Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Yine de favori bedduası 'insallah senin annenin götünü de açarlar' olanlar fav

Ya nasıl kacirirsiniz
Sizin için beynimin kıvrımlarında döndüm durdum, nihayet konu sahibinin hatırladım,konuyu da buldum.
Beddua su; ustune tıklayınca konuyu da okuyabilirsiniz

Yaa yengenc ise sabahtan gidesim gelmedi zamani gelmisti jel pedikur yaptirmaya gittim, yaptirirken konuyu okuyordum, yorumlara sessiz sessiz icime icime guluyordum. Ama senin su iki yorumda dayanamadim biraz sesli guldum, kadin tam ojeyi suruyormus durup yuzume bakti Neyseki ulkedeki herkes bilingual, dedikodu yapip arkamdan sovuyorlarsa benim konusamadigim ikinci dillerini kullaniyorlardir, anlamiyorum sorun yok

Konu sahibi ucmus ama valla ne desem bilemedim, biri beni kiskaniyor mu diye hic kafa yormadim bugune kadar, bence guzel bir hayatim ben seviyorum ve cok mutluyum, aynisini uygulamak isteyeni fark etsem tavsiye ettigimi soylerim

Belki size öyle geliyordur kimsenin umrunda bile değilsinizdir.Cok da şey yapmayin

Bir arkadaşım düğünüde abuk subuk figürlerle oynadıktan sonra bana dönüp “herkes oynadığımızı hiç otırmadığımızı görünce kıskançlıktan çatladı“ demişti. Bir ona anlam vermemişti birde sizin konunuza.

Bizim iş grubumuzda böyle boşanmış bakımlı sarışın kadın vardı oda bir gün bana dedi ki beni herkes kıskanıyor ,onu kıskanan yoktu askine hiç kimse onunla konuşmak istemiyordu ,sevilmeyen biriydi egosu yüksek , sürekli bilmişlik taslayan kendisini kaf dağında gören insanları sevmeyen bir kişiydi en son
Benide aşağlayınca hepsini yüzüne saydım artık konuşmuyorum da ve acayip ahlaksız biri olduğunu da sonradan fark ettim

Bazı insanlar her durumu kıskanıldıklarına bağlar,,,

Kıskanç tavırlar sergileyen bir arkadaşım benim de olmuştu ama sadece bana değil tüm arkadaş grubumuza..ama dediğim gibi bunca yıllık okul,iş,özel hayatımda bir tane kıskanç arkadas gördüm..ha bazen bir de akrabalar içinde birbirine karsi olabiliyor :) onun dışında herkes kıskanç da olmaz ki.. kimisi beğenerek de bakabilir. Gıpta edebilir. Hatta imrenebilir, özenebilir bile. Ya da hicbiridir. Aksine bazı hareketleri batıyordur karşı tarafın. Bunu dile getiriyordur. Bunun gibi her insan davranışını ''beni kiskaniyor'' ile aciklayamayiz. Dünya bu bizim etrafımızda dönmüyor ki .

Etrafındakilerin aslında seni kıskanmadığını, senin aşağılık kompleksinden ötürü yansıtma yaparak tam tersini görmek istediğinin bilincine vararak.

çok kırıcı yorumlar olmuş hoş olmamış. konu sahibide sanırım bu yüzden gitmiş. burda bazı insanlar bir konu açıldığı zaman nedense hemen dalga geçmek için fake diye suçlamak için sıraya giriyorlar. bu insanları gerçek hayatta düşünemiyorum. böyle anlayışsız arkadaşlarım olsun asla istemezdim. düşünsenize siz bir sorun görüyorsunuz kendinizde paylaşmak için dertleşmek için söylüyorsunuz ne egonuz kalıyor ne narsistliğiniz. insanların hayatlarını ne yaşadıklarını bilemezsiniz. türlü türlü hayatlar var ya. olması mümkün olmayan bir şeymi yazmış konu sahibi. evet kıskanç insan o kadar çok ki. siz görmüyorsanız başka bir dünyada yaşıyorsunuz o zaman. bu konulara yabancısınız. ha bu arada bazı insanlar gerçekten dikkat çekiyor göz önünde oluyor bunlarıda gözardı etmeyin.

Bu kiskanclik konusunda insanlar cok yanlis düsünüyor. "Allah cirkin sansi versin" diye bir tabir var, tamamen kiskanclik iceren. Mesela bir kadin sevgilisi yok diye üzülüyorsa, kendisi ayarinda baska bir kadinin kendisine asik bir dedigini iki etmeyen sevgilisi/esi oldugu görünce veya ordan burdan evlenme teklifleri aldigini duyunca sinirlenip kiskaniyor. Kendi kayinvalidesi ona kötü davraniyor mesela, kendi ayarinda (yasiti olan güzellik ve sosyoekonomik seviyesi benzer olan) baska bir kadinin kayinvalidesi ona saygili davraniyorsa bunu kiskaniyor. yani kadin gidip de ünlü bir mankeni, hollywood yildizini kiskanmaz, rakibi olabilecek cevresindeki disileri kiskanir. Cok güzel bir kadinin el üstünde tutuldugunu görünce kiskanmaz, cünkü kendisi o kadar güzel degildir ve dolayisiyla o kadinin bunu hak ettigini düsünür. Ama kendinden düsük gördügü kadin el üstünde tutuldugunda kiskanir, ben bile böyle davranilmiyorum bu kadin büyü mü yapiyor, seytan tüyü mü var, g.tü basi ayri mi oynuyor da herkes buna asik diye sinirlenir, ifrit olur, kiskanir. Eksi'de "yakışıklı adamların çirkin kadınlarla evlenmesi" diye bir baslik var kiskanc kadinlarin toplandigi. Mesela Hollywood ünlüsü yakisikli adamlar kendilerinden yasli veya cirkin bir kadinla evlendigi zaman, o kadina en cok halktaki diger kadinlar saldirir. Ben bu kadindan daha güzelim, ben niye Hugh Jackman'i ayartamiyorum, ben niye Tarkan'la, Kivanc Tatlitug ile evlenemiyorum diye isyan eder. Bilmem daha anlasilir oldu mu?

Adanali90'a tavsiyem kendisi ile ilgili olumlu haberleri hemcinsleriyle paylasmamasi. Konu acilirsa da, iltifat alirsa da, alcak gönüllü davranip kendini begenmis tavirlardan kacinmasi.

Ya surekli havaii vari konusan biriyseniz eger insanlar havanızj söndürme amaclı kelimeler kullanıyodur. Bak suan da da herkes beni kıskanıyor diye konu acmıssın havalı havalı. Ama herkes sen kendini cok gözünde büyütmüşsün diye yormlar yapmıs yani konusma tarzından ve davranıslarındam mutevellittir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…