baklavalı olanı aldım cnm ama şimdi geometrike bakıyorum oda en uyumlusu fakat çok kararttı sanki salonu yabaklavalı da fena durmamış ama ya geometrik ya baklavalı
çektim cnm şimdi onlar aceledendi o yüzden o şekil oldukeşke daha güzel bütün salonu alan resimler çekseydin
hangisiydi geometrik olanmıydı ccnm kararınsanırım benim kararım değişmedi
yolluk dediğin ne anlamadım? evet kararım geometrikti lakin bu baklavalı da güzel durmuş...Canım bu arada senin salon yerleşimin pek gözüme hoş gelmedi bence tüm salonunu çek odayı yeni baştan düzenle arkadaşlarla beraber...baklavalı olanı aldım cnm ama şimdi geometrike bakıyorum oda en uyumlusu fakat çok kararttı sanki salonu ya
aklımdada kaldı şimdi ondanda fiyat alıp yedek olarak onuda yaptısammı acaba ya bi yolluk bide o halıyı
bi de halıyı odana ortala teklilerin önü boş kalmışçektim cnm şimdi onlar aceledendi o yüzden o şekil oldu
yani küçük uzun koridorlara serdiğimiz uzun halılardan cnmyolluk dediğin ne anlamadım? evet kararım geometrikti lakin bu baklavalı da güzel durmuş...Canım bu arada senin salon yerleşimin pek gözüme hoş gelmedi bence tüm salonunu çek odayı yeni baştan düzenle arkadaşlarla beraber...
heh işte yolluk dediğim şey işte bu serdiğim halının aynı modelinden oraya göre kestirip teklilerin önüne sercembi de halıyı odana ortala teklilerin önü boş kalmış
anladım canım olabilir aynı halıdan yolluk varsa teklilerin önüne de yaptırabilirsinbirde cnm aslında tekliler o şekilde durmuyor l şeklinde düşün şimdi soba var diye tekliyi mecburen 3 lünün yanına koydum
tamam cnm yolluk sipariş olduğu için az beklicem gelince yönü konusunda fikir alcam tkrr sizdenbence güzel olmuş en son hsli beğendim yolluğu teklilerin önüne serebilirisn sanki bence öyle daha iyi olur
evet cnm o şekilde olcak ölçüleri alındıanladım canım olabilir aynı halıdan yolluk varsa teklilerin önüne de yaptırabilirsin
tamam herşey çözüldü bence o zaman güle güle kullantamam cnm yolluk sipariş olduğu için az beklicem gelince yönü konusunda fikir alcam tkrr sizden
evet cnm o şekilde olcak ölçüleri alındı
evet tatlım teşekkür ederim :)tamam herşey çözüldü bence o zaman güle güle kullan
4.resim canım ya ben buna vuruldumevet kızlar şimdi hangisi sizce
evet ya en çok uyumlu olan o ama çok kararttı salonumu koltuklar koyu halı koyu ünite koyu4.resim canım ya ben buna vuruldum
çok teşekkür ederim cnmalmışsınız güle güle kullanın......