Hani Hayat Müşterekti?

Gayet iki konunuzu da sonuna kadar okudum ve ona istinaden yorumlar yazdım. Neyse hakkınızda hayırlısı

Konu güncellenince güzel şeyler okuyacağım niyetiyle geldim konuya ama cidden üzüldüm yatak ayırma durumu devam mi ediyor probisin? Eve geldiğinde suratın asik diye mi boşanmayı ağzına aldı cidden.
Üzücü ve oldukça yorucu olmaya başladı bu ilişki senin için. Ben boşanabilecegini sanmıyorum öyle bi anda söyleyivermis düşünmeden. Senden vazgeçmek istediğini sanmıyorum ama işin kötü tarafı düzeltme çabası da yok. Bazen insan sacmalayabilir çünkü hadi anlarız da düzeltmek için bir gayreti olur, bir gönül alır. Seni bu hale alıştıracak farkında değil. Onsuzluga alışınca en çok esinin canı yanacak çünkü o zaman bitse bile oh be diyen taraf sen olacaksın.

Sizler birileri ile görüşmüyor musunuz ? Kayinvalidelere gitmeniz gerekirse veya onlar gelirse yine rol mü yapacaksınız ?
Fazla yumuşak davrandığınız için eşiniz sınır tanımıyor olabilir mi ?

Vajinanıza beton döktürmek dahil bütün doğum kontrol yöntemlerini uygulayın, böyle giderse sonu her türlü boşanmak olur zaten.
Kâtip'cim korunmak için birlikte olmak gerekir. Konu açılali bir yaklaşık bir buçuk ay olmuş onun bir ayı küsler, yatak bile ayırmışlar.
Evliliğin başından beri sıkıntı var, sürekli küsme halı hâliyle.
Bir yıllık evli bir çift bu kadar uzun süre birbirinden ayrı kalamaz aynı evin içinde. Cinsellikte aralarında sıkıntılı bir konu bence. Ama diğerlerinden ona sıra gelmiyor onun sıkıntılı olması da esktra gerginlik yaratıyor belki de.

Benim en korktuğum mesele hamile kalmak ya. Böyle evliliklerin olmazsa olmazı sürpriz gebelikler, malum.

Offf hiç sevmiyorum böyle feminen tavırlı erkekleri. Erkekler kendilerinin nasıl göründüklerinin farkında değil illa kırıtmayınca efemine davranmayınca maskülen görünüyoruz algılanıyoruz sanıyolar, kadınlar böyle küsen dedikodu yapan kırılgan erkeklere saygı duyamıyor halbuki. Gözümüzde kendilerinin değerlerini düşürüyolar az inisiyatif alsalar alfa olmayı öğrenseler de rahat etsek mutlu olsak cinsel olarak da çekicilikleri azalıyor bu küsme surat asma gibi pasif agresif tavırlar kadınlara yakışıyor. Biz yapacağız onlar iki nazlayıp gönlümüzü alcaklar erkek gibi ayağına gidip yatağa mı çağırmak lazım yani ne saçma ne aptal bu erkekler ya. Bunların masküleniteden anladığı “karııı yemek yap karıı çamaşır yıka maaşı ver anneme saygı göster” bunları emredecekler biz de biat edeceğiz. Ulan siz önce evliliği şu özbakım ihtiyacı acizliğinden yapmadığınızı bi farketseniz her şey düzelecek de kafa yok kafa! Ben karnımı da doyururum iyi kötü çamaşırımı ütümü de yaparım, seni kadınım olarak yanımda istiyorum deseler en çok kendileri mutlu olacak. Yahu sen süleyman efendi misin şayesteyle evlenmek isteyen? Yoksa kral mısın kraliçeyle evlenmek isteyen? Kafasızlar uyuz oluyorum hem kendilerine hem bize hayatı zehir ediyolar

Sizler birileri ile görüşmüyor musunuz ? Kayinvalidelere gitmeniz gerekirse veya onlar gelirse yine rol mü yapacaksınız ?
Fazla yumuşak davrandığınız için eşiniz sınır tanımıyor olabilir mi ?
Mesela bu ara gitmiyorum benim ailem zaten şehir dışında. Yumuşak olsam bu sorunlar çıkmaz diye düşünüyorum.

