hangi halı acil

katılıyorum tatlım, bence de olmamış gülen yüzlü turuncu yastıklar. Biliyorum çok tatlılar dokunması çok hoş bende de sarısı var fakat odana yakışmamış güzelim yaa
evet cnm sıkıldıkça mıncıklıyorum strese iyi geliyor :)
tamam onlarıda değiştircem cnm

elbettte cnm yarın çekerim uzun zamandır zaten yatak odamı yayınlamayo düşünüyordum
halım eksik diye yapmamıştım :)
yalnız bişi daha söyliyim bende aynı hatayı yaptım bi zamanlar o yüzden uyaraım geldi yanlış anlamazsanız,
ev aldık ben alışverişe gittim kudurmuş gibi bi hevesle aldım, tabi eve getirdiler ne birbirine uyuyolar ne eve uyuyolar
sonra ya değiştirdik, yada ziyan ettik
alışverişlerde bana isyan eden adam, sonrdan sorun olmasın diye sıkıyo dişini artık

yok tatlım evli değilim ben ama olsaydımda yine aynısını yapardım yada gider inadına en beğenmediğimi seçer
bi süre sonrada bi şekilde senin yüzünden oldu bana acele ettirdin ben başka alcaktım gibi vıdıvıdı metodlarıyla başka bitane daha aldırırdım ki ben alışveriş yaparken karışmasın bi daha
evet aynen öyle yaptım galiba
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

anacımm sen bekarmısınnn bekar evi düzüyorum desene onu düşünerek iyiymiş valla eşyaların :))

evlilik konusunda çok pardon canım
sende çok taktik var, arada söyle bize,
rica ederiz ne demek tatlım:))

vallahi kahkaha ile okudum

netten foto atabilirim ancak cnm
yatak odam şuan çok dağınık yani yatağın üstü

şimdilik çıkmam lazım kız arkadaşıma misafirliğe gidiyoruz biraz oturup gelcez
hepinizi öpüyorum
geldiğimde tekrar sohbet ederiz

Canim bahsettigim yastiklardan ben evideadan aldim.ama ikeaya bir bak derim.cidden cok yakisir.o yastiklar cocugunuz varsaeger onun odasinda daha hos durabilir

ya da dediğin gibi sarı berjerlerde dursun ya da yatak odana atarsın :))
sen yatak odamdaki yastıkları ıvırı zıvırı görsen ban ayatmaya yer yok
geçen bi perdeciden geçerken renkli yastıklar gördüm bi girdim içeri her rengini aldım
eve bi geldim kel alaka yani bi dünyada para verdim aptal gibi
sonrada attım yatak odasına

ilk alınan herşey öyle oluyo cnm heleki ben şıpsevdi bi balık olarak hemen alıyorum
ama yatak odam öyle değil uyumlu çoğu şeyim

Canim bahsettigim yastiklardan ben evideadan aldim.ama ikeaya bir bak derim.cidden cok yakisir.o yastiklar cocugunuz varsaeger onun odasinda daha hos durabilir
şimdi internetten araştırcam cnm
evet oğlumun odasına koyarım o zaten bayılıyo onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…