Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Adanali90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
78
-135
26
Merhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimi okul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum

narsizm 101

Kimse kıskanç vs değil. Size öyle geliyor. Çok var sizin gibilerden nerede görsem tanırım. Bakış açınız öyle. İnsanların sizi kıskanmasını kıskanıyorum sandığınıza da yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ortada kıskanç birini göremedim, sen fazla üzerine alıyorsun her şeyi Zaten heeerkesin sorunlu olduğunu bir kendinin normal olduğunu düşünmen de bazı şeylerin ipucu

Herkes mi kıskanıyor sizi?
Böyle de yanlış anlaşıldı işte :) bir süre sonra buna evriliyor evet. Benden uzaklaşıyorlar arkamdan konuştukları için kulağıma geliyor hep. Hani bakışlardan anlarsınız ya bazen belki de benim 6.hissim kuvvetli bilemiyorum o insandan bana mutlaka zarar geliyor. Bundan bahsediyorum. Yani hep mı bulur diyeceğim ama malesef hep buluyor. Ben bir özelliğinden dolayı kendime mı çekiyorum böylelerini onu anlamaya çalışıyorum

Bende kıskançlık olduğunu düşünmüyorum

Sürekli herkesin onu kıskandığını düşünen insanlar eeennn kıskanç insanlar oluyor hiç şaşmaz. Kimseyi kıskanmayan insanlar da kıskanıldığını düşünmüyor. Bence sizin kendinize bayıldığınız kadar kimse size bayılmıyor bu kadar endişelenmeyin :)

Herkeste sorun olamaz.Bir dönüp bakın kendinize o zaman.
Ne diyeyim;nazar değmesin diye p.. nuzu kaşıyın bari.

Of çok güzel yazmışsınız her şeyi nasıl bu kadar güzel düzenli yazıyorsunuz sizden hiç beklemezdim doğrusu. O emojiler bende de var bikere bak ben de emoji atıyorum sadece siz atamıyosunuz??? Neyse ben de ders çalışıyım sizden daha iyi notlar alabilirim ayrıca. Hayır kıskanmıyorum ne kıskanması

Bence böyle düşünerek sadece insanları kendinizden uzaklaştırırsınız. Ben okurken bile narsist olduğunuzu hissettim. Siz her olayı kıskanılmaya bağlamışsınız gibi geldi. Emin olun çevremde bu kişi beni kıskanıyor diyen herkese sen kimsin de seni neden kıskansınlar diyesim geliyor. Çünkü hakikaten kimse onları kıskanmıyor. Siz fazla kendinizi önemli hissediyorsunuz o başka

Ortada kıskanç birini göremedim, sen fazla üzerine alıyorsun her şeyi Zaten heeerkesin sorunlu olduğunu bir kendinin normal olduğunu düşünmen de bazı şeylerin ipucu
Ama şöyle söyleyeyim sıkmamak için yazmadım. Mesela bir saç modeli yaptım diğer gün aynısı öbür arkadaşımda ve kendini övüyor da övüyor sanki seninki b*k gibi olmuş der gibi. Herkes sorunlu değil bir özelliğinden yakınıyorum o da kıskançlıkları. Mesela yeni bir şey aldınız birisi birine gösterdiniz size ters baktı ve hayırlı olsun bile demedi ne düşünürdünüz? Ya da en sevdiğiniz bir eşyanız ne hikmetse arkadşaınız takıldı yere düşürdü ? Yüzüme söyleyen oldu ya benim seni kıskanıyorum diye yalan ya da sanrılarım değil bunlar keşke öyle olsaydı

Keşke böyle dalga konusu yapılsa inanın hiiiç alınmam samimiyetiniz beni hoşnut eder. Ama konuyu anlamamanız üzdü

Keşke böyle dalga konusu yapılsa inanın hiiiç alınmam samimiyetiniz beni hoşnut eder. Ama konuyu anlamamanız üzdü
Yok canım anlıyorum sizi öyle insanları bilirim hep rekabet içindeymiş gibi davranırlar arkadaşlıkları samimiyetsiz olur o yüzden haklısınız

Yani be diyeyim inşallah başınıza gelir anlarsınız o zaman tekrar görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…