Kesinlikle çirkşn duruyor. Adama gönlümü al almıyorsan ben almaya çalıştığımda bir karşılık ver diyorum. O gün suratını hiç asmasan bunlar yaşanmayacaktı diyor hala. Ya suratını asmayan bir kadın gösterin bana. Kadın trip atar yani bu maalesef böyle keşke atmasak ama oluyor. Sanki beni dün tanımış ya.

Ben de herkes gibi daha önceki iş bölümünden dolayı sizi cezalandırdığını düşünüyorum.. Biz de geriliyoruz biz de surat asıyoruz bikaç saate unutulup gidiyor, bi öpücük bi sarılma sonrasında hatırlanmıyor bile.

Sizin eşinizin geçinmeye gönlü yok.

Ben başından beri konuyu takip ediyorum ama sanki kaçırdığım noktalar var. En son ev işlerini ayırmış gayet yardımcı olmayı kabul eden bir eşiniz vardı ne oldu da yataklar ayrılacak noktaya geldi?

Dün akşam yine bir hışımla konuşmaya geldi ama kayda değer bir şey yok. Bir kere olsun tamam demedin o kadar konuştuk diyor. Ben arasaydın haber verseydin diyorum unuttuysan gönlümü alsaydım diyorum. O sorun yapmasaydın ne var diyor. Bir gıdım ilerleme yok. Saçmalıktan başka bir şey değil. Gönül almayı bilmeyen bir adama ömür emanet etmişim(arabesk oldu biraz) .geçinmek isteyen bir yolunu buluyor.

Özelden yazsana şöyle bir hazır cevaplık için ne yapmamız gerekiyor.
Bu ne ki yav, yine filtrelenmiş hali, hammaddesini yazsam 1 ay ban yirim
Öfke doğru yönlendirildiğinde güçlü bir enerjidir. Konu sahibine başkaları konu sahibinden daha çok öfke duydu. Sizde bile daha çok hissedildi .
Türk kadınları sabırla bekler, konuşarak derdini anlatacağını sanır. Amerikan filmlerindeki kadınlarından öğrendiğim, onlar anında icraata dökmesi oldu. Valla konu sahibinin gözü birçoğu gibi on sene sonra değil ilk yılda açılmış.
Artık konu sahibi, enerjini yataydan dikeye geçir. Hatta fırlat şöyle uzaya doğru, vakti gelmedi mi?

Yukarida bir arkadaşın dedigi gibi, eşinin geçinmekte gönlü yok.
Böyle basit şeylere gunlerce süren kavgalar edilir mi ya, evlilik ömürlük bir şey. Yarın bir gün hamile kalsanız hormonlardan dengesiz hareketler sergileyip tripler atsanız doğuma gelmez.. böyle adamla yola çıkan yolda kalır. Çok üzgünüm gerçekten konuya.

Bunu mesajlada yazdım ama onu biraz anladıysam evinin kadını yapmalı bu işleri e sadece evin erkeği çalışsın o zaman. Devlet memuru olmasam işi bırakacağım o dereceye geliyorum.
Sakın sakın işiniz sizin guvenceniz ama hemen pes etmeyin kaç yaşında eşiniz aile yetiştirme zihniyeti ile alakalı maalesef ailede erkek çocuk paşa gibi yetiştiriliyor sonra kadınlar ugrasiyor başka büyük problemleriniz yoksa ben bunun kavga etmeden süreye yayarak halledebileceginizi düşünüyorum kolay olacak diyemiyorum ama olacak yüz ifadesine takılmayın ne kadar iş yaptirabilirseniz kardır yeter ki devam olsun zamanla alisacaktir ama alisana kadar çocuk düşünmeyin çünkü oturmamis evliliğe çocuk dinamit etkisi yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…