Bak şimdi laf sokma sanatını çok iyi bilirim ama senin üzerinde uygulamayacağım.Benimle baş edebileceğini de hic sanmıyorum.Senin için ban yiyemem canım,hadi byeAraştır biraz iş güç edin kendine burda laf sokma peşinde dolaşacağına engelleyeyim en iyisi
Hay aklınla bin yaşa İşte dediğiniz gibi hiç var olmasaydınız keşke ama Rabbim yaratmış bizi imtihan ediyorMutlak mutlan bastan beri var olmamis, hic olmamis demek hukukta. Sizin yazdiginiz iptal.. Kusura bakmayin sidin gibi muhtesem ve kiskanilan birine boyle bilgi verir gibi yazdim ama. Sanirim kiskandim
Konuyu anlayamayan birisi sizin gibi yorum yapar çünkü. Anlmadığınız yerleri sorun anlatayım insanlık ederek sizi sıkmamak için kısa ve öz yazmaya çalıştım. Yorumunuza gerek de yokmuş. Kariyer basamaklarımı hızla tırmanıyorum zaten aklın kalmasın sizin gibilerle muhattap olmayacağım mevkiye gelene kadar devam
Cümlede anlam çalışması gereken kitap okuması gereken çok insan varmış burda onu gördüm. Kafanızda konuyu eğip bükerek yargılayacak hale getirmişsiniz. Önce düzgün eleştiri yapmayı öğren. Beni anlayan anladı. Bunca anlayan yorum yapan insanda mı nefret ediliyor ? Özenmek ne demek iyi bilirim kıskanmak nedir iyi bilirim birinin bakışından hareketinden anlarsın durumu. Kendi başınıza gelse anlarsınız da işinize gelmiyor linç kültürü yerleşmiş kafanızaSiz başarılı, güzel vs diyesiniz kıskanılmıyorsunuz. Muhtemelen tipik "kibirli/havalı" kişi olduğunuz için çevrenizdekiler tarafından hoşlanılmıyorsunuz. Çekemeyen de vardır o yüzden. Bunu garipsemedim.
Etraftakilerin size böyle davranma sebepleri yine sizsiniz. Kendinizi düzeltirseniz gördüğünüz kötü muameleler de son bulur.
Ayrıca saç modelinizi taklit etmeleri kötü bir şey de değil. Özenmişlerdir. Şu niyetle de olabilir: "Saçımı daha iyi yapayım da b*k gibi kalsın onunki".
Kıskanılmaktan daha çok nefret edilmenize bir çare bulun derim.
Ona göre herkes kendisini kıskanıyor..halalar,teyzeler,kuzenler,iş arkadaşları, komşu...Yok arkadaşın için söyledim. Senin onu kıskandığından aşırı emin ama hala arkadaşlık kuruyor seninle. Çok ilginç geldi bana. Kıskanç insan kendisine zarar verebilir sonuçta. Bunun fitne sokması var, nazarı var, var da var.
O güç var ya o kıskanılası,gıpta edilesi bir güç.Şimdi de bir başkasının gücünü üstümde uygulalayarak korkutmak falan? Cidden gülünçsün sus bence artık
Hep atom hep atom sıkılıyosun tabi bir yerden sonra.Niye, belli bir mevkiden sonra kk'ne girmek yasaklanıyor mu?
Buraya gelenler de hep atom parçalama molalarinda geliyor zaten. Sonra bizi beğenmiyorlar. Çok üzücü gerçekten
Yok mazallah normal hayatta falan karşılaşırız. Bana uzak Allah a yakın olun hanımefendi. Ben düşünme biçimi bakış açısı özsaygısı olan insanlarla bir arada olacağım bir mevkiyi tercih ediyorum. Gerçekten berbat ruhlarınız varmışNiye, belli bir mevkiden sonra kk'ne girmek yasaklanıyor mu?
