- 19 Mayıs 2020
- 46.237
- 206.558
-
- Konu Sahibi Probisinkokusu
İstemiyorum yapma ev işi falan, param cebimde kalsın bari senle mi uğraşcam, yapacağın iki iş, amma mıymıy ettin de.Son durum(ya bir gün yakalanacağım da hayırlısı bakalım)
Hala tek derdin temizlik olduğunu saniyo, mevzu para olunca nasıl tamam demiş ama. Biraz daha sabır konu sahibi.Son durum(ya bir gün yakalanacağım da hayırlısı bakalım)
araya da nasıl sıkıştırmış para gönder diye.İstemiyorum yapma ev işi falan, param cebimde kalsın bari senle mi uğraşcam, yapacağın iki iş, amma mıymıy ettin de.
Yoo ne ödemesi? Asıl eğlence şimdi başlıyör. Ben garıyım sen gocasın bundan sonra diyecek, hadi bakalım.araya da nasıl sıkıştırmış para gönder diye.dünkü değişimin sebebi belli oldu .
Probisinkokusu ödemeler bitince bak bi bakalım dediğini yapacak mı eski haline mı dönecek . Çünkü mesajlarda sen elma diyosun adam tamam olur onu da yeriz ama sen bana armut ver diyor
Ben bu ay denesin adamı demek istiyorum. Nasılsa aldım diye işleri salıp öbür ay yine kıvranma dönemi depar mı atacak dünkü gibi yoksa bi dahaki aya kadar dediği gibi işlere yardımcı olacak mı?Yoo ne ödemesi? Asıl eğlence şimdi başlıyör. Ben garıyım sen gocasın bundan sonra diyecek, hadi bakalım.
Bizde ödemeler bitmiyor mesela şuan kira ay sonu kredi kartları ve borçlar 15 gün sürer hükmü sonra yine bendearaya da nasıl sıkıştırmış para gönder diye.dünkü değişimin sebebi belli oldu .
Probisinkokusu ödemeler bitince bak bi bakalım dediğini yapacak mı eski haline mı dönecek . Çünkü mesajlarda sen elma diyosun adam tamam olur onu da yeriz ama sen bana armut ver diyor
#direnprobisinParayı göndermedin diye umuyorum.
Diren diren yoksa yardıma bile gelirim inan.#direnprobisin
Şuan hiç tanımadığım sizlerden güç alıyorum.
Pes etmeyin. Her kuşun etinin yenmeyeceğini bilsin. Ya dün o yüzden ev işi yaptı benceTekrar istedi. Ya alışkın olmayınca elim falan titriyor inanamazsınız
Bende iki iş yapıp sokunmayayım aylarca olmaz ki. Sanırım o yüzdenmiş. Ne acı.Şuan söylediğim(çünkü hala tartışıyoruz) her cümlede her türlü ikimizde kaybediyormuşuz gibi geliyor. Ama o başlattı ve başlatırken hiç düşünmedi. Sonunun böyle olacağını bilse kafasında terasa götürürdü o çayı ama yapacak bir şey yok.Pes etmeyin. Her kuşun etinin yenmeyeceğini bilsin. Ya dün o yüzden ev işi yaptı benceMaaş istemeye yüzü olsun diye
Yalniz o değilde baya güzel yazmışsınızGüncell daha da cevap vermedi.
Tam üç günlük mahlaslı arkadaşa destansı cevap yazmaya ve katibin buz gibi gerçekçiliğine saygı duymaya geliyordum ki bu mesajı gördüm. Metin ol probis. Eşit koşullarda yaşamaya çok az kaldı.Güncell daha da cevap vermedi.
Bu zamana kadar bunları yazmamış olmanıza inanamıyorum. Bu kadar yumuşak huyu bu dünya kaldırmazGüncell daha da cevap vermedi.
Çok iyi değil mi ya, valla yerler hiç affetmezler.Bu zamana kadar bunları yazmamış olmanıza inanamıyorum. Bu kadar yumuşak huyu bu dünya kaldırmaz
Keşke herkes kıymet bilse, hakkını verse böyle insanların ama olmuyor maalesefÇok iyi değil mi ya, valla yerler hiç affetmezler.
Tam soracaktım ki yazmışsınızÖğretmenim
Gayet güzel yazmışsınız siz onun yükünü hafifletiyorsanız o da sizin yükünüzü alacak başka seçeneği yokGüncell daha da cevap vermedi.