evet cnm sıkıldıkça mıncıklıyorum strese iyi geliyor :)katılıyorum tatlım, bence de olmamış gülen yüzlü turuncu yastıklar. Biliyorum çok tatlılar dokunması çok hoş bende de sarısı var fakat odana yakışmamış güzelim yaa
ikea yokki burdaaaayok canım zebra değil zikzaklı vs ikea da vardı bi bak istersen
ya da dediğin gibi sarı berjerlerde dursun ya da yatak odana atarsın :))evet cnm sıkıldıkça mıncıklıyorum strese iyi geliyor :)
tamam onlarıda değiştircem cnm
internet sitesinden bakabilirsin ama sanırım zaten yanlış hatırlamışım hepsiburada evim.net gibi sitelerden bulabilirsinikea yokki burdaaaa
yalnız bişi daha söyliyim bende aynı hatayı yaptım bi zamanlar o yüzden uyaraım geldi yanlış anlamazsanız,elbettte cnm yarın çekerim uzun zamandır zaten yatak odamı yayınlamayo düşünüyordum
halım eksik diye yapmamıştım :)
yok tatlım evli değilim ben ama olsaydımda yine aynısını yapardım yada gider inadına en beğenmediğimi seçeranladım bacım, ama bunu yaparken kesin eşin yanında yoktu yoksa ya halıların hepsi alınırdı yada hiç biri alınmazdı
yalnız bişi diğimmi sadece halıcıyı diğil bizide peşinden sürükledin ,topikçe dert aldı bizi
anacımm sen bekarmısınnn bekar evi düzüyorum desene onu düşünerek iyiymiş valla eşyaların :))yok tatlım evli değilim ben ama olsaydımda yine aynısını yapardım yada gider inadına en beğenmediğimi seçer
bi süre sonrada bi şekilde senin yüzünden oldu bana acele ettirdin ben başka alcaktım gibi vıdıvıdı metodlarıyla başka bitane daha aldırırdım ki ben alışveriş yaparken karışmasın bi daha
evet aynen öyle yaptım galiba
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
evlilik konusunda çok pardon canımyok tatlım evli değilim ben ama olsaydımda yine aynısını yapardım yada gider inadına en beğenmediğimi seçer
bi süre sonrada bi şekilde senin yüzünden oldu bana acele ettirdin ben başka alcaktım gibi vıdıvıdı metodlarıyla başka bitane daha aldırırdım ki ben alışveriş yaparken karışmasın bi daha
evet aynen öyle yaptım galiba
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
vallahi kahkaha ile okudumeyvaaahh yatak odasıda var kız şimdiden resimleri at bize uyku tutmaz yoksa bizi, iyi sardı walla bizi bu dekor işi
hakkaten aldığın halı odayı açmış, lakin en sonuncuda odayı karartmış ama renklerde çok uyumlu , yedek iyi fikir:)
biz kadınlara yeterki alışveriş yaptırsınlar walla ortalığın anasını ağlatırız
net den kesmezdi ama napalım idare etcez bu akşamlık net met yolla sen yollavallahi kahkaha ile okudum
netten foto atabilirim ancak cnm
yatak odam şuan çok dağınık yani yatağın üstü
Canim bahsettigim yastiklardan ben evideadan aldim.ama ikeaya bir bak derim.cidden cok yakisir.o yastiklar cocugunuz varsaeger onun odasinda daha hos durabilirzebra desenli yani dimi cnm inşallah bulabilirim ya perdecilerde filan olur değilmi yastıklar
bide onlar kırmızı değil turuncu normalde berjerlerimin üzerinde duruyorlar
berjerlerim hardal o yüzden azda enerji katsın diye almıştım
sen yatak odamdaki yastıkları ıvırı zıvırı görsen ban ayatmaya yer yokya da dediğin gibi sarı berjerlerde dursun ya da yatak odana atarsın :))
tamam cnm ş,mdi bakıyorum sitelereinternet sitesinden bakabilirsin ama sanırım zaten yanlış hatırlamışım hepsiburada evim.net gibi sitelerden bulabilirsin
evet cnm aynen öyle yapıyorum koca bulursam iç güveysi alcamanacımm sen bekarmısınnn bekar evi düzüyorum desene onu düşünerek iyiymiş valla eşyaların :))
ilk alınan herşey öyle oluyo cnm heleki ben şıpsevdi bi balık olarak hemen alıyorumyalnız bişi daha söyliyim bende aynı hatayı yaptım bi zamanlar o yüzden uyaraım geldi yanlış anlamazsanız,
ev aldık ben alışverişe gittim kudurmuş gibi bi hevesle aldım, tabi eve getirdiler ne birbirine uyuyolar ne eve uyuyolar
sonra ya değiştirdik, yada ziyan ettik
alışverişlerde bana isyan eden adam, sonrdan sorun olmasın diye sıkıyo dişini artık
ayıpsın başın sıkışırsa yaz itinayla taktik verilir beyaz yalan söylenirevlilik konusunda çok pardon canım
sende çok taktik var, arada söyle bize,
rica ederiz ne demek tatlım:))
geldim cnm atıyorum nettten resmi yatak odam bu takım cnmnet den kesmezdi ama napalım idare etcez bu akşamlık net met yolla sen yolla
yalnız biraz miraz 3 saat oturmuşum haşimdilik çıkmam lazım kız arkadaşıma misafirliğe gidiyoruz biraz oturup gelcez
hepinizi öpüyorumgeldiğimde tekrar sohbet ederiz
şimdi internetten araştırcam cnmCanim bahsettigim yastiklardan ben evideadan aldim.ama ikeaya bir bak derim.cidden cok yakisir.o yastiklar cocugunuz varsaeger onun odasinda daha hos durabilir