- 28 Mart 2017
- 16.503
- 67.946
Yok, sarap koydum buza bebeyi uyutup sarpa kitap yapacagimalla alla nasıl yani sayfayı kapatıp bütiün gece konu sahibesini neden bu kadar kıskandığını düşünmeyecek misin sen şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, sarap koydum buza bebeyi uyutup sarpa kitap yapacagimalla alla nasıl yani sayfayı kapatıp bütiün gece konu sahibesini neden bu kadar kıskandığını düşünmeyecek misin sen şimdi
Uza ya çocuknereye çıkayım?
everestte siz varsınız.
Yok yav egleniyorumCevap vermezsin o zaman akıllım zoruna gidiyor ki cevap atıp duruyorsun kendinizi ilah falan mı sanıyorsunuz anlamadım ki her şeyi çok biliyor gibi
Uza hadi uzaaa laf sokma peşinde hala işi gücü yok gibi işe yaramıyorsun çık konudan ne yüzsüzsünüzDedi, yalnız kalıp son umut kendini onaylatma ihtiyacı için bi umut anonim foruma girip çok kıskanılıyom diye konu açan kadın.
Amacınız baştan belli zaten söylemiştim insan olan insan gibi anlar yorum atardıYok yav egleniyorum
Egomu beslemiyorsun desenize şuna. Hiç değilse dürüst olun.Uza hadi uzaaa laf sokma peşinde hala işi gücü yok gibi işe yaramıyorsun çık konudan ne yüzsüzsünüz
Yahu dışarı dışarııııı hadiiii uza şurdan kendi kendine kafasında uyduruyor halaEgomu beslemiyorsun desenize şuna. Hiç değilse dürüst olun.
ayyy çok canım sıkılıyor gördüğüm her konuya yorum yazdım bugün,kıskançlık öyle olmaz bir kuzenim var babam iflas ettiği dönemde bir tane pantolonum vardı gece kalkıp onun fermuarını yırtmıştı ertesi gün arkadaşlarımla sinemaya gidemim diye,iki görümcem araba alacam çocuğu okula bırakırım dedim diye birbirlerine sarılıp ağlarken yakaladım korkma araba alamaz o fln diyodu,eltim evime geldi evim güzelmiş diye kaynanamın evini pencereleri kırıp dökmüş onun evi niye güzel diye polis fln gelmiş en bombası bu kadın düğünümde beyaz sık pileli uzun elbise giyinip taç taktı daha neler neler var boyum uzun diye topuklu giyersen dışarı çıkmam seninle diyen arkadaştan tutunda..... ya biz napakMerhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimi okul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum
İnsan olmayanlar dislike atıyor galiba jsjdjsjAmacınız baştan belli zaten söylemiştim insan olan insan gibi anlar yorum atardı
Seni küçükken çok ezmişler, üzüldüm.Yancılığı bırakın bence tipik ezici ama kendisi ezik olduğunun farkında olmayan grup
Belki kıskanmışızdır.İnsan olmayanlar dislike atıyor galiba jsjdjsj
İnsan olmayanlar dislike atıyor galiba jsjdjsjAmacınız baştan belli zaten söylemiştim insan olan insan gibi anlar yorum atardı
hhahhahshshshshshdhdhdhdh dışarı mı hshdhdhdhfhhfhf şey de desenize "Çekil huzurumdan!" Bi tane genç kız vardı burda diyordu çok iyiydi ahahshshshYahu dışarı dışarııııı hadiiii uza şurdan kendi kendine kafasında uyduruyor hala
Uza ya çocuk
Üyelik iptali yapma bak tamam mı?Hatrım için.İnsan olmayanlar dislike atıyor galiba jsjdjsj
Bu kıyaslama ile ancak sen laf söyleyebilirdin zaten. Cidden işiniz gücünüz laf söylemek başka bir numaranız yok dicem de bunu da beceremiyorsunuz
Hala nerden vuracağını düşünüyor ya. Küçükken el üstünde büyüdüm baya baya inanabiliyor musun :) ağlayarak yaz günlüğüne laf söyleyeyim derken kişiliğinden oluyorsun insanlara psikolojik sorunları üzerinden laf söylenmez tatlım haberin olsun neyseki bedenim de ruhum da sağlam sizin gibilere pabuç bırakmıyorumSeni küçükken çok ezmişler, üzüldüm.
Ya yürü git işine sende ne diyeceğinizi şaşırdınız iğrenç yorumlarınızı alın gidinÜyelik iptali yapma bak tamam mı?Hatrım için.
Hala nerden vuracağını düşünüyor ya. Küçükken el üstünde büyüdüm baya baya inanabiliyor musun :) ağlayarak yaz günlüğüne laf söyleyeyim derken kişiliğinden oluyorsun insanlara psikolojik sorunları üzerinden laf söylenmez tatlım haberin olsun neyseki bedenim de ruhum da sağlam sizin gibilere pabuç bırakmıyorum
Kuzeniniz için açtınız, siz demeden ben diyim. Kuzen, aynen.Merhaba forumda yeniyim herkese günaydın kendi tecrübelerinizle bana bir yol göstermenizi umuyorum öncelikle ailemden bahsedeyim ki ona göre çözüm sunun lütfen herkesin hayatı aynı değil sonuçta. Babamla bildim bileli aramda mesafe var. Bunun sebebi de kendisi. Sürekli küfür ediyor anneme bana kardeşlerime. Sokakta mağazada yolda rezil ettiği sayısız anılarım var. İnsanların bana acıyarak baktığı o anları aklımdan bir türlü çıkaramadım. Kaç kişiyle konuştum anlattım. Onları anlamaya çalıştım ben samimiuet kurmak için ona yaklaştım ama hep zarar gören yıpranan ben oldum. Bir gün aramız iyi oldu sanıyorum ama gördüm ki babamın keyfi iyiyse aile huzurlu. Ama kendisinin keyfi yerinde değilse bizi de huzursuz ediyor. Sürekli ağzında ssstir olup gidin bu evden diye akla gelemeyecek ağza alınmayacak küfürler ediyor. Ama aynı zamanda ben üniversite de bitirdim ve sürekli bana senden bir b+k olmaz sen neyi başardın ki diyip hevesimi kırıyor hayatım boyunca böyleydi bu durum. Annemi de sindirdi. Şimdi diyorum ki 3 yıldır bir ilişkim var artık tanışmak istiyorlar ve anneme konuyu açtım. Ağlayacak hale geldi ben babana söyleyemem diye. Kendin söyle diyor konuyu değiştirmeye çalışıyor. Baktı beni vazgeçiremedi surat asıyor küsüyor. Ya annem de birkaç yıl çalış sözün geçecek zamana geldiğinde kendin söyle. 25 yaşımdayım ve ailede evde huzur olmayınca mutlu olduğum insanla yuva kurmak istiyorum. Annemi kırmadan anlattım kocasının kusurunu asla kabul etmediğini söyledim her gün bu evde babamın küfürleri yüzünden aldığım nefes canımı yakıyor dedim. Lütfen anlayın o küfürleri öyle bir ediyor ki gözünüzün önünde bir canavar var sanki saldıracak mı diye korkudan tir tir titriyorsunuz öyle anlar yaşatıyor. Ben de artık üniversiteyi bitirdim çok şükür iş alanı açık. Artık kendi yuvamı kurmak istiyorum. Bir yanda da annemi böyle üzdüğüm için vicdan azabı içimden gitmiyor. Biliyorum ki evde öyle biriyle tek başına yaşamamak için annem beni evden göndermek istemiyor. Onu da anlamaya çalışıyorum ama artık vücudum da isyan etmeye başladı
Mide ağrılarım geçmek bilmiyor stresten. Sürekli güçsüzüm bu yaşta tansiyon sorunu çıktı. Kafamda bir sürü bezeler çıkmaya başladı. Ya ne ruhum ve vücudum kaldırıyor artık olanları. Bana yardım eder misiniz ne yapmalıyım