Hani Hayat Müşterekti?

Kendi ailesi ataerkil kafadaysa ki yüzde 99 öyledir.
Akıl veriyorlardır.
Özellikle erkek anneleri çok sıkıntıli bu ulkede.
Ben komşuyla konuşurken hep kadın fedakar olacak diye anlatıyor.
Evliliği kadına zimmetlemisler.
Biz erkekleri idare etmek zorundayım.

Çöp çıkarma, poşet takma, boş şişeyi doldurma. Bunları bile yapmıyor mu normalde?
Bu mesaja üzüldüm nedense ya.
Şunlara sizi sevindirecek kadar hiçbirsey yapmıyor oluşu üzücü. Çocuklar bile boş şişe dolduruyor.

Eşiniz olumlu birşeyler derse bile hemen yelkenleri suya indirmeyin. Çok sinir bozucu bir insan kendisi.

Evlenmeden önce tembihledim probisin bizim gibi değil biz sabahta akşamda yaparız işimizi ama o çalışıyor dedim der. Eşimde yanımızda iken yani onunda yüzü ortada. Akrabaları da ikimizin yanında hep söylerler. Arkadaş grubundan şüpheleniyorum ben çünkü o ekipte eşi çalışan bir o var. Gerisi ev hanımı

Ay en uyuz tipler onlar.

Bakmayın bende farkındayım bazen bunları yapmıyor evet. Ya söyleyeceksin ya eline tutuşturacaksın.

Gayet net bi şekilde kendinizi düzgünce ifade etmişsiniz. Maalesef erkeklerin çoğu aile yerleştirilmesinden kaynaklı olarak bu işleri kadın işi gibi görüyor asla elini bişeye atmıyor ve yap denilincw gocunuyorlar. Eşinizi değiştireyim derken kendinizi yormayin psikolojik olarak. Çok fazla koşmayın ev işlerine salın sizde gidin arkadaşlarınızla gezin. Işler aksasın. Haftada 2 kez yardımcı tutun bunu konuşup.

Bir ara o çıktıkça bende çıktım arkadaşlarımla ki hiç öyle şeylere karışmaz. O geldiğinde ev toplu mutfak temiz. Ben döndüğümde her yer her yerde. Ancak biri benimde arkamı toplarsa yada beraber toplayıp çıkarsak eşitlik gelecek

Zaten siz her şeyi yaptığınız için o alışmış bu rahatlığa nasılsa yapan biri var diyor. Toplmaya yardım etmediği gibi bir de dağıtıyor mu? Ay iyice sinir geldi. Parasını ondan alıp yardımcı tutun kendinizi de hiç üzmeyin. Yine ona robot süpürge falan aldırabilirsiniz.

Kuzum eşinin hamaratlaşmasının tek nedeni kül kedisinin prensese dönüşmesine saatler kalmış olması olmasın?(masalı tersten aldım) malum ayın 15 ine geri sayım başladı

Benzetme çok iyi ya görebilene her daim prensestik…
Vallaha amacım seni üzmek değil ama 17 sı akşamını bulmaz yine külkedisine dönüşürsün ..prensin buzdan ayakkabı ile geleceği hayali ile de önümüzseki ayın 15 ini beklersin bence sessizce izle dediğim gibi 2 gün sonra eski haline dönerse gelecek ay kendine pahalı bir hediye al veya evi çekip çevirecek bir yardımcı işe aldığın müjdesi ile eşini mutlu et

Merhaba başlarda benim eşimde kadın herşeyi yapar kafasındaydı, evliliğin ikinci senesinden bildiriyorum. Şu an arada sırada yemek yapıyor, ama çamaşırlarını her zaman kendi yıkıyor asıyor katlayıp kaldırıyor, kirlilerini her zaman sepete atıyor, bulaşık ortadaysa makinaya diziyor, temizse yerleştiriyor makinayı boşaltıyor, o yerleri süpürüyor ben arkasından siliyorum yemek yapmamışsam dışardan söylüyoruz, zor bir yemekse haftasonu boşken yaparım, kolay birşeylerle haftaiçini geçiştiririm. Birbirimize adapte olmayı öğrendik, bence sizde başarabilirsiniz. Bir zahmet herkes kendi kirli donunu terli tshirtünü kendi yıkasın

