Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Dedi, yalnız kalıp son umut kendini onaylatma ihtiyacı için bi umut anonim foruma girip çok kıskanılıyom diye konu açan kadın.
Uza hadi uzaaa laf sokma peşinde hala işi gücü yok gibi işe yaramıyorsun çık konudan ne yüzsüzsünüz

ayyy çok canım sıkılıyor gördüğüm her konuya yorum yazdım bugün,kıskançlık öyle olmaz bir kuzenim var babam iflas ettiği dönemde bir tane pantolonum vardı gece kalkıp onun fermuarını yırtmıştı ertesi gün arkadaşlarımla sinemaya gidemim diye,iki görümcem araba alacam çocuğu okula bırakırım dedim diye birbirlerine sarılıp ağlarken yakaladım korkma araba alamaz o fln diyodu,eltim evime geldi evim güzelmiş diye kaynanamın evini pencereleri kırıp dökmüş onun evi niye güzel diye polis fln gelmiş en bombası bu kadın düğünümde beyaz sık pileli uzun elbise giyinip taç taktı daha neler neler var boyum uzun diye topuklu giyersen dışarı çıkmam seninle diyen arkadaştan tutunda..... ya biz napak

Yahu dışarı dışarııııı hadiiii uza şurdan kendi kendine kafasında uyduruyor hala
hhahhahshshshshshdhdhdhdh dışarı mı hshdhdhdhfhhfhf şey de desenize "Çekil huzurumdan!" Bi tane genç kız vardı burda diyordu çok iyiydi ahahshshsh

Bu kıyaslama ile ancak sen laf söyleyebilirdin zaten. Cidden işiniz gücünüz laf söylemek başka bir numaranız yok dicem de bunu da beceremiyorsunuz

Bayılıyorum senin gibi böyle ortalama, ortalama altı bölümlere, üniversitelere girince kendini üstün görenlere. Daha iş hayatında yerin yok düzgün. Koç'un yöneticisi ile hayatında tek kelime etme imkanın olmayacak, ama kendini layık gördüğün yere bak.

Eski konularına da baktım, buradaki bu halin inanılmaz acınası. Şuan böyle küçük mızmız bir kız çocuğu gibi ellerini saçlarına geçirip ağlıyorsundur.

İnsanlar seni takdir etmedi diye üzüldün mü yoksa, yazık.

Seni küçükken çok ezmişler, üzüldüm.
Hala nerden vuracağını düşünüyor ya. Küçükken el üstünde büyüdüm baya baya inanabiliyor musun :) ağlayarak yaz günlüğüne laf söyleyeyim derken kişiliğinden oluyorsun insanlara psikolojik sorunları üzerinden laf söylenmez tatlım haberin olsun neyseki bedenim de ruhum da sağlam sizin gibilere pabuç bırakmıyorum

Kuzeniniz için açtınız, siz demeden ben diyim. Kuzen, aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…