Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Siz ne anlattıysanız ona yorum yapılıyor. Kendinizi düzgün ifade etseydiniz. Ben yazdıklarınızla sizle benzer durumda olan tanıdıklarıma benzettim. O yüzden kibir veya havalı dedim. Bazısı kibirliydi bazıları ise havalıydı kendi çapında. Yanlarına yaklaşılmadığı için hep taklit edilirlerdi ve sevilmezlerdi de.

Bu arkadaşlardan biri benim en yakın arkadaşımdı. Aslen iyiydi kız, etrafındakilere göre öncüydü bazı şeylere. Saçı, yürüyüşü, kıyafeti, hobileri vs. Dışarıdan bakınca nefret edilesi. Şu anda hala öyle, hoşlanmayanlar çok. Kendisi ünlü olduğu için nefret edenleri arttı. Aslında hiç de göründüğü gibi değil. Eğer hala değişmediyse ki (Bazı hareketlerinden o enerjiyi alıyorum) sıcak ve mütevazı biriydi. Hiç tanımasam ne kibirli ve itici derdim.

Benim başıma gelmiyor çünkü havayla cıvayla işim olmaz. Başıma gelse gelse sadece eğitim açısından geliyor. Onu da başkaları lanse ettiği için, elimde olmayan sebepler anlayacağınız.

Koç'un önünden bile geçemezsin bu profil ile. Çok zorlarsan esnaf lokantasına gidersin gibi duruyor.

Umrunda olmayi onemsemiyorum ki acikcasi varligin veya yoklugun benim icin bir anlam ifade etmiyor.
Cevap vermezsin o zaman akıllım zoruna gidiyor ki cevap atıp duruyorsun kendinizi ilah falan mı sanıyorsunuz anlamadım ki her şeyi çok biliyor gibi

Kıskanılmıyorsun canım benim sadece kıskanılmak istediğin için öyle alıyorsun gördüklerini. Muhtemelen çocuklukta yatan bi görülmeme durumun bunu oluşturmuştur sende. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…