Hani Hayat Müşterekti?

Normalde bir erkegin karısı calışmadığında dahi ona yardim etmesi gerek çünkü tüm gün ev, çocuk ,islerle zaten kadın ilgileniyor. Fakat siz ustüne birde çalıştığınız halde eşiniz bu zihniyetteymis, düzeleceğini sanmıyorum..

Aynen alıntıladıgim üyenin yazdıgıni söyle Probisinkokusu
Ne diyecek bakalım.. o her ay ödedigin kredi borcu mu neydi onu da ödeme
Bence bugünlük bu kadar yeter. Bizim ilişki dinamiğimiz çevçevesinde söylenenler yeterince ağırdı.

Tartışmak isterse elbette cevap veririm ama ses çıkarmazsa o su da yüzmeyi düşünmüyorum bu akşam.

Şimdi geldi yemek hazırlıyorum dedim. Gayet sakin ama oldukça üzülmüş bir şekilde iştahım yok dedi. Ben yedim yemeyeceğine emin misin dedim. Evet gerçekten canım isterse yerdim dedi. Şimdi de uyuyor
Sizden para alamayınca hassas kalbi incinmiş demek ki.

Şimdi geldi yemek hazırlıyorum dedim. Gayet sakin ama oldukça üzülmüş bir şekilde iştahım yok dedi. Ben yedim yemeyeceğine emin misin dedim. Evet gerçekten canım isterse yerdim dedi. Şimdi de uyuyor
İçinde fırtınalar kopuyor ama ne diyecek? Şah çektin... Şu hamleyle anasına sövmekten, ağzını yüzünü kırmaktan beter ettin.... Aşkım ben önünü arkasını düşünmeden epey horozlandim ama bundan sonra maaşını vermezsen evli kalmamizin bir anlamı da yok ki! Dur ben biraz gözünü boyayıp az daha manipüle edeyim seni , nasıl olsa hamile kalınca benim hükmüm geri gelecek, prangayi takınca şimdi yaptıklarının acısını o zaman misliyle elbet çikaricam senden....diyecek hali yok ya...

Son düzenleme:
Of, diyecektim niye uğraşıyosun yemekle falan, sırf duygu sömürüsü yapabilmek için aç yatacak diye ama demeyeyim dedim.

Güzel bir komedi filmi açıp neşeli bir şekilde yiyin yemeğinizi. Küsmüş kıyamam hiç moral bozmayın. Rahatınıza bakın.

Probis araba kimin üstüne alındı?
Ortak ama onu da nasıl ortak yaptık Allah biliyor. Ben son ana kadar onun düşünmesini beklemiştim. Son anda da kimin üstüne olacak diye sorunca olmadı tabi. Baştan neden söylemedin yapardım üstüne dedi o kadar insanın içinde son anda(tek gitmişti çok güzel bir araba çok güzel bir rakama bulunca işten izin alıp gitmişti ben okuldaydım, beni parayı göndermem için aramıştı)olmadı dedi. Bende biraz hak verdim. Önce onun üstüne oldu sonra ben onun üstünden aldım.

Aklı başında insan bu kadın ne 5 yıllık flört döneminde ne evlenirken ne bu güne kadar evlendikten sonra bir gıdım para esirgemedi benden neden böyle bir şey için bana böyle davranıyor der oturur bir düşünür.

Ortak ruhsat olmaz kız? Ruhsat senin üstüne mi değil mi?

Benimki morali çok bozuk olunca uyur lütfen istifini bozma, sen şu an karılık yapıyorsun. Bu yola girdin bir defa süngü düşürme şansın kalmadı. Bir defa yelkenleri indirirsen asla toparlayamazsın. Kedinin bacağı bir defa ayrılır o da şimdi. Gayet rahat bir biçimde işlerini tamamla sonra da ister dışarı çık ister otur tv izle. Ama asla üzüldüğünü ve tedirgin olduğunu gösterme

İyi olmuş, oradan güzel bir tokat armışsın aslında ona, üstünden almış olman şahane, aferim kız

Düzeltme; yarısı da olsa iyi olmuş oh canıma değsin. verdiğin paranın oranı bu mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…