Hani Hayat Müşterekti?

Toparlarsak dediğinizi uygulamaya koymaya çalışacağım. Ama biz diğer konuda bile yatağımızı ayırmamıştık.
Onu unutmadı çünkü, o sorun çözülmedi, onun acısı hala içinde. Yatak o yüzden ayrıldı.

Onu unutmadı çünkü, o sorun çözülmedi, onun acısı hala içinde. Yatak o yüzden ayrıldı.
O zaman neden alttan aldı. Çünkü mecbur kaldı değil mi? Sen benden onu istedin. Bende senden her şeyi sorun yapma dedim. Sen sözünde durmadın diyor. Dedim bana somut bir şey söyle. Her şey ne demek. Dünya kadar şey barındırır içinde.

Tabi canım. Yarın evin rızkını kumarda yemek de var her şeyin içinde. Ben neye ses çıkarıp çıkarmayacağımı çok iyi biliyorum senden öğrenmeyeceğim, ota boka nazlı gelinler gibi yatak ayırmanın acı sonuçları olur dayanamazsın, benim sonsuz tahammülüm var sanma, bir gün o da biter, bence iyi düşün bunu deyin.

Katibin Ruhu birde benim içime kaçsa keşkeşı sözleri söylemek aklıma gelse keşke.
Sana bunun sözünü garantisini veremem diyorum. Bende öyle söyleseydim o zaman diyor. Diğer konunun intikamı olduğu buradan belli.

Vajinanıza beton döktürmek dahil bütün doğum kontrol yöntemlerini uygulayın, böyle giderse sonu her türlü boşanmak olur zaten.

Diğer konu bir pazarlık anlaşma meselesi değildi ki siz fazlaca ortak nokta aradınız mantikli bir insanın yediği çöpü atması kadar normal ne olabilir
Ztn o kdr makulsunuz ki çöpünü atsa kendine bakabilse dağıtmasa iş güç konu bile olmazdı
Onun yardımı lütuf değil yaptığı yardım değil ortak yaşam kuran 2 insanın yaşadığı ortamı normal düzeyde temizlemesi derli toplu tutması kadar normal ne var?

Bana mesela bunu açık açıkta söylemedi. Bak ben bunu yaparım sende bunu yaparsın. Karşılığında bunu beklemiş kendince. Bu bir evlilik değil bu bir anlaşma gibi bir şey

Sen onu ev işlerini paylaşmaya ikna ettin ama maaş paylaşımı onun istedigi gibi olmadı...sadece kirayı veriyorum diyorsun, maaşının en az yarısını kendine sakliyorsun, onun istediği maaş kartındi....Çünkü o ev isi yaparak erkekliğinden ödün verdi, halbuki seninle evlenirken hayali asla sikayet etmeyen hiçbir talebi olmayan bir köle ve hizmetçi olmandi...Evlenmeden önce bir şekilde bu ışıgı vermişsin ona maalesef...Şu anda bu hayalkırıklığınin ve kendince yenilmişliginin acısını çikariyor... Katibin Ruhu nu dinle, sakkıınnnnnn hamile kalma, sakın.....

Bana mesela bunu açık açıkta söylemedi. Bak ben bunu yaparım sende bunu yaparsın. Karşılığında bunu beklemiş kendince. Bu bir evlilik değil bu bir anlaşma gibi bir şey

Cunku beklentisi birsey yapmamak
Bitki gibi yaşamak - bitkilerin bile faydası var
Beklenti ztn ilk günleriniz

Buna katılamayacağım evet maaşım artı hatta önemli bir artı. Ama maaş kartımın onda durması yada sadece kirayı ödemek. Asla öyle bir talebi olmadı bana karışmaz zaten harcamalarıma falan. Kaldı ki eskiden hem kredi hem kira bende idi. O fatura ve aylık kredi harcamalarımızı öderdi. Şimdi maaşı artınca sadece kirayı istemeye başladı. Kredileride kendi ödüyor şuan.Harcadığını harca kalanı birikim hesabına at der ki o hesapta ortak hesap değil benim hesabım.

Evlenmeden öncede öyle bir ışık verdiğimi düşünmüyorum. Sadece çok sevdiğimi bildiği için fedakarlık yapmaya devam edeceğimi sanmış. Yanılmış.

Çocuk konusunu da çok defa söyledim yine söyleyeyim zaten düşünmüyoruz. Katib tavsiye ettiği için değil eş dahi olamayan iki insanın anne baba olamayacakları için.

Daha yakın zamanda anneniz torununu görsün hayattayken , çocuk yapsam mı diye konu acmistiniz insanların sizi uyarması bundan. Evet çok naifsiniz ama bı o kadar da melankolik. Anca kendi kendinizi yiyip bitirdiniz, esiniz aynı benim eşim gibi değişmez.

Ama o konuda da ısrarla belirttim evlendiğimizden beri bir kere konusu açılmadı diye. Zaten ihtimal üzerine konuştuk. Daha geçen olayın da çok taze olduğunu da konuştuk

Uyarıları anlıyorum ama bende bir uyarıyı tek seferde anlıyorum bu konu içerisinde çok defa belirttim konuyu başından beri takip edenler bilir.

Demek ki daha ilk sayfadan aynı enerjiyi veriyorsunuz ki insanlar, 80 kusur sayfayi okumaktansa anafikir olarak aynı öneride geliyorlar çünkü eşiniz bugün yüzünüze gülse kapilacaksiniz rüzgarına , herşeyi silecek yeni bir sayfa açacaksınız ama sonuç değişmeyecek.

Yeni bir sayfa açarım evet ama yeni sayfa demek yaşananları unutmak demek değil ki. Yaşananı nasıl yaşanmış sayabiliriz. Yeni bir sayfa açmayacaksak yapılacak şey bellidir.

Aslında okunmuş olsa böyle bir evliliğe çocuk yapmayacağım bilincine sahip olduğumu anlarlar diye düşünüyorum. Anlamıyorlarsa ben kendimi ifade edememişimdir 80 küsür sayfa.

Dönüp dönüp şu mesajı okuyorum katip ekran fotosu mu yapsam ne yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…