Ben de o bahsettiğin yerde okuduğumu yazdım sana alimlerden almış paylaşmış, oradaki yazıların dayanağı olmak zorunda ki sen de kabul edşyorsun. kelime net, yapması gereklidir ama yapmama hakkına da sahiptir. İki kelimenin arasındaki fark net. Her neyse kimseyle inatlaşmaya gerek yok farz ve vacip arasındaki farka sen bak. Bu iki kelimenin çizgisi bellidir.

Benim esim yemekten anlar abisi demiski fazla yapma sana kalır yemek işi demiş.
Herkes uyanık.
Herkesin amacı kadın esek gibi herşeye kostursun.
Hem dışarı hem iceri.
Ömür boyu kölelik.
Kayınvalidemin zekası da pırıl pırıldır..içinin güzelliği yüzüne vurmuş öyle tatlı bir kadındır ki bir gün bana "benim de gençliğimde haftada 3 günüm vardı 2 gün de kendi annemlere gezmeye giderdim..yani bir nevi çalışıyordum yine de akşama sofram 4×4 lük olurdu..sen neden benim gibi yetişemiyorsun ki?!" demişti "Anne senin elinde sigaran günde veya annende oturup sohbet edip gezmen ile benim işte amir denetiminde çalışmam aynı mı sence ?" dediğimde de "evet bence aynı şey" demişti

Ay çok sevindim allah daim etsin inşallah seviyor bence bu adam seni, genetiği değiştirmek kolay değil, inşallah yola gelir. Sen bu adamı tehdit etmedin sadece güzellikle konuşup tavır aldın. Laftan anlama potansiyeli gördüm ben. İnşallah yanılmayız

Benim kayınvalidemde 7 yaşında kelle paça yaptığını iddia ediyor, ne kadar doğru bilemiyorım. Gerçekten de becerikli bir kadın ama bu kadarı da fazla değil mi sizce de ben şuan bile yapamam o yemeği ahahah

İsterlerse ellerinde kepçe ile doğmuş beşikteyken bile yemek yapıyor olsunlar..ellerine emeklerine sağlık da neden sürekli gelinleriyle yarışıyor bu kadınlar anlayamıyorum

Boşver biraz sal canım.
Yarın maaş günü yazanlar olmuş ben niye hemen iyi düşündüm bilmiyorum belki de öyle olmasını istediğim için ama önyargılı olmayalım yine de. Belki de masumdur
Ya şimdşye kadar maaşımı vermem mevzusu geçmediyse bence o aklına gelmemiş de olabilir. Art niyetli düşünmesek mi ki, ben bilemedim.
Okey arkadaşı olacak mallardır.

Sen yaeın sadece ödemelerin parasını gönder gerisini gönderme, hakederse gönderirsin. O iyi niyet gösterirken sen sert tavır koyarsan çıngar da çıkabilir. Benimki sadece fikir ama, sen istediğin gibi davran, aylar çuvala girmedi bu ay normal düzende gidip harwketlerine göre gelecek ay da vermeyebilirsin maaşını. Yalnız kararını kendin ver. Bu konuda ben etkilemiş olmak istemiyorum

Boşver biraz sal canım.
Yarın maaş günü yazanlar olmuş ben niye hemen iyi düşündüm bilmiyorum belki de öyle olmasını istediğim için ama önyargılı olmayalım yine de. Belki de masumdur
Biraz aklı olan o errrkeklik mevzusunun nerelere uzanacağını kestirir. Ben ev işi yapmam erkeğim diyen adama , çok erkeksen buyur evi geçindir denir yani, alim olmak gerekmez bunu akıl etmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…