Hani Hayat Müşterekti?

Erkeklerde vicdan var. Yalnız erkeklerde şu da var, sevmediğine ekmek veresi gelmez pek çoğunun. Siz vicdansız sanarsınız oysa adam sadece sevmiyordur.

Elbette ama günümüzde herkes konuşup anlaşıyor konu sahibi görücü usulü evlenmediyse tanımıştır eşini az çok baştan kabul etmişse bazı şeyleri hemen pes etmemeli sizin dediğiniz gibi olsa ortada çok az evli kişi kalır :)

Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmış. Kız aldatır gibi bir şey olmuş üni okumaya gidince çok değişmiş öyle demişti.
Aldatır gibi olmuş ne ya? Çok uğraşmış heralde bu kusuru bulmak için. Sakın gözü açılmış olmasın kızın?

Ortada kaç evlilik kaldığı ile ilgilenmiyorum. Böyle evlilik kalmamalı.

Erkeklerde vicdan var. Yalnız erkeklerde şu da var, sevmediğine ekmek veresi gelmez pek çoğunun. Siz vicdansız sanarsınız oysa adam sadece sevmiyordur.
Konuyu sabote ettik sanırım ama erkekler ile kadınlar aynı değildir biz daha ince fikirliyiz onlar kabala yontmak gerekir taşı işler gibi işlemek belki taştan elmas elde edesin benim fikrim tabi ama bazı taşlar ne kadar yontarsan yont zaman israfıdir konu sahibi bunu değerlendirmeli bence işlemeye değer mi eşi yoksa zaman kaybımi

Zaman kaybı. Taştan elmas çıkar ama sen faydalanamadan gençliğin gider ömrün gider. Bizim hizmetli abla derdi, 40 ından sonra gelen sultanlığı .... diye.

Böyle evlilikten kastınız ne bilemem ama yıkmak kolaydır ben yapıcı olmayı tercih ederim
Böyle evlilik işte. Kimse kendine böyle sevgisiz, soğuk, topun ağzında bir hayatı reva görmemeli. Hayat zaten zor, herkesin evinde huzur bulmaya hakkı var.

Konu o işte, geçinmeye gönlü yok. Basit bir konudan günlerdir ayrı yatakta yatiyor.

Ömür bu kdr kıymetsiz değil ztn bu erkekliğe has bir şey değil genel şımarıklığı tüm erkeklere mal edemeyiz

Böyle evlilik işte. Kimse kendine böyle sevgisiz, soğuk, topun ağzında bir hayatı reva görmemeli. Hayat zaten zor, herkesin evinde huzur bulmaya hakkı var.
Yatak ayirma kısmıni gördükten sonra katılıyorum sana ben sadece adım sanmıştım eşini ama eşinin savunulacak tarafı da kalmamış

Niye pes edemiyor? Büyük ödülü mü kaçırıyor? Pes etmeyene 10 tane reşat altın mı veriyorlar?

Ömür bu kdr kıymetsiz değil ztn bu erkekliğe has bir şey değil genel şımarıklığı tüm erkeklere mal edemeyiz
Siz istediginizi yapın istediğiniz gibi düşünün toplumsal gerçek diye de bişey var vakti zamanında erkekler ev işi yapmas evin tek reisidir mantalitesi hakim olan kadınlarımızin yetiştirdiği zihniyetin kuşağı azimsanamaz

E tamam sizde omrunuzu harcayabilirsiniz benimki kıymetli
Kimsenin şımarık bebeğine insan gibi yaşamayı diretemem
Evlilikte fedakarlık bu değil bu şiddete kimse katlanmak zorunda degil ben ilk ara çözümde bile üzülmüş ama birsey yazmamıştım çözüm olmadığı o kdr belli idi
Hayat zaten her zaman güllük gülistanlık değil an geliyor neler başımıza geliyor bu adam ne kdr destek olup bakabilir kendine bakamıyor daha

Yatak ayirma kısmıni gördükten sonra katılıyorum sana ben sadece adım sanmıştım eşini ama eşinin savunulacak tarafı da kalmamış

Adam karısı aç kaldı diye üzüleceğine küsüp yanına yatmıyor üstüne bosanacagim diyip öyle yapmasaydin böyle yapmasaydın diye kadını suçluyor

Ev işi yapmayan herif karısının bekarlık birikimleri ile alınan arabaya binip arkadaşları ile g.t gezdirmesin karısını evde bırakarak, karısının maaşına dokunmısın, reis olmak kolay değil öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…