Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Siz başarılı, güzel vs diyesiniz kıskanılmıyorsunuz. Muhtemelen tipik "kibirli/havalı" kişi olduğunuz için çevrenizdekiler tarafından hoşlanılmıyorsunuz. Çekemeyen de vardır o yüzden. Bunu garipsemedim.

Etraftakilerin size böyle davranma sebepleri yine sizsiniz. Kendinizi düzeltirseniz gördüğünüz kötü muameleler de son bulur.

Ayrıca saç modelinizi taklit etmeleri kötü bir şey de değil. Özenmişlerdir. Bir ihtimal şu niyetle de olabilir: "Saçımı daha iyi yapayım da b*k gibi kalsın onunki".

Kıskanılmaktan daha çok nefret edilmenize bir çare bulun derim.

Son düzenleme:
Mutlak mutlan bastan beri var olmamis, hic olmamis demek hukukta. Sizin yazdiginiz iptal.. Kusura bakmayin sidin gibi muhtesem ve kiskanilan birine boyle bilgi verir gibi yazdim ama. Sanirim kiskandim
Hay aklınla bin yaşa İşte dediğiniz gibi hiç var olmasaydınız keşke ama Rabbim yaratmış bizi imtihan ediyor

Niye, belli bir mevkiden sonra kk'ne girmek yasaklanıyor mu?
Buraya gelenler de hep atom parçalama molalarinda geliyor zaten. Sonra bizi beğenmiyorlar. Çok üzücü gerçekten

Cümlede anlam çalışması gereken kitap okuması gereken çok insan varmış burda onu gördüm. Kafanızda konuyu eğip bükerek yargılayacak hale getirmişsiniz. Önce düzgün eleştiri yapmayı öğren. Beni anlayan anladı. Bunca anlayan yorum yapan insanda mı nefret ediliyor ? Özenmek ne demek iyi bilirim kıskanmak nedir iyi bilirim birinin bakışından hareketinden anlarsın durumu. Kendi başınıza gelse anlarsınız da işinize gelmiyor linç kültürü yerleşmiş kafanıza

Ona göre herkes kendisini kıskanıyor..halalar,teyzeler,kuzenler,iş arkadaşları, komşu...
İş bana kalana kadar herkesten saklansa manastırda bir basina yaşaması gerekir

Buraya gelenler de hep atom parçalama molalarinda geliyor zaten. Sonra bizi beğenmiyorlar. Çok üzücü gerçekten
Hep atom hep atom sıkılıyosun tabi bir yerden sonra.

Yok mazallah normal hayatta falan karşılaşırız. Bana uzak Allah a yakın olun hanımefendi. Ben düşünme biçimi bakış açısı özsaygısı olan insanlarla bir arada olacağım bir mevkiyi tercih ediyorum. Gerçekten berbat ruhlarınız varmış hayatta başarısızlıklar dilerim

Bu dusuncelerden kurtulun. Kimse tirnaga gore birini kiskanmaz) digerleri de ayni. Biri iltifat etse de, bir şeyi begenmese de diyceksiniz ki kiskandigindan yapiyor. Inanin herkes kendi hayatinda duzeninde. Bana çok komik geliyor bu dusuncede olmak

Abla ne diyorsun ayıptır söylemesi?

Daha kendini anlatmayı bilmiyorsun, konuyu anlamayanlara carlıyosun, pardon sen kimsin? Vasfın nedir?
Karakterin desem konuşma tarzına bakılırsa yok, zekan desem notların düşük. Neyini kıskanalım senin sen kimsin?
Burada gelip millete sayma hakkını sana kim verdi?
Sen bizim mevkimize biraz zor gelirsin bu kafayla, özel sektörde seni çiğ çiğ yerler.

Önce konuyu anlayın bir dinleyin çok zor değil gerçekten ama size zor o yüzden umarım aynısını yaşarsınız diyorum size
Konu sahibi bana da beddua etsenize.İnşallah seni de kıskanırlar diye.O zaman belki Angelina jolie olurum,nobeli kazanırım veya atomu parçalarım. (Katip atom alıntısı sana gelsin)

Gülün o zaman hanımefendi :) saygılı bir yorum teşekkürler

Senin kendine özsaygın olsa bu üslubu kendine yakıştırmazsın bu 1.
Hepimiz burada anonim anonim takılıyoruz, karşındakinin üslubuna bakarak senden çok daha kaliteli olduğuna eminim, bu 2.
O düşük notlarla Koç Holding’te Ceo falan olmamışsındır, sallama bu ne ego 3.
Seni küşükken bayağı eziklemişler kendini kıskanılan vazgeçilmez sanıyorsun, valla gerçek hayatta ahahaha yazık ya diyip dedikodunuzu yapıyorlar/yapıyoruz bu da 4.

Bakıştan nasıl kıskançlık tespit ediliyor? Biraz bana da taktik verir misiniz? Ben bu konularda çok safım nasıl bakarsa işte beni kıskanıyo diyebiliriz? Belki beni de ne kıskananlar oldu da bakıştan anlamadığımdan saf saf takıldım

Konu sahibi bana da beddua etsenize.İnşallah seni de kıskanırlar diye.O zaman belki Angelina jolie olurum,nobeli kazanırım veya atomu parçalarım. (Katip atom alıntısı sana gelsin)
Sen atomu da parçalasan kıskanılmazsın otur ağlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…