Buraya gelenler de hep atom parçalama molalarinda geliyor zaten. Sonra bizi beğenmiyorlar. Çok üzücü gerçekten
Bu dusuncelerden kurtulun. Kimse tirnaga gore birini kiskanmaz) digerleri de ayni. Biri iltifat etse de, bir şeyi begenmese de diyceksiniz ki kiskandigindan yapiyor. Inanin herkes kendi hayatinda duzeninde. Bana çok komik geliyor bu dusuncede olmakMerhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimiokul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum
Abla ne diyorsun ayıptır söylemesi?Konuyu anlayamayan birisi sizin gibi yorum yapar çünkü. Anlmadığınız yerleri sorun anlatayım insanlık ederek sizi sıkmamak için kısa ve öz yazmaya çalıştım. Yorumunuza gerek de yokmuş. Kariyer basamaklarımı hızla tırmanıyorum zaten aklın kalmasın sizin gibilerle muhattap olmayacağım mevkiye gelene kadar devam
Buyursun konuya da baksın bir gerçekten belki insanlığı burdakilerden iyidirO güç var ya o kıskanılası,gıpta edilesi bir güç.Tek hareketi ile 3 gün ağzın bantlabilir. Yüce ve kıymetli güç.
Konu sahibi bana da beddua etsenize.İnşallah seni de kıskanırlar diye.O zaman belki Angelina jolie olurum,nobeli kazanırım veya atomu parçalarım. (Katip atom alıntısı sana gelsin)Önce konuyu anlayın bir dinleyin çok zor değil gerçekten ama size zor o yüzden umarım aynısını yaşarsınız diyorum size
Gülün o zaman hanımefendi :) saygılı bir yorum teşekkürlerBu dusuncelerden kurtulun. Kimse tirnaga gore birini kiskanmaz) digerleri de ayni. Biri iltifat etse de, bir şeyi begenmese de diyceksiniz ki kiskandigindan yapiyor. Inanin herkes kendi hayatinda duzeninde. Bana çok komik geliyor bu dusuncede olmak
Buyursun konuya da baksın bir gerçekten belki insanlığı burdakilerden iyidir
Senin kendine özsaygın olsa bu üslubu kendine yakıştırmazsın bu 1.Yok mazallah normal hayatta falan karşılaşırız. Bana uzak Allah a yakın olun hanımefendi. Ben düşünme biçimi bakış açısı özsaygısı olan insanlarla bir arada olacağım bir mevkiyi tercih ediyorum. Gerçekten berbat ruhlarınız varmışhayatta başarısızlıklar dilerim
Hocam,şu arkadaşa noktalama işaretleri konusunda bir yardımcı olur musunuz.Vallahi gözlerim kanadıO güç var ya o kıskanılası,gıpta edilesi bir güç.Tek hareketi ile 3 gün ağzın bantlabilir. Yüce ve kıymetli güç.
Bakıştan nasıl kıskançlık tespit ediliyor? Biraz bana da taktik verir misiniz? Ben bu konularda çok safımCümlede anlam çalışması gereken kitap okuması gereken çok insan varmış burda onu gördüm. Kafanızda konuyu eğip bükerek yargılayacak hale getirmişsiniz. Önce düzgün eleştiri yapmayı öğren. Beni anlayan anladı. Bunca anlayan yorum yapan insanda mı nefret ediliyor ? Özenmek ne demek iyi bilirim kıskanmak nedir iyi bilirim birinin bakışından hareketinden anlarsın durumu. Kendi başınıza gelse anlarsınız da işinize gelmiyor linç kültürü yerleşmiş kafanıza
Sen atomu da parçalasan kıskanılmazsın otur ağlaaKonu sahibi bana da beddua etsenize.İnşallah seni de kıskanırlar diye.O zaman belki Angelina jolie olurum,nobeli kazanırım veya atomu parçalarım. (Katip atom alıntısı sana gelsin)
Hep atom hep atom sıkılıyosun tabi bir yerden sonra.