Hani Hayat Müşterekti?

Karilik -kocalik vazifelerinin ayrımını başlatan kendisiydi... maaşı eline saymaya devam etseydin yine senin pişirdiğin yemeği yiycekti, o zaman hiç zoruna gitmeyecekti değil mi?

Öf, ayağıma çay getirmedin, karılık yapmıyorsun demesini biliyordu paşa. Şimdi bir ay maaşı alamayınca nasıl da erkeklikten giriyor. Karısının parasıyla erkkeeklik kolaydı tabi.

Sizden para alınca mı evin erkeği o olacakmış?

Para alamayınca erkekliğine halel mi gelmiş?

Tüh yazık.

Konu sahibi, kırmak istemem ama bu adam sizi gerçekten sevmiyor. Kendinizi ifade ettiniz, kaç gündür kendi haline bıraktınız ama onun zihniyeti hâlâ kötü! Zeytinyağı gibi üste çıkıp maaşınızı tırtıklama ve ev işi yaptırma derdinde. Sevgisi yok size, tek istediği eve gelince yemeği yapılsın çamaşırı yıkansın, bir de üstüne maaş desteği alsın. Oh ne âlâ memleket.

Diren probis arkandayız o da "erkek" olsun madem. Para falan vermek yok. Evi çekip çevirip sizi giydirip kuşatıp kolunuza sıra sıra bilezik dizsin. Bakalım maçasi yiyor mu

Offff bilemiyorum inanın.

Sadece madem evin işini yapacağını söyledi evin işini de salıyorum artık maaşımı da vermiyorum.

Diren probis arkandayız o da "erkek" olsun madem. Para falan vermek yok. Evi çekip çevirip sizi giydirip kuşatıp kolunuza sıra sıra bilezik dizsin. Bakalım maçasi yiyor mu
Ben para yemeyi de bilmiyorum her gün saat 11 de kalkan her davette birini giyip birini çıkaran annesini övdü. Bende ne bilsin kendisi çalışıp kazanmayan paranın değerini dedim.( ki annesiyle hiç sorunum yok ve o da düşkün değildir. Ben annen değilim deyince konu oraya kaydı)

Demek ki yemek lazım işte. Yoksa kıymet bilinmiyor

Evettt benim tabi ne sandın gülüm de. Ben ara sıra kocama evimin irkeği diyom mesela çok bozuluyor ahahah

Erkekler anneleri gibi kadınlar için ölürler, aksini deseler de kanmayın, hele şikayet ederlerse sakın sen onun gibi olma derlerse hiç itibar etmeyin, aklınızı kullanın annesi gibi olun. Düğünde birini çıkarıp birini giyin. İnanın yaranırsınız.

Madem öyle 7 24 hizmetçi tutsaymış kendine. Eşinizin idrak problemi var. Zaten o istekle bir işin ucundan tutsa evdeki sorumluluklarının bilincinde olsa eminim Gül gibi yaşatırsınız çünkü belli ki çok naif bir insansınız.Ama karşınızdaki insan sizi hem maddi hem manevi hem fiziksel hem psikolojik her yönden sömürmeye çalışan birisi.iki yıldır ücretsiz izindeyim daha öncede olduğu gibi eşim hala aynı şekilde sorumluluklarını yerine getirir. Ben süpürdüysem o arkamdan siler. Çamaşırları yıkadıysam o serer ve daha bir gün şunu yap bunu yap demedim kendisine. Sizin eşinizin içinde vicdan yok.Her şeyi yıkayım probise diyor ne yazık ki

"İki kişi için" nasil bir küçümseme? Haberi mi var iki kişinin pisliğinden 5 kişinin pisliğinden? Böyle pişkin ve ev işlerinden bir haber erkeklerin ahkam kesmesi...
Hem size değer vermiyor bütün ev işini size yıkıyor hem de "hizmetçilik" olarak görmenizi istemiyor, bu işleri kutsallaştirmanizi, zevkle yapmanızı istiyor. Bu sorunlu bir kafa yapısı düzelir mi?

Adam eve yardımcı almamak, kendi yayıntısını toplamamak ve buna rağmen senin paranla geçinmeye devam etmek için ağzını yüzünü o kadar çok eğdi ki yakında firdevs hanım’ın aşk-ı memnu finalindeki hali gibi olcak suratı komple. Ne diyeyim probis, sen tavrını koydun ve gerçekleri gördün. Bundan sonrası tamamen sana kalmış. Biz ne dersek diyelim sadece boş laf olacak bu saatten sonra. Umarım net ve sağlıklı bir konuşma yapabilirsiniz. Belki çift terapisi düşünürsünüz.

İki işin ucundan tutmamak için bu kadar kıvırmak da olmaz ya. Kocanıza hayret ettim. Tam kapı önüne Koymalık.

Tamam o zaman yapsın kendi işini. Sen de kendininkini yap, yaşayın ev arkadaşı gibi. Mal bu resmen.
Erkek değil evet, erkek adam maaş kartı için trip atmaz, maaşı ona vermeyince siz erkek oluyorsanız ondan iyi erkek olacağınız kesin.

Yok kuzum, bundan olmayacak, içinden sabretmek geliyorsa savaş biraz daha ama ben cevabımı aldım. Çok uzatacak bir şey yok. İki kişi için yardımcıya gerek olmadığına karar verebiliyorsa yalnız da yaşayabilir. Yaptığı şey seni manipüle edip çamura yatmak sadece

Esinizin kurdugu cümlelerde mantik hatasi var. Ev isi hizmetcilik değil, kadinin gorevi ise maasinizi su zamana kadar almamaliydi. Kendisinin koca olarak vazifeleri nelermis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…