Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Yok mazallah normal hayatta falan karşılaşırız. Bana uzak Allah a yakın olun hanımefendi. Ben düşünme biçimi bakış açısı özsaygısı olan insanlarla bir arada olacağım bir mevkiyi tercih ediyorum. Gerçekten berbat ruhlarınız varmış 😇 hayatta başarısızlıklar dilerim

Neden beddua ediyorsunuz bana? Kiskandiginizi bu kadar belli etmeyin rica ediyorum!!!!

Senin kendine özsaygın olsa bu üslubu kendine yakıştırmazsın bu 1.
Hepimiz burada anonim anonim takılıyoruz, karşındakinin üslubuna bakarak senden çok daha kaliteli olduğuna eminim, bu 2.
O düşük notlarla Koç Holding’te Ceo falan olmamışsındır, sallama bu ne ego 3.
Seni küşükken bayağı eziklemişler kendini kıskanılan vazgeçilmez sanıyorsun, valla gerçek hayatta ahahaha yazık ya diyip dedikodunuzu yapıyorlar/yapıyoruz bu da 4.
Özelde konuşalım isterseniz benim için hiç sorun değil. O düşük notları nasıl tavana çektim bir bilsen. Koç holding de ceo olmak en büyük mevki midir yoksa sizin düşük bakış açınız mıdır? Laf söylemek için söylemeyin ya. Zaten dedikodudan başka işiniz yok gibi duruyor. Kız Allah ya belki bir gün davan falan olur oldu ki bana düşer konusu açılır burasının. Öyle denk düşeriz sende yerinde görürsün makamımı mevkimi

Özelde konuşalım isterseniz benim için hiç sorun değil. O düşük notları nasıl tavana çektim bir bilsen. Koç holding de ceo olmak en büyük mevki midir yoksa sizin düşük bakış açınız mıdır? Laf söylemek için söylemeyin ya. Zaten dedikodudan başka işiniz yok gibi duruyor. Kız Allah ya belki bir gün davan falan olur oldu ki bana düşer konusu açılır burasının. Öyle denk düşeriz sende yerinde görürsün makamımı mevkimi
Yavrum ne bu celal?Herkesle bi yarış,herkese bi hakaret saldırma noluyo?Dikkat:Cami duvarı :stop:

Ahahahahahahahaha kahkaha attım kajdjajahahsh.
Benim bakış açım düşük değil, en azından sizinki kadar. 😂
Valla dedikodunuz dönüyordur ortamda ama bu siz kıskanıldığınız için değil sevilmediğiniz içindir muhtemelen. Ayrıca bu üslupla birinin davama bakmasını müebbet yatacağımı bilsem yine istemem. Bakış açınız dar, müvekkillerinizle anonim hesaplarınızı mı konuşuyorsunuz, şaka gibi akjdsjhshshs.
Batırdınız kendinizi ya. Teşekkür ederim şu yoğun günümde yüzüme tebessüm ettirdiğiniz için. Siz olmasaydınız kime gülerdim. 🤍

Yine de favori bedduası 'insallah senin annenin götünü de açarlar' olanlar fav 😂😂😂😂
Sevgili yengec bu burada gördüğüm en ilginç kınama bedduasıydı.Üstelik böyle saçma bir konuda.Anne döt olayını kaçırmışım ben ya..Tüh

X