin tek reisidir mantalitesi hakim olan kadınlarımızin yetiştirdiği zihniyetin kuşağı azimsanamaz