- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.444
Ünlem yamulur hasedinden. Ben almayımmHocam,şu arkadaşa noktalama işaretleri konusunda bir yardımcı olur musunuz.Vallahi gözlerim kanadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ünlem yamulur hasedinden. Ben almayımmHocam,şu arkadaşa noktalama işaretleri konusunda bir yardımcı olur musunuz.Vallahi gözlerim kanadı.
Yok mazallah normal hayatta falan karşılaşırız. Bana uzak Allah a yakın olun hanımefendi. Ben düşünme biçimi bakış açısı özsaygısı olan insanlarla bir arada olacağım bir mevkiyi tercih ediyorum. Gerçekten berbat ruhlarınız varmış hayatta başarısızlıklar dilerim
Orada da diğer keşişler kıskanır. :/Ona göre herkes kendisini kıskanıyor..halalar,teyzeler,kuzenler,iş arkadaşları, komşu...
İş bana kalana kadar herkesten saklansa manastırda bir basina yaşaması gerekir
Özelde konuşalım isterseniz benim için hiç sorun değil. O düşük notları nasıl tavana çektim bir bilsen. Koç holding de ceo olmak en büyük mevki midir yoksa sizin düşük bakış açınız mıdır? Laf söylemek için söylemeyin ya. Zaten dedikodudan başka işiniz yok gibi duruyor. Kız Allah ya belki bir gün davan falan olur oldu ki bana düşer konusu açılır burasının. Öyle denk düşeriz sende yerinde görürsün makamımı mevkimiSenin kendine özsaygın olsa bu üslubu kendine yakıştırmazsın bu 1.
Hepimiz burada anonim anonim takılıyoruz, karşındakinin üslubuna bakarak senden çok daha kaliteli olduğuna eminim, bu 2.
O düşük notlarla Koç Holding’te Ceo falan olmamışsındır, sallama bu ne ego 3.
Seni küşükken bayağı eziklemişler kendini kıskanılan vazgeçilmez sanıyorsun, valla gerçek hayatta ahahaha yazık ya diyip dedikodunuzu yapıyorlar/yapıyoruz bu da 4.
Bence çevrenizdekiler kıskanmıyor.Gülüyor arkanızdan.Farkında değilsiniz.Sen atomu da parçalasan kıskanılmazsın otur ağlaa
☺☺☺Neden beddua ediyorsunuz bana? Kiskandiginizi bu kadar belli etmeyin rica ediyorum!!!!
Aynen bir siz akıllısınız çözdünüz olayıBence çevrenizdekiler kıskanmıyor.Gülüyor arkanızdan.Farkında değilsiniz.
Yavrum ne bu celal?Herkesle bi yarış,herkese bi hakaret saldırma noluyo?Dikkat:Cami duvarıÖzelde konuşalım isterseniz benim için hiç sorun değil. O düşük notları nasıl tavana çektim bir bilsen. Koç holding de ceo olmak en büyük mevki midir yoksa sizin düşük bakış açınız mıdır? Laf söylemek için söylemeyin ya. Zaten dedikodudan başka işiniz yok gibi duruyor. Kız Allah ya belki bir gün davan falan olur oldu ki bana düşer konusu açılır burasının. Öyle denk düşeriz sende yerinde görürsün makamımı mevkimi
Aynen sizin benim umrumda olmadığınız gibiHadi evrenin sirrini vereyim, kimsenin umrunda değilsiniz.
İlk kez aynı fikirdeyiz.Aynen bir siz akıllısınız çözdünüz olayı
Yine de favori bedduası 'insallah senin annenin götünü de açarlar' olanlar favİnşallah herkes sizi kıskansın diye bir bedduada ilk defa duydum.
Allah Allah cami duvarıymış? Hayırdıer kimsinizYavrum ne bu celal?Herkesle bi yarış,herkese bi hakaret saldırma noluyo?Dikkat:Cami duvarı
Aynen sensinİlk kez aynı fikirdeyiz.
Ahahahahahahahaha kahkaha attım kajdjajahahsh.Özelde konuşalım isterseniz benim için hiç sorun değil. O düşük notları nasıl tavana çektim bir bilsen. Koç holding de ceo olmak en büyük mevki midir yoksa sizin düşük bakış açınız mıdır? Laf söylemek için söylemeyin ya. Zaten dedikodudan başka işiniz yok gibi duruyor. Kız Allah ya belki bir gün davan falan olur oldu ki bana düşer konusu açılır burasının. Öyle denk düşeriz sende yerinde görürsün makamımı mevkimi
Komiksiniz ya cidden ruhunuz gibi değer görün defolun biYine de favori bedduası 'insallah senin annenin götünü de açarlar' olanlar fav
Kibirle mücadele vakfı başkanı. Efenim?Allah Allah cami duvarıymış? Hayırdıer kimsiniz
Sevgili yengec bu burada gördüğüm en ilginç kınama bedduasıydı.Üstelik böyle saçma bir konuda.Anne döt olayını kaçırmışım ben ya..TühYine de favori bedduası 'insallah senin annenin götünü de açarlar' olanlar fav
Kendinizi tedavi edin önce konudan da bir defolup gidinKibirle mücadele vakfı başkanı. Efenim?
O neeyyy Allasen bi link fırlat ya görmedim,ya B12 devredeYine de favori bedduası 'insallah senin annenin götünü de açarlar' olanlar fav