Hani Hayat Müşterekti?

yoo gayette emzirmek zorunda değil anne dinen. Ben emzirmeyeceğim derse sütü olsa bile baba süt anne ayarlamak zorunda çocuğa. Hatta yemek yapmak bile zorunda değil .
Anlıyorum. Bu konuda sözünüze delil olacak bir kaynak varsa sunabilir misiniz? Bilmiyorsam bende öğreneyim.

Anlıyorum. Bu konuda sözünüze delil olacak bir kaynak varsa sunabilir misiniz? Bilmiyorsam bende öğreneyim.
tabi ki diyanette aynen böyle yazıyor. Diğer bir çok alimin de görüşü ayetle sabit bu yönde

Eş kişisinin yapacağı muhtemel hareket 1 hafta düzelmiş gibi yapıp aynıyla dönmek..
Bu yolda yapacağınız tek şey iş ve yemek yapmayın.. Onun gibi işe gelip gidin sadece..
Nasılsa sevinmiştim mesajınızı görmeden yazdım yeni mesajımı. Yok yapmıyorum. Şuan tatildeyim işe gitmiyorum. Yarından sonra ya o işleri paylaşacak ya ben işleri toplayıp maaşımı vermeyeceğim. Bakalım hayırlısı

Sen benim üsteki yorumumu okumadan erken karar verme Bu konuda ihtisas yaptım yapmıyorum yapmaya mecbur bırakıyorum.. Inşallah tersine çıkar sizin

Yaa probisin. İnşallah yola gelir de senin de yüzün güler. Zarif mücadelen çok hak ediyor bunu.

Yarın maaş günü..

Kendi donunu yikamamak uğruna sizle bosanmayi göze aliyorsa bosanin madem ne büyük dert edinmiş kendine garibim. Bu arada bende bunun gibi bı hikaye var kaynanam eşimle her işi ortak yapıyoruz diye çok huzurumuzu kaçırmaya calisti. bir de bu insanlar sorarsan üniversite okumuşlar. Ben ilk baskıyı kaynanamda hissettiğimde eşim degisicek diye çok korkmuştum. Benim eşim evde kendi işini hep kendi görmüş belki de bunun etkisi vardır. Sizin eşinize annesi hep hizmet ettiyse değişmesi çok zor

Evet ben falanca da anladım anne olduğumu der. Bende durumu anlattığımda hak verir. Herkes aslında doğruyu biliyor da kimsenin işine gelmiyor. Ailesi de biliyor iyi yapmadığını eşimde biliyor bunun yanlış olduğunu boşuna bizi yıpratıyor işte.

Ay maşallah alisicak sen devam et dik duruşuna.

Boşver biraz sal canım.
Yarın maaş günü yazanlar olmuş ben niye hemen iyi düşündüm bilmiyorum belki de öyle olmasını istediğim için ama önyargılı olmayalım yine de. Belki de masumdur
Kesinlikle öyle olmasını istediğimiz için hemen tatlıya bağlansın hır gür çıkmasın diyoruz. Bugün çıkmazsa yarın yine çıkacak.

Benim esim yemekten anlar abisi demiski fazla yapma sana kalır yemek işi demiş.
Herkes uyanık.
Herkesin amacı kadın esek gibi herşeye kostursun.
Hem dışarı hem iceri.
Ömür boyu kölelik.
Bence arada bizimkine de fısıldıyorlar. Evlendiğimiz zaman insanlar hayırlı olsun diye falan geldiğinde teşekkür ederdi hazırladıklarım için akrabalarını davet ettiğim için yaptıklarım için. Sabah kahvaltı da sıcak şeyler hazırlamaya çalışırdı. Bir kendini akıllı sanan karısı gibi zannediyor beni akıl veriyor eşime de kim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…