Ben de hep bu gibi seylerden tartistim durdum. Her ne kadar kadinlar bu konularda es yardim etmeli dese de gercekte olan calisan calismayan hemen hemen butun kadinlarin ev-cocuk islerinde cok yuksek sorumluluk almasi.
Bi kac calisan kadin calismayan kadin mi yorulur konusunda kavgalara bakarsaniz calisan kadinlar hep hem evde hem iste nasil yorulduklarini anlatirlar.
Herkesin esi yardim etmeliyse, ediyorsa bu kadinlar neden bu kadar cok yoruluyor? Kadin erkek esit olmali diyorum sonra
annemle babama bakiyorum biri emekli biri ev hanimi, neden annemin evin islerinin %90ini yapmasi babamin salataydi, makine bosaltmakti gibi ufak tekek seylerde YARDIM etmesi normal geliyor. Bana ziyarete geldiklerinde neden annem bana yardimci oluyor da ben babama hizmet etmek istiyorum??
Neden ingiliz erkek mudurum kadinlar icin evden calismak en iyisi evleri cocuklariyla da ilgilenebiliyorlar diye yorumda bulunuyor.
Dunyanin hemen her yerinde kadina yuklenen is, beklenti daha fazla, aslinda itiraf edemese de kadinin da kadindan beklentisi daha fazla.
Cozum? Ya kadin calismayacak, ya da disaridan eve yardim alinacak. Ha paralari yardima yetmiyor mu?
Erkek kisisi kadinin calismasini para getirmesini istiyorsa ope ope o isleri yapacak.
Calisma para getirme evinin isini gor dediginde ise iki ucu boklu degnek tam orada basliyor