Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

İşte bu yüzden insanların seni kıskandığını düşünüyorsun.
Küçükken hiç taktir görmemişsin hayatın hep birilerini memnun etmeye çalışarak geçmiş, bu yüzden taktir gördüğünü, kıskanıldığını falan düşünüyorsun. Ama olayın aslı o değil işte. Gerçekten acıyor ve üzülüyorum sana. Şu huylarını bırakmazsan asla sevilmeyeceksin biliyor musun?

Ay bende bakmıştım.
Çok kıskandığım için baktım konu sahibi.Beni de ekle seni kıskananlar listesine

Çünkü etrafımızdaki insanlar farklı olabilir mi bir de öyle bak olaya
13 yildir calisma hayatinin icindeyim, hem ozel sektor hem devlette calistim, calisiyorum. cok insan gordum soylediginiz sebepler cok komik geldi acikcasi. biri basarinizi kiskanir anlarim, basarili da degilsiniz. maasiniz dusuk. maasiniz kiskanilir anlarim. bekar diye niye kiskanilasiniz? tesetturlu biri sizi niye kiskansin. acilir o da tesetturlu olmaz. sanki cok matah ozellikleriniz varmis da bu ozellikleriniz yuzunden kiskaniliyormus gibi lanse etmissiniz ama bir de paylasiminizi baska bir gozden yani baska birinin gonderisi gibi okuyun, guleceksiniz. sizin bi arkadasim vardi. surekli kiskanildigini dusunurdu. simdi depresyon ilaclari kullaniyor.

Kııız ona mı takıldın seeen bak hala nerden vuracaklarını düşünüyorlar kendi karakterinizi gösteriyorsunuz haberiniz yok o konuyu merak ettiysen çözüme ulaştı tatlım sağol benim dertlerimle uğraştığın için gerçekten birisi seni ezerse ezilmiş olmazsın öyle bir durursun ki hayatta dimdik böyle hayatta da herkes seninle uğraşır. Kötü ruhlarınızı alın ve defolun şimdi

O neeyyy Allasen bi link fırlat ya görmedim,ya B12 devrede
Sevgili yengec bu burada gördüğüm en ilginç kınama bedduasıydı.Üstelik böyle saçma bir konuda.Anne döt olayını kaçırmışım ben ya..Tüh
Ya nasıl kacirirsiniz
Sizin için beynimin kıvrımlarında döndüm durdum, nihayet konu sahibinin hatırladım,konuyu da buldum.
Beddua su; ustune tıklayınca konuyu da okuyabilirsiniz
Insallah seninde ananın kıcı ortalığa acılır tatlım yaa sorun yok senin ıcın nasılda baksana

E ama sen güzel çocukluk geçirdim demedin mi?Bu başka bi şey. Eee?Günde birçok kişiye söyleniyor bu forumda bu ama çok ciddi ve senin yararına söylüyorum lütfen destek al.

Kuzeniniz için açtınız, siz demeden ben diyim. Kuzen, aynen.

üzüldüm bak şimdi..
o ağzı da babasından almış demek ki.
daha kendini argo kullanmadan ifade edemiyor yazık. 25 yaşındaymış ben uza, uza yaaa, yürü git vs gibi kelimelerinden toplum içinde nasıl konuşulacağını bilmeyen ergen havası almıştım.
genç bir kadının kendini iki kelimeyi bir araya getirerek ifade edememesi üzdü.

Eski konuna yazmıştım. Ne kadar tatlı ve aklı başında bir kız demiştim. Lütfen içindeki iyiyi kaybetme, lütfen sanalda bile olsa insanlara hakaret etme.

İnsanlar seni kıskanmıyor, insanlar sadece birbirine laf sokmayı seviyor olan biten bu. Kişiselleştirme bunu. Sadece kendi yoluna bak.

Hatırladığım kadarıyla stajyer avukattın değil mi? Güzel bir gelecek var önünde. Sanırım ciddi bir ilişkin de vardı. Bunları düşün. Kimse kimseyi kıskanmıyor sadece bazı insanlar negatif, kötü. O kadarcık.

Sağlıcakla kal.

Etrafında kimse kalmamış, bu huyları yüzünden olduğunu kabullenemiyor, bir dünya kurmuş kendine küçücük orda nasıl da mutlu. Dokunmayalım bari.

Sizin gerçekte okuma anlamada probleminiz mi var ailesi baskıcı diye yorum yazmışım. Yüzüme yüzüme kıskanıyorum denilmiş. Başarılı olmadığım nerden çıktı ilk senemde notlarım düşükken birden yükseldi çok şükür ve çok yüksek bir ortalama ile mezunum. Bekar insanı işte kıskanıyorlar bir şekilde böyle insanlar olabiliyor. Başkasında görüp okusam anlardım çünkü aynısı başıma geldi. Depresyon ilaçları kullanmak kötü bir şey mi sorunları olamaz mı o insanın ötekileştirmişsiniz bir de ? İnsanları dinlemeyi öğrenin bir ya ne garip insanlarsınız

Etrafında kimse kalmamış, bu huyları yüzünden olduğunu kabullenemiyor, bir dünya kurmuş kendine küçücük orda nasıl da mutlu. Dokunmayalım bari.
Kibrinde boğul tatlım :) etrafımda çok iyi insanlar da var sizin gibiler de var. Ama hayatın güzelliğini görmek gerekiyor siz burdaki yorumlarını bir dakika sonra unutacağım insanlarsınız. Ailevi konularda laf sokmak da tam sizin gibi kötü ruhlara yakışırdı zaten. Sen benim babamın diline ağzına kurban ol.Kendi derdinize ağlamaya gidin şimdi